Milogled Bluff Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Ima Miller i V string Fender jazz bass, zanimljiv je i Wootenov shtim, na svom Fodera tenor bassu je spustio najdeblju žicu (A) za ceo stepen pa mu štim izgleda ovako odozgo na dole: GDGC, mada ga preštimuje u svirci za delić sekunde majku mu crnačku...
Herr_Wolf Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Dodjavola, Wolf je bio posve ironican... Hehe, ja nisam imao srca da mu kazem, kad je bio tako fin da mi pripomogne
Shuma Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 (edited) Dodjavola, Wolf je bio posve ironican... A Shamafrezndikdasterdly Edited April 17, 2006 by Livnica
blacksmith Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Hehe, ja nisam imao srca da mu kazem, kad je bio tako fin da mi pripomogne bas si komedijash... i ti bi cuto i sluso prijateljske savete? ma kladim se da stvarno nemozes da skines purple, al ajde...
carcass Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 @blacksmith 8cm je taman koliko treba imao sam priliku da napravim sirinu koju zelim i vjeruj mi da bi 10cm bilo previse, a i gledao sam po netu kako se krecu ti skupi kozni kajisevi (mislim koja sirina) a Steveov kajis nije bas 20cm ali ga ima prilicno, zbog onog jastuka se cini puno siri, a jastuk nije problem napraviti a sto se tice fuckin' Wooten gledao sam jedan klip kad svira Amazing Grace (mislim) harmonics-ima i strasno je kako brzo prestimava gitaru ccc gadan chamac
Herr_Wolf Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 (edited) bas si komedijash... i ti bi cuto i sluso prijateljske savete? ma kladim se da stvarno nemozes da skines purple, al ajde... Pa pazi, ima neceg u tvojoj prici, stvarno nisam nikad skinuo Purple (ako ne racunamo Smoke on the water rif koji svi znaju), ali nikad nisam ni slusao Purple, otud, nisam pokazao neku zanimaciju za skidanje istog. A sad da se dokazujem tako sto cu da napisem "E znas, ja sam skidao toga i toga...!" stvarno nemam nameru, kad bude svirka obavesticu vas (i to, zamislite, nije tribute bend ), a koga god interesuje, moze doci i na probu... Edited April 17, 2006 by Herr_Wolf
Milogled Bluff Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 a sto se tice fuckin' Wooten gledao sam jedan klip kad svira Amazing Grace (mislim) harmonics-ima i strasno je kako brzo prestimava gitaru ccc gadan chamac Ja sam dao Frubiju disc da prosledi Banetu, koji me zvao, ali nismo uspeli da se nadjemo prošle nedelje, Niacin ti nisam snimio, ima dana, pogledaj prvo ovo... I da , obavezno javi kada dobiješ DVD...
Invictus Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 E, da taj Niacin je Sheehanov projekat ako se ne varam. Kakvo je to? Mish ili Pacov?
Milogled Bluff Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 (edited) Ubi sve!!! Bass (Sheehan), Drums (Dennis Chambers) i Hammond (John Novello) bez gitare, bass radi sve... Donet tju Carcassu pa se menjajte... Ja imam onaj Blood Sweat & Beers Live a trebalo bi da dobijem još jedan... Edited April 18, 2006 by SasaAmonDin
Shuma Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 bas si komedijash... i ti bi cuto i sluso prijateljske savete? ma kladim se da stvarno nemozes da skines purple, al ajde... Pa pazi, ima neceg u tvojoj prici, stvarno nisam nikad skinuo Purple (ako ne racunamo Smoke on the water rif koji svi znaju), ali nikad nisam ni slusao Purple, otud, nisam pokazao neku zanimaciju za skidanje istog. A sad da se dokazujem tako sto cu da napisem "E znas, ja sam skidao toga i toga...!" stvarno nemam nameru, kad bude svirka obavesticu vas (i to, zamislite, nije tribute bend ), a koga god interesuje, moze doci i na probu... pa odslusaj te pesme i vidi jel znas da skines na sluh.A koju inace muziku sviras?pretpostavl;jam death metal po toj zvezdici
Herr_Wolf Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Lose pretpostavljas, pentagrogram (zvezdica) na avataru je simbol agro metala, o tome imas vise na sajtovima iz mog potpisa.
MudriPanj Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 pentagrogram pentagro skini cijeli smoke, super je pjesma, pogotovo sminka bluz solo dionica opsta kultura za jednog basistu
Shuma Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Sta je to Agro Metal?Neki poljoprivredni metal?Seljaci odlucili da ipak sa polja dodju da sviraju i Pastirski Metal?Naravno salim se sviraj sta ti volja ako cemo iskreno.Samo skidaj dosta pesama preko sluha i provaljuj te fore jer nista ti one tab. ne vrede dokle ne znas osnovu. A sto se tice Machine Head pesmice samo cu reci: SMOKE ON THE WATER!!! A FIRE IN THE SKY!!! BAMBAMBAMBAM
Hail Metal Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 E, da taj Niacin je Sheehanov projekat ako se ne varam. Kakvo je to? Mish ili Pacov? dobro,je instrumentali,imam dva albuma,a skoro sam nabavio i neki koncert na dvd,dobar je Sheehan-skoro ko ja
Herr_Wolf Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Sta je to Agro Metal?Neki poljoprivredni metal?Seljaci odlucili da ipak sa polja dodju da sviraju i Pastirski Metal?Naravno salim se sviraj sta ti volja ako cemo iskreno.Samo skidaj dosta pesama preko sluha i provaljuj te fore jer nista ti one tab. ne vrede dokle ne znas osnovu. A sto se tice Machine Head pesmice samo cu reci: SMOKE ON THE WATER!!! A FIRE IN THE SKY!!! BAMBAMBAMBAM Nemoj biti plitak, nemoj gledati na nas samo kao seljake, vec kao bunt protiv svega urbanog, politicki korektnog i... ostalog (sa naznakom na ostalo) I vidite kako ste iskvarena generacija kad se kaze Machine Head treba prvo da vam padne na pamet DAVIDIAN A necu da skidam stvari koje me ne zanimaju, necu da mi uzor bude neko ko je bio na vrhuncu 10 godina pre nego sto sam se ja rodio, a i malo sam prerastao skidanje Purple-a zarad vezbe ili opste kulture.
Milogled Bluff Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 pa odslusaj te pesme i vidi jel znas da skines na sluh.A koju inace muziku sviras?pretpostavl;jam death metal po toj zvezdici Kakve veze ima zvezdica sa death metalom??? Screw Glover-a ako ćeš da sviraš blues, sviraj Dusty Hill-a ili Tommy Shannon-a... I što kaže Precednik sviraj malo modernije, jebeš ove gluposti...
Invictus Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Sto se tice tog basa za Smoke, posto sam isti skinuo u originalu jos prije 10 godina, reci su samo da tu nema apsolutno nista tesko. Jes' da ga Glover voza non-stop, a li ono je obicno prolupavanje po pentatonici i sumnjam da ga cak i on zna ponoviti u originalu. Kako god, sta god se u toj skali odsviralo u tom tempu je savrrseno ispravno i sjeda u pjesmu. Ako cemo pricati o starim kvltnim basistima: Gary Thain, Geezer, Geddy Lee...
Shuma Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Idi jebote samo serete i meljete a nista od toga ne radite sto serete. Sta novo?Onu kurtoaziju od new metala?Da si bar rekao metal iz '80 i pocetkom '90 ali ovo novo idi bre te krompire moze i moja baba Smilja da svira. A ko vas jebe skidajte ako hocete to ce vam samo pomoci u tehnici i u sluhu,ako necete opet ko vas jebe sto ste supoglavi. Skidao sam ja gomilu cuda ali ajde da vidimo da li mozete da skinete nesto od Pastorius-a ili Miller-a.Pola vas ni nema pojma ko su oni mislim da za dalje pricanje o tome sta treba skidati nema svrhe. A sto se tice da ja vas agro potcenjujem to mozes da kazes sebi,jer ko si ti da meni pricas da sam ja neki potcenjivac kad nisam.Jer ja rekao mozda da je neko seljak,bas se ne secam.Ako ti ta mala sala smeta reci a nemoj tu da mi kenjas da te nesto ja potcenjujem. A Pentagram ukazuje na pakao ili zlo i samim tim na muziku koja gotivi taj nacin zvljenja-Death metal. Kako bre Geddy Lee stari bassista,kad i dalje svira extra. Invictus niko nije rekao za SMoke da je tezak.
Zaznojni Vozac FAP-a Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 @Livnica.... Sta ti bi? Agro ne diraj dok ne cujes ili cu upotrebim silu...... Koja je fora sa upadanjem ovakvih postova koji sadrze neizmerni hejt prema svemu sem sebi i ko te je dirao?
blacksmith Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Idi jebote samo serete i meljete a nista od toga ne radite sto serete. Sta novo?Onu kurtoaziju od new metala?Da si bar rekao metal iz '80 i pocetkom '90 ali ovo novo idi bre te krompire moze i moja baba Smilja da svira. A ko vas jebe skidajte ako hocete to ce vam samo pomoci u tehnici i u sluhu,ako necete opet ko vas jebe sto ste supoglavi. Skidao sam ja gomilu cuda ali ajde da vidimo da li mozete da skinete nesto od Pastorius-a ili Miller-a.Pola vas ni nema pojma ko su oni mislim da za dalje pricanje o tome sta treba skidati nema svrhe. A sto se tice da ja vas agro potcenjujem to mozes da kazes sebi,jer ko si ti da meni pricas da sam ja neki potcenjivac kad nisam.Jer ja rekao mozda da je neko seljak,bas se ne secam.Ako ti ta mala sala smeta reci a nemoj tu da mi kenjas da te nesto ja potcenjujem. A Pentagram ukazuje na pakao ili zlo i samim tim na muziku koja gotivi taj nacin zvljenja-Death metal. Kako bre Geddy Lee stari bassista,kad i dalje svira extra. Invictus niko nije rekao za SMoke da je tezak. tako je brale, reci im... sve sami pocetnici pa jos i kenjaju... niko od njih nezna da svira, samo umeju da okace bas o rame... sviraju nu-metalike i misle da znaju da sviraju...strasno...
Shuma Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 (edited) Nemam mrznju prema vama samo cu to reci i nikako nisam sebe stavio u centar kao nesto najvise.A ko me dirao znaju oni.Na ovom topicu nema mesta za njihove svadje.Ko je rekao da sam ja neprijatelj vas,onda vas ljudi gadno prevario Edited April 19, 2006 by Livnica
Herr_Wolf Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 BWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Ajoj, od sad cu da zabranim ulaz za mladje od 15 i neinteligentnije od 82 Ajde nemoj primati toliko sve srcu, mi smo stariji, bolje znamo, bolje bi ti bilo da cutis i slusas nego da tu dizes glas i gutash slova...
Shuma Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 (edited) BWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Ajoj, od sad cu da zabranim ulaz za mladje od 15 i neinteligentnije od 82 Ajde nemoj primati toliko sve srcu, mi smo stariji, bolje znamo, bolje bi ti bilo da cutis i slusas nego da tu dizes glas i gutash slova... da ali u ovoj drzavi uglavnom stariji su papani a mladji popravljaci gresaka. ne primam sve ka srcu nego samo kazem da imate velika jaja ovde a tamo na bini ste ko posrani. Tastatura ne radi dobro ispala je na pod kad sam poceo da vas citam Kaka ti to slika Wolf?Jel si odlucio da prihvatis pravu veru?Jel to Tri mala praseta i vuk? Edited April 19, 2006 by Livnica
Milogled Bluff Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 A Pentagram ukazuje na pakao ili zlo i samim tim na muziku koja gotivi taj nacin zvljenja-Death metal. Ti si malo preozbiljno shvatio svoju ulogu ovde (na planeti) vidim ja... Mene su u tvojim godinama interesovale razne stvari u zivotu, i obično sam pitao starije za savet, bilo da je u pitanju sviranje bas gitare (koju teglim već 20 godina) ili jebanje devojčica (što bi i ti trebao da uradiš da ti ne ispada više tastatura na pod). Shvatam da nisi došao ovde da te vređaju (ne želim ni da znam gde ideš da te vređaju) niti ponižavaju, što ovde niko ne želi ali ti brate sam sebi poturaš nogu pa kad se sapleteš odoše zubi... Nekoliko ljudi ovde (uključujući i mene) ti je na fin način pokušalo objasniti gde si došao, ali ostao si gluv i nastavio još gore da smaraš. Naravno da nisu stariji uvek u pravu, ipak kada ti stariji čovek (žena, hermafrodit, mutant) nešto priča, osnovno je pravilo, red i kultura da ga saslušaš. Ne želim da znam koliko sam stariji od tebe ali sigurno sam na svirkama, sessionima i u studijima proveo više dana nego što si ti živeo, sigurno sam svirao taj jebeni DP u trenutku kada si ti probijao svoj put ka kevinom jajniku, možda nisam skidao pesme u ton, u stvari to nikada nisam ni radio, niti ću, osim ako me pozovu da zamenim Trujilla, i kome je uopšte interesantno da svira jednu istu pesmu na isti način 1000 puta. Drago mi je što nikada neću upasti u taj kliše, jer je to put koji vodi u večitu tezgu i kreativnu nulu od muzičara. Da se ne lažemo i ja sviram ponekad sa ortacima u special prilikama Purple, ZZ Top, Kiss, AC DC, Motorhead, u kafićima, na žurkama, i općim zajebancijama, ali živo me zabole da li sam skinuo pesmu u originalu ili je sviram na svoj način. Ako imaš imalo mozga prestaćeš da kopiraš druge i posvetiti se sebi i svom bendu, svojim stvarima (ako ih imate) i nas ovde poštedeti svoje pameti, dovoljno smo ludi i bez toga U zdravlje!!! Btw, moj bubnjar svira death kao i ja, mene pentagrami odavno ne interesuju a on je na kraju studija teologije još par ispita pa je pop, u stvari počinje da radi u jednoj školi kao teacher veronauke. Toliko o zvezdicama....
Recommended Posts