kuruz Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Свака час' за локације, лепо је видети да се и у унутрашњости нешто дешава. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 nisam nikada mislio da cu kuruzu dati plus ali i to se desilo.vidimo se u somboru,jeste da je klub veoma mali ali potrpacemo se nekako 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 tuturutututuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushman Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Ja dolazim u Sombor. Samo me zanima kako ce da se naguraju u pogon, ali ima da bude do jaja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 bice gusto ali stacemo svi nekako Hehe, Ma nije problem sto je u Somboru ili Krusevcu, nego je problem sto nam to govori sve vezano za nasu cuvenu domacu "metal scenu". Sve je jasno kao dan kada bend koji je 10 godina na sceni, sa jos 2 strana benda nemoze da napravi koncert u Beogradu i Novom Sadu, jer se jednostavno ne isplati (da se ne nadju uvredjeni samo ljudi koji sede kuci/stoje ispred dragstora i pljuju - i klubovi, ako ih uopste ima jer su skoro sve pozatvarali, su danas mnogo bezobrazni i ne profesionalni sa njihovim "uslovima"). Sve u svemu, neka je Sakramentalcima sa srecom na ovoj turneji. sve je to meni tuzno ali mi je opet u neku ruku drago da se sombor drzi i cak mnogo bolje nego novi sad,a mozda cak nego i beograd.pravi primer je awaiting fear+putrid blood pre 2 meseca gde je bilo oko 150 ljudi sto je za klubske svirke u srbiji prava premija+je publika bila aktivna i ljudi su dosli da gledaju bendove,a ne da sede ispred i cugaju dvolitre.nadam se da ce se stanje popraviti ali eto za sad je takvo kakvo je.ostalo je jos 5 dana pa ako neko dolazi u sombor vidimo se. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banedeathmetal Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 bice gusto ali stacemo svi nekako sve je to meni tuzno ali mi je opet u neku ruku drago da se sombor drzi i cak mnogo bolje nego novi sad,a mozda cak nego i beograd.pravi primer je awaiting fear+putrid blood pre 2 meseca gde je bilo oko 150 ljudi sto je za klubske svirke u srbiji prava premija+je publika bila aktivna i ljudi su dosli da gledaju bendove,a ne da sede ispred i cugaju dvolitre.nadam se da ce se stanje popraviti ali eto za sad je takvo kakvo je.ostalo je jos 5 dana pa ako neko dolazi u sombor vidimo se. Brate moj kapiram te skroz, i veruj mi da je i meni vise nego drago sto bar postoji jos jedan grad u Srbiji gde moze da se svira. Samo sto kapiram da bih posle 5-10 svirki, broj ljudi krenuo drasticno da se smanjuje (svugde). Jednostavno velika vecina publike ovo sve shvata kao jeftinu zabavu, i u manjim mestima (gde ima manje desavanja) se uglavnom okupe vise ljudi jer su zeljni toga - ali dobro, to je osnovni problem i cinjenicno stanje. Zato ne verovatno, nego sigurno nece biti nikad bolje stanje u ovoj drzavi. BANE je sa DIMHOLT-om u Novom Sadu prodao 126 karata isto pre 2 meseca, a u tom periodu je Anathema prodala 24, Kozeljnik 51, Bombarder 94, a Darkness Nemacki...ni neznam. Hocu samo da ti kazem da to nemora nista da govori kako je negde bolje a negde losije (sto se tice gradova u Srbiji), jer posle svega, broj prodatih karata najvise zavisi od promocije i bendova koji sviraju. No, ovo je off-topic post, pa ako smeta neka ga moderatori sklone. P.S. ODMAH da naglasim, ako neko hoce da se svadja i raspravlja, neka pise na PP. Necu da spam(ujemo) ovu temu (vise). 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Ja da mogu disgorge bi vodio samo po selima u Rasinskom okrugu ako ne bi postali milioneri jebo mu mater 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Ljudi jel bio neko na cert u Somboru ili Krusevcu? Ako ako jest, nek kaze kako je bilo. Malo neke informacije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 ima par komentara na ovoj temi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SACRAMENTAL BLOOD Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 (edited) Postavili smo na myspace-u par slika sa turneje. Bice uskoro jos, ako nekog interesuje Disgorging the Balkans 2011 P.S. Za koji dan objavicemo i datum svirke u Beogradu Edited June 2, 2011 by SACRAMENTAL BLOOD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SACRAMENTAL BLOOD Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 Postali smo deo Angelcrew production roster-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 (edited) Milan izgleda kao da ima ovu lobanju iz logoa umesto glave Edited July 16, 2011 by Heavy Jerk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banedeathmetal Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Postali smo deo Angelcrew production roster-a Cestitke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 kad-ce-album? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SACRAMENTAL BLOOD Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Kad nadjemo para i vremena da ga zavrsimo. Jebi ga, ne moze ranije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saša Grbić Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 E pa gledajte da to bude što prije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Milan izgleda kao da ima ovu lobanju iz logoa umesto glave Hahah kvlt!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Postali smo deo Angelcrew production roster-a Svaka cast! Gledam ovu sliku, zesce izgledate kao cetvorka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SACRAMENTAL BLOOD Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Drugi po redu Metal Onslaught festival u Kikindi održaće se 30. septembra i 1. oktobra ove godine. Na festivalu će nastupiti sledeći sastavi: petak, 30.09.2011. 21:30, Mandrake 22:20, War Engine 23:20, Nadimač 00:20, Sacramental Blood subota, 01.10.2011. 21:30, Ashen Epitaph 22:20, Bane 23:20, Eufobia 00:20, Amentes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAPTURE Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 (edited) http://rs-metal.com/koncerti/my-last-suicidesacramental-bloodcarnage-03-11-2011-dfk-banja-luka/ Edited October 30, 2011 by RAPTURE 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLACK JESUS Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Ne dopada mi se ova nova postava, pogotovo novi vokal... SB je bio u punoj snazi tamo negde 2004, 2005, posle toga kada je Kosta (beše ime?) otišao nije više isto. Za svirku nema zamerki, ali nekako ste najbolje i "moćnije" zvučali s njim, i kao kvartet bez basa... Šta bi sa dugogodišnjim gitaristom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SACRAMENTAL BLOOD Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Ne dopada mi se ova nova postava, pogotovo novi vokal... SB je bio u punoj snazi tamo negde 2004, 2005, posle toga kada je Kosta (beše ime?) otišao nije više isto. Za svirku nema zamerki, ali nekako ste najbolje i "moćnije" zvučali s njim, i kao kvartet bez basa... Šta bi sa dugogodišnjim gitaristom? Treba samo vremena da se naviknete na novi vokal. Kad vam jednom "legne" necete moci vise da slusate SB sa growl vokalom. I mi smo bili u nedoumici sta da radimo po pitanju pevaca. Mogli smo bez problema da nastavimo sa starim stilom, takvih pevaca ima na svakom koraku ali nas je privlacila "originalnost". Ovakvu svirku ne znam da neko kombinuje sa ovakvim vokalom. Uz to, Srdjan je i 10 puta bolji gitarista od Plavog, posveceniji je bendu i bolje je drustvo na probama/koncertima/turnejama tako da smo njegovim dolaskom profitirali na svaki moguci nacin. Trebace vam vremena sa svarite vokale, a da bend zvuci sa njim na gitari bolje nego ikad to su ljudi mogli da se uvere i na turneji sa Disgorge i Natron. 2004/05 su se ljudi vise interesovali za domacu scenu i vise podrzavali bendove pa mozda deluje da smo tad bili na vrhuncu snage zbog posecenosti na koncertima ali mi znamo najbolje kako smo tad zvucali i kakva je bila atmosfera u bendu tad a kako je sad, tako da mogu samo da kazem da je razlika nebo i zemlja. Jos kad dodamo i basistu kakvog smo godinama mogli samo da sanjamo mislim da sve ide u prilog nove postave. Bice uskoro vise koncerata i snimaka koji ce vam to sve i potvrditi. Uz to fanovi se secaju Koste sa pocetka "karijere". On je pred razlaz bio daleko, daleko od pevaca sa INCEPTIONA tako da nista nismo izgubili njegovim odlaskom. Ovo je najjaca postava Sacramental Blood-a ikad. Behold the apocalypse!!! DEATH METAL DIVISION 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Samo josh bubnjara da promenite:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Srdjan je zivotinja! Covek brutalno peva a jos bolje svira. Kad odem do njega i gledam ga kako cepa vase stvari, vilica mi padne na pod, plus jos mora da peva dok svira te boleshtine, plus solaze. Stvarno je redak primerak i niste se ni malo zajebali sto ste ga primili. Ovo jeste najjaca postava! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naragoth Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 EMISIJA PODZEMLJE SA PETROM IZ SACRAMENTAL BLOOD-A! http://www.mediafire.com/?2fq5zizai8oc596 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts