Herr_Wolf Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 (edited) A ja se stvarno izvinjavam od sveg srca, ali u ovako rano jutro ne mogu da se uzdrzim: nevidjeno/neprobano/necuveno I edit za kog zaboravih Nadam se da ti je sada zivot ispunjeniji i da imas bolje misljenje o sebi Evo necu da editujem post da se vidi kako si me ispravio, mozes da zoves i drugare da im pokazes Btw. Jeb'o vas fender jazz bass Edited June 15, 2005 by Herr_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
StRatO Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Ja sam probao na zelenjaku nesto tako... nisam siguran da je ovaj... elem, meni je taj bas bio previse jazzy (ja se lozim na psihodeliju i bay area thrash, pa gledam nesto sto bi moglo da svira oba, cisto da znate s'kim imate posla), sve u svemu, mozda ce se pojaviti negde ponovo, ali moj savet ti je da ne kupujes na ne vidjeno/ne probano/ne chuveno kazes jazzy.... hmmm... to sam mislio... tako mi i deluje ovaj bass.... kakav ima ton... jel suvise plitak ili je ono kao mozes da pomeras utrobe ljudima(onako plemenit.. dubok.. cist)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Pa meni se ton ne svidja... za visoke je dobar, kad chupash je isto ok, ali nekako... ne svidja mi se boja kod dubokih tonova... da se prosto izrazim - ruzna je obicna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StRatO Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 Pa meni se ton ne svidja... za visoke je dobar, kad chupash je isto ok, ali nekako... ne svidja mi se boja kod dubokih tonova... da se prosto izrazim - ruzna je obicna... nista.. moracu da jurim prodavnice da probam... hehe... nista dok se ne proba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted June 15, 2005 Report Share Posted June 15, 2005 e' date='14. 6. 2005, 08:54'] Hellborg nego sta!! Jel imas neki njegov album a da nije MO, i da ne svira Shawn Lane?!? ne,nemam ... za Strato-a TRB nije dobar u tom smislu da ne vredi koliko kosta,pogotovo u zadnjih par godina...to nije moje misljenje (jer ga nisam ni probao) vec nekih ozbiljnijih ljudi...kao i vecina tako tih signature basseva,nemaju nikakve veze sa originalnim modelima....ne kazem da je taj bass los , verovatno radi do jaja ali ne za te pare koje kosta....a kosta vise od 1000 Ne znam,moj rezon je da ako neko moze da da 'iljadu evra za neki tamo TRB,RBX ili sta ti ja znam koji bass,taj neko moze da se pritrpi za par godina i doda jos para i lepo uzme StingRay-a ili neku Jazzinu ili ako voli Warwicka ...i da ga svira sledecih pedeset godina...ne prevelika razlika u ceni,a velika u kvalitetu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunger Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 ponovo ja... meni je matori ostavio preca...fretless...Jel to stvarno valja ko sto svi kazu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 naravno da valja...jos fretless milina... onda smo kolege Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 ne,nemam ... Jel ovo da protumacim kao "ma najbolje da nemam" ili stvarno nemas Link to comment Share on other sites More sharing options...
StRatO Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 ponovo ja... meni je matori ostavio preca...fretless...Jel to stvarno valja ko sto svi kazu? nevalja to nist.... donesi meni to i ja tebi moj bass.. i imaces prravu stvar... hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 stvarno nemam , na zalos' imam samo: M.O.-Mahavishnu i Hellborg,Lane,Sipe....live jbga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 stvarno nemam , na zalos' imam samo: M.O.-Mahavishnu i Hellborg,Lane,Sipe....live jbga Na koji live mislis?!? Verujem da su svi snimani uzivo, ali u studiju Ja imam ove: Hellborg, Lane Time Is The Enemy Hellborg, Lane, Baker Abstract Logic Hellborg, Lane, Selvaganesh Good People In Times Of Evil Hellborg, Lane, Sipe Personae Hellborg, Lane, Sipe Zen House Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Personae...pa to je live Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 OK, mislio sam da su svi uradjeni kao session, skroz improvizovani, pa zato nisam znao na koji konkretno mislis kad kazes "live" Jel se na nekima cuje publika?!? Sad kad kazes, mislim da je tako i na Zen House Hellborg car!!! Lane jos veci car !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 (edited) da ima publike ,cuju se s vremena na vreme ....i na kraju ih predstavljaju....This is Swedish guy.... Hellborg mama!!! Ajd nekako da ti dam prazan disk da mi srezes te albume koje imas,ako 'oces i mozes.... Edited June 16, 2005 by The Eagle Nature Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Vidis kako smo mi gitaristi open minded kladim se da nikad nisi preslusao onaj live od Lane-a sto sam ti davno narezao , cak ni Black Market obradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 pa poceo sam,ali kada sam video da Hellborg ne svira tu ,odustao sam....evo sad cu bas da ga pustim.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 jeste stvarno Black market.....strava.... Nego iskulira ti mene za prerezavanje Hellborga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 ponovo ja... meni je matori ostavio preca...fretless...Jel to stvarno valja ko sto svi kazu? To je dobra stvar, ali usudjejem se reci da tebi to narednih deset godina nece trebati... Misljenje o fretlessima je mozda malo prenabudzeno, doduse, sve zavisi sta volis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StRatO Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 To je dobra stvar, ali usudjejem se reci da tebi to narednih deset godina nece trebati... Misljenje o fretlessima je mozda malo prenabudzeno, doduse, sve zavisi sta volis... ja bih bas voleo da probam fretless... svidja mi se taj zvuk... pogotovi kad radis prelaze ili neke solo deonice... al vrhunac je kad uradis slajd da se useres..... @Grunger da li bi mogli nekako da se vidimo da probam tog tvog baju od bassa..... ili jos bolje ako nema sta da radis u utorak 21. juna.. od 17-19h... svrni do SKCa (na tonsku).. imam svirku... tako da bi mogli da iskoristimo priliku da probamo to cudo... inace imam Hartke pojacalce.. takozvanu strvinu... pa bi to bila odlicna prilika.... samo trazi Igora.. tj. ja... hehe pozdrav!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 (edited) najgori si... Svirao sam jednog extra matorog fretless precisiona kome je kopano telo i dodavan singl kod necka...sam po sebi precision je suvise mas'an i mutan za fretlessa ali dodatni singl ga je bas uostrio...kao jazz bass koji je pomascen i zvuci mnogo bolje nego moderne i jeftine J\P kombinacije ...cool Edited June 18, 2005 by The Eagle Nature Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 Izgleda nista od Millera Current tour dates : Aspen, Colorado Jun 26, 2005 Fano, Italy Jul 1, 2005 London, England Jul 3, 2005 London, England Jul 4, 2005 Alcala de Henares (Madrid), Spain Jul 5, 2005 Berlin, Germany Jul 6, 2005 Imatra, Finland Jul 8, 2005 Dunkerque, France Jul 10, 2005 Montreux, Switzerland Jul 14, 2005 Bechyne, Czechoslovakia Jul 16, 2005 To be announced, Jul 17, 2005 Warsaw, Poland Jul 18, 2005 Juan les Pins, France Jul 20, 2005 Barcelonette, France Jul 22, 2005 St-Brisson sur Loire, France Jul 25, 2005 San Javier, Spain Jul 27, 2005 Mallorca, Spain Jul 28, 2005 Rome, Italy Jul 31, 2005 Monteroduni, Italy Aug 1, 2005 Marciac, France Aug 3, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 18, 2005 Report Share Posted June 18, 2005 e' date='18. 6. 2005, 22:28'] Bechyne, Czechoslovakia Jul 16, 2005 nekom bash trebaju casovi geografije steta sto nece doci, Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 e' date='18. 6. 2005, 22:28'] Izgleda nista od Millera Current tour dates : Aspen, Colorado Jun 26, 2005 Fano, Italy Jul 1, 2005 London, England Jul 3, 2005 London, England Jul 4, 2005 Alcala de Henares (Madrid), Spain Jul 5, 2005 Berlin, Germany Jul 6, 2005 Imatra, Finland Jul 8, 2005 Dunkerque, France Jul 10, 2005 Montreux, Switzerland Jul 14, 2005 Bechyne, Czechoslovakia Jul 16, 2005 To be announced, Jul 17, 2005 Warsaw, Poland Jul 18, 2005 Juan les Pins, France Jul 20, 2005 Barcelonette, France Jul 22, 2005 St-Brisson sur Loire, France Jul 25, 2005 San Javier, Spain Jul 27, 2005 Mallorca, Spain Jul 28, 2005 Rome, Italy Jul 31, 2005 Monteroduni, Italy Aug 1, 2005 Marciac, France Aug 3, 2005 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 upravo sam na RTS-u video reklamu da dolazi Marcus Miller 2 jula,vrti se reklama,Summer jazz festival,tako nesto, izgleda da ce ipak biti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 U Sava centru?!? Bedak sto to nije u okviru one manifestacije na Tasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts