Jump to content

Recommended Posts

Guest cowboyy
Posted
Brate nema sanse da je takav stim...

Tom Morello je gitarista koliko ja znam, al u svakom slucaju nema teorije da je takav stim, to je suludo...

Nemam pojma, prilicno neverovatno mi deluje...

jel moze neko da mi kaze koje instrumente sve moze koristit basist? posto sam pocetnik :P

Posted (edited)

tcrebelhead450f.jpg

Ovo da pazarim i da završim sa opremom za neko vreme...

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>&hl=en&fs=1">
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"> Edited by Metal Homer
Posted
Solid state pojačalo sa tube emulatorom, snage 450W... Cijena 999€ a možeš da biraš koji ćeš box uz to 2X12 ili 2x10, i jedan i drugi su po 500€, sa Eminence zvučnicima... Za 1500 evara, jebeno dobro izgleda i radi... Samo još da nađem te pare nekako :mrtav:
Posted (edited)

Aha, pa nesto slicno tome u gitaroskom svetu (u kome, naravno, ima gomila tube emulacija, ali bezuspesnih) je Axe Fractal. Koriste ga ovi iz Cynic-a, kazu da je bas dobar emulator ( i dinamicki gledano), i ima gomilu opcija. Ali, on sam dodje nekih 2000$, i to bez kabineta. Ides pravo u razglas :zuba:

U svakom slucaju, prodaj to sto imas trenutno (ne i bas, naravno) i dodaj jos malo, pa pazari :)

Edited by Џepk
Posted

Možda uspem da zavalim nekome za 700-800 ovo što imam, a ostalo građevina, prostitucija i ostali stari zanati :twisted: Nekako ću da skupim nisam kupio novo pojačalo odavno, sve neke polovne varijante (osim kab-a)...

Posted

To je primerak ranijeg modela iz Ibanez Ergodyne Bass serije. Rekao bih da je neko 2002-2003 godište i da je tačan model Ibanez EDA 905, no nemoj me držati za reč.

Cheerz! :pivopije:

Posted

hah, hocu ja nekoga da o'ladim za 5000 evropskih monetarnih jedinica...

u svakom slucaju izuzetan bass, ali ti f izrezi su mi nesto najodvratnije ikad...

• 2 weeks later...
Posted

Ljudi, interesuje me ako je neko od vas radio akusticne svirke, a ima pasivan bass, preko cega je se ukljucivao u mixetu (preko pojacala ili nekih efekata) ili je isao direktno?

Guest TužneUši
Posted

ja bih za tu namenu koristio svoj lampaski preamp, iako, i da se direktno ubodes, ne bi bolelo.. doduse za svirke u klubovima, kaficima i slicnim prostorima sa nuzno losom akustikom generalno je bolje imati aktivni bas. sto se tice svirki - sve sto moze pasivni moze i aktivni i jos mnogo vise

Guest TužneUši
Posted

u svakom slucaju, kupi kompresor pedalu, ako nemas, nije skupo kao neki bolji proc., a uvijek ti treba (i lako se nosi) i uglavnom ti rjesava vecinu problema. na onom eq na mikseti i na samom basu koliko mozes izbijes te frekvencije koje smetaju i neprirodno zvuce, uglavnom od 300 - 1000 i drzis se suvog barebones neupadljivog i bez ostrine ali definisanog(!) bass zvuka i to ti je neki moj dozivljaj basa u unplugged setting-u, znaci neupadljivo.

Guest Mihajlo Gangband
Posted

Prodajem Bas pojacalo Washburn SX65B. Kao sto se vidi iz prilozenog 65 vati, odlicno pojacalo i za probe i za svirke, ja sam ga dugo nosio i skroz mi je ok vrsilo posao. Sad da se malo pohvalim kupio sa Lab L2 series pa mi je Washburn visak....

Cena je 150 eur, mislim da nije mnogo za takvo pojacalo.

Kontakt najbolje telefonom 063/617-536 Mihajlo

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...