Cyber Posted October 4, 2003 Report Share Posted October 4, 2003 Postavljen je intervju sa S.B na www.metal.rs.ba http://home.rstel.net/~pvlado/sacramental_blood.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 4, 2003 Report Share Posted October 4, 2003 Elita nase scene! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SACRAMENTAL BLOOD Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 Koncerti SACRAMENTAL BLOOD-a: 31.Oktobar Skoplje(Mac):SACRAMENTAL BLOOD,EMBRYOTOMY, DEDICATED FOR LIFE DEATH IS COMING mini tour: 14.Novembar Subotica(SCG):GUTTED,SACRAMENTAL BLOOD 15.Novembar Beograd(SCG):GUTTED,SACRAMENTAL BLOOD 16.Novembar Novi Sad(SCG):GUTTED,SACRAMENTAL BLOOD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 14, 2003 Report Share Posted November 14, 2003 Mi cemo sutra da izginemooooo..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted November 15, 2003 Report Share Posted November 15, 2003 evo upravo sam stigao sa koncerta......nije bilo loshe ali ne slusham previshe takvu vrstu metala....a pevach mi nekako izgledao smoren........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amentes Posted November 15, 2003 Report Share Posted November 15, 2003 Svirali smo sa njima ovog leta. Iako nisam ljubitelj takvog zvuka, moram priznati da to dobro zvuci i da su momci fenomenalno usvirani i tacni kao sat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted November 16, 2003 Report Share Posted November 16, 2003 Slusao sam ih u Subotici svirali su sa nekim madjarskim bendom Gatted Nisu losi,basista je odlican,uvezbani su i scenski nastup im nije los.Steta sto sviraju deth metal. Gatted su muzicki jaci,ali nisu kreativniji,brutalniji su od Sacrementalaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted November 16, 2003 Report Share Posted November 16, 2003 Basista je najludji od svih!! kako covek kida onaj bas, svaka cast! a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 23, 2003 Report Share Posted November 23, 2003 Pa dobro Srki nije svako iz Beograda Inace planiraju da snime Demo i jedva cekam da cujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki Posted November 24, 2003 Report Share Posted November 24, 2003 Ne vidim kakve to veze ima sa Beogradom :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SACRAMENTAL BLOOD Posted December 11, 2003 Report Share Posted December 11, 2003 SKOPLJE 17.12.2003 pocetak 20.30 vlez: 100 denara klub Vulkan nastupaju: Dedicated for Life (Skopje) melodic death/HC Embryotomy(Skopje) brutal death metal Sacramental Blood (Serbia) technical brutal death metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady of Blood Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 SKOPLJE 17.12.2003 pocetak 20.30 vlez: 100 denara klub Vulkan nastupaju: Dedicated for Life (Skopje) melodic death/HC Embryotomy(Skopje) brutal death metal Sacramental Blood (Serbia) technical brutal death metal ocigledno da su sacramentali postali veoma popularni vidim ima ih na tudjim avaterima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 ocigledno da su sacramentali postali veoma popularni vidim ima ih na tudjim avaterima Da, da... Brutalni Koki je sad postao idol mladih devojcica u bg-u. a i na avatarima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alchemy Rose Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Da, da... Brutalni Koki je sad postao idol mladih devojcica u bg-u. a i na avatarima... Ma kakav bre idol ...samo sam se zezala za ovo sa avatarom...Uzas ovde covek ne moze da stavi sliku nekog na avatar(cak ni iz zezanja) a da ne pocnu price kako se lozi na njega...Ma dajte ljudi... A sad o Kostinoj brutalnosti...e to je stvarno duga prica... Pa Natasa koliko sam cula i tebi je Koki dugo bio idol.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Ha,ha, ha... Pa nije mi bio idol samo mi se svidjao ali ga opet nisam stavljala na avatar i cimala ga da se slika sa mnom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alchemy Rose Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Ma niko ga nije cimao da se slika...bio je tu i uskocio... Naco nemoj da se ljutis...ja sam samo odgovorila na onu poruku gde si rekla da je Kosta idol mladim devojkama ...To uopste nije istina,Kosta je ok lik i tu nema vise nicega i da me vise niko ne bi smarao evo stavicu neki drugi avatar... Sto ste dosadni!!! Vratimo se temi....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Ma niko ga nije cimao da se slika...bio je tu i uskocio... Naco nemoj da se ljutis...ja sam samo odgovorila na onu poruku gde si rekla da je Kosta idol mladim devojkama ...To uopste nije istina,Kosta je ok lik i tu nema vise nicega i da me vise niko ne bi smarao evo stavicu neki drugi avatar... Sto ste dosadni!!! Vratimo se temi....... I bas si nasla da stavis OVU sliku .Sta cu ja na ovoj temi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Ma niko ga nije cimao da se slika...bio je tu i uskocio... Naco nemoj da se ljutis...ja sam samo odgovorila na onu poruku gde si rekla da je Kosta idol mladim devojkama ...To uopste nije istina,Kosta je ok lik i tu nema vise nicega i da me vise niko ne bi smarao evo stavicu neki drugi avatar... Sto ste dosadni!!! Vratimo se temi....... Da, videla sam sliku u celini. Poslala mi Jelena. A da je uskocio i nije bas posto je jadnicak stajao 2 metra od vas svih. A i Milos Gayhem mi je opisao situaciju... I sad da se stvarno vratimo na temu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alchemy Rose Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Pa kada je stajao to vece sa nama...nismo mogli da mu kazemo:Ej,Kosta aj se skloni da se mi slikamo....Pa nisam ja bas takva kucka... Kada je bio tu zasto da se i ne slika... A i da nije hteo da se slika u krajnjem slucaju rekao bi,nije on mutav...pa ja tu njega da vucem za rukav...Mislim..daj... Ali to je totalno nebitno,ja ovde da se pravdam za gluposti.... A to za Milosa....no comment(ja sam cinila uslugu nekome....te slike meni cak i ne trebaju) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Shto vas dve umete da smorite na svakoj temi... Ajde da se vratimo na temu:Jesu li SB nasli novog basistu i kad ce vise taj demo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alchemy Rose Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Shto vas dve umete da smorite na svakoj temi... Ajde da se vratimo na temu:Jesu li SB nasli novog basistu i kad ce vise taj demo? Slazem se! Evo ja prekidam.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 PA evo info iz prve ruke malopre sam pricao sa Milanom.I demo nece biti josh jer u studiju gde su snimali demo covek koji je snimio nije znao da uradi zavrsni mix josh ga je vishe vjebao.Pa sada prelaze u drugi studio. Grave u autobusu kada smo isli na morbide postali smo s.blood!!!! Kako nisi cuo dve pesme bile ali sirove nisu izmixovane bile. Inace onaj plavi decko sa dugom kosom sto je bio samnom ti je bubnjar s.blooda petra. Poz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Grave u autobusu kada smo isli na morbide postali smo s.blood!!!! Kako nisi cuo dve pesme bile ali sirove nisu izmixovane bile. Inace onaj plavi decko sa dugom kosom sto je bio samnom ti je bubnjar s.blooda petra. Poz. Znam,brate,znam.Znam i da je on bubnjar i da ste ih pustali.Slusao sam ih uzivo 7-8 puta,naucio sam pesme vise napamet. Pitam kad ce taj demo jer jedva cekam da cujem to.Sacramental rules. E,da,ja sam imao njihovu majicu na sebi na koncertu Morbida.Da sam znao da je Tucker trazio,dao bih vam je vrlo rado. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 CEKAJ BRE NEMOJ DA ZEZASH???????????????? E jebiga nije trazio Tucker nego Alex iz Krisiuna.EEE KAKO SI ME SADA SKENJAO!!! A demo kao sto sam ti rekao neznaju ni oni.Kada ga izmiksuju u ovom studiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SACRAMENTAL BLOOD Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 Novi sajt sa svim informacijama vezanim za koncerte, demo snimak, clanove benda I sl. ce uskoro biti postavljen umesto sadasnjeg sajta na istoj adresi ( www.sacramentalblood.tk ). Bend ima novog basistu (Branko Ilic) a demo je jos uvek u fazi miksovanja. Na sajtu ce biti objavljeno kad sve bude zavrseno kao I kad ce moci da se nabavi. Hvala svima na interesovanju I podrsci!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts