Milogled Bluff Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Nije toliki problem u spavanju, imam vrlo skup hobi: Jedem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RBX Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Planirao sam Yamahu RBX-374 da uzmem.Razocarao me je vrat i zvuk.Meni licno ima jako los zvuk za 2 hambakera aktivna.Onda sam mislio ibaneza da uzmem ali taj model koji me je zanima je oko 70.000+ din .B.C Rich je govno realno samo "cool" izgleda i to je to.Ipak cu da sacekam malo i istestiram jos koji model ili cu da skupim tih 70.000+ E matori morao sam da ti odgovorim na ovaj komentar za RBX 374. Pazi, ja sam ga uzeo pre jedno mesec dana, poenta je u tome sto sam sa pasivnog preso na aktivni bas. Ovaj ti nije uopste los, tamo je u mitrosu losiji zvuk na pojacalima zato ti se mozda ne svidja. Treba da malo eksperimentises sa onim potenciometrima posto svaki ima ogromnu ulogu u zavisnosti od polozaja (ne racunajuci onaj za pojacanje zvuka). Fora je da mozes da prebacis zvuk sa metala na jazz (mislim ne moras, ali samo kazem), tako da imas kombinacija nevidjenih. Ne treba ti realno nikakav procesor za izostravanje zvuka ili izmenu. To je moje misljenje ti pazljivo vidi jos neke modele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Daleko od toga da je to losa gitara,ali ja sam ocekivao mnogo bolje.Znaci jako lose mi lezi u ruci,a i ocekivao sam mnogo bolji zvuk (da vrteo sam potenciometre).Jednostavno meni licno se ne svidja i imam misljenje da je mogla biti mnogo bolje napravljena u nekim segmentima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StRatO Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 dve istine o kupovini novog instrumenta.. 1. koliko para toliko i muzike.. 2. instrument ne kupujes ti vec on tebe.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RBX Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Daleko od toga da je to losa gitara,ali ja sam ocekivao mnogo bolje.Znaci jako lose mi lezi u ruci,a i ocekivao sam mnogo bolji zvuk (da vrteo sam potenciometre).Jednostavno meni licno se ne svidja i imam misljenje da je mogla biti mnogo bolje napravljena u nekim segmentima. Pa pazi, ovo sto kaze ovaj sa likom Ed-a, instrument kupuje tebe. Ja kad sam kupovao novi bas, probao sam jedno 20 modela i nekako mi je najbolje stajao ovaj RBX 374, i jos jedan Aria 5-zicani.Ali posto nisam navikao na 5 zica zbog razmaka i to ovaj mi je dosao u ruke. DOOOBRO PAZI sta uzimas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilentMan Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Sad nesto ozbiljnije: Ortak prodaje Trace pojacalo gp11 , combo, 4x10, tranzistorac.. Broj telefona 064/2370166 Laza ili meni na pp Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 A mi smo neozbiljni a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamer deceiver Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 POTREBAN BASISTA (vokalno sposoban bar za pratnje) AUTORSKOM PROGRESSIVE METAL SASTAVU PESME SU U STILU BENDOVA PAIN OF SALVATION DREAM THEATER QUEENSRYCHE OPETH SYMPHONY X JAKO OZBILJNO SE RADI, PLANIRA SE STO SKORIJE IZLAZENJE NA SVIRKE I SNIMANJE DEMA NARAVNO, AKO SVE DOBRO PRODJE, JURICE SE PRODUCENT ZA ALBUM! KONTAKT 0637292947 [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest D New Guy Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 e, zdravo ljud. Treba mi pomoc. Ibanez GSR200 VS Peavey Millenium 4 BXP. Molim vas obrazlozite, zasto bi trebalo da uzmem neki od ova 2 i koje ima bolji odnos cena\kvalitet. Unapred Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draža Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Ibanez GSR200 zato što ga ja prodajem za 180 evra(može i dogovor) Ali iskreno meni je Milenijum bolji. Ibanez - jeftin, tanak vrat, aktivna elektronika, P J magneti Pivi - masivniji, deblji vrat, bolje drvo, pasivna elektronika, J J magneti Probaš oba, Ibanez u Mix Musicu, a Pivija u Artistu, pa kupiš onaj koji ti se više dopada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rile Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Pih, sta su geni... Na levoj strani Felix Pastorius, a na desnoj njegov tata... Inace Felix ima brata blizanca koji je takodje pljunuti Jaco... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Nesto mi se i ne dopada kako svira Felix... Osim sto lici na chaleta, nema neke slicnosti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triad_1 Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 treba mi pomoc ljudi!!! skinuo sam skoro Ampeg Svx sa neta. Ubo' sam svog Jazz-a u line in i prosto nece da sljaka. Cuje mi se bass samo kada iskljucim Ampeg Svx tj directno preko line in na zvucnike?!? Ne znam da li neko moze da mi pomogne?!? Hvala unapred P.S. jel neko probao ovaj program? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chile Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 e, zdravo ljud. Treba mi pomoc. Ibanez GSR200 VS Peavey Millenium 4 BXP. Molim vas obrazlozite, zasto bi trebalo da uzmem neki od ova 2 i koje ima bolji odnos cena\kvalitet. Unapred Hvala! Definitivno bolji ti je Peavey Millennium i dosta je kvalitetniji, ali to ti je neko tamo vec pomenuo. Idi ui Artist i probaj ga, tamo ga imas kosta oko ako se nevaram 22000 din, mozda neki dinar vise a ovaj Ibanez imas svuda. Kosta oko 20500din kolko se ja secam. Ako imas malo vise para probaj i Peavey Grind bass, imas ga u Artistu kosta oko 31500din ali mislim da vredi dosta vise, odlicna gitara. Sto se ona dva tice ako uzimas uzmi Millennium, neces pogresiti i ja taj treba da uzmem samo levoruki model, koji nikako da stigne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 treba mi pomoc ljudi!!! skinuo sam skoro Ampeg Svx sa neta. Ubo' sam svog Jazz-a u line in i prosto nece da sljaka. Cuje mi se bass samo kada iskljucim Ampeg Svx tj directno preko line in na zvucnike?!? Ne znam da li neko moze da mi pomogne?!? Hvala unapred P.S. jel neko probao ovaj program? Jesam ja i imao sam problem (slican). Radio mi je sa SB Live! karticom, ali nijedan potenciometar nije radio na njemu, onda sam nesto petljao i dobijao mikrofoniju i zujanje nenormalno... Problem sam resio tako sto sam ponovo stavio u pogon svoju integrisanu zvucnu, a slusanje na SB... Verujem da postoji i srecniji nacin da se resi ovo, probaj da pitas Dushana S. on ima pojma sigurno o cemu se radi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 Realno za to treba masina Suggested: 2.4 GHz / Athlon XP 1.33 GHz, 1 GB of RAM, Windows XP.Meni radi skroz ok sa SB Live 5.1 ali ima delaya kad povecam kvalitet i bit rate jer imam kantu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubisa Samardzic-Smoki Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 e ljudi imam jedno pitanje u vezi cena...da li je istina da je teshko naci polovan bas sa aktivnom elektronikom(da je naravno u ispravnom stanju) ispod 200 eura? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draža Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 (edited) http://www.yumetal.net/forum/index.php?s=&...t&p=1544035 Ibanez sa aktivnom elektronikom za 180 evra. Edited December 22, 2007 by Draža Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 Sta mislite o Americkom Fender Preci highway, ima u Mitrosu za nekih 60-ak tisuca??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rile Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Isto sto i o bilo drugom MIA Precisionu - prod'o bi levo mudo za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Isto sto i o bilo drugom MIA Precisionu - prod'o bi levo mudo za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rock City Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Hm... momci, palite se na instrumente koji su namenjeni istocnoevropskom trzistu, a to je najniza od svih klasa. Cak niko ne zna da li su instrumenti pravljeni u Kini ili gde vec. Ili samo volito sto su instrumenti novi? Nadam se da nije tako... Ali mi se svidja sto volite Fender Precision, jer sam bio na nekom forumu gde su me svi ispljuvali zbog Fendera i koriscenja trzalice (inace sam LP fan, ali skidam kapu Presision-u). Pa sam im sve po spisku, ali na tom forumu nije dozvoljena sloboda misljena niti upotreba nepodobnih reci, pa sam im samo napisao da idu u persun. No, da se vratimo na temu. I ja sam muzicar i volim da pomognem, tako da cu Vam nesto reci: moj poznanik, koji se zove Karlo i radi u "Mix music" u Apolo centru u Novom Sadu, ima sjajnog Precision-a matorog bar 15 godina, natural finish i sa koferom je trazio 800 eura. Nemam njegov telefon, ali nadjite preko informacija pomenutu radnju i oduzmite mu bas. Ja sviram gitaru, ali sam cepao njegov bas i taj instrument peva koliko je rezonantan i dopadljiv. Najjaci Precision kojeg sam svirao. Pa srecno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rile Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 pa sam im samo napisao da idu u persun. i treba!! Neka idu u tri persuna!!! (a da nije taj forum mozda MF?) pa ako ako je MIA, onda je MIA, valjda? Imas MIA, MIM, i MIJ... dosad bi izvalili da je drugacije. Inace @Ikiroutainen ovo je cista situacija... Pravac Novi Sad. evo da ti pomognem, cak sam ti i telefon nabavio... 021-452-411 - Kolega Rock City rece da se lik zove Karlo. Ja imam jednog komsiju, caletovog prijatelja koji je kao mladji svirao bas, i bas je kupio Precision. Godine neke osamdeset i neke... Pricao sam sa njime da mi ga proda, ali nema leba... Niti ga svira, niti hoce da ga proda... Mislim verovatno ga ni ja ne bih prodao, ali opet lik ga ne svira, greota da propadne... grr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Cekaj bre, sta fali tom Preci highway? Zar je to toliko krsh? Gori od mexikanca? A ja sam mislio da je ta highway serija made in USA, a ne kinez, kao sto kolega malocas rece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triad_1 Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 koliko ja znam highway one serije su made in usa!?! i taj precision od pre 15 godina je sigurno dobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts