carcass Posted August 17, 2004 Report Share Posted August 17, 2004 mmmmmmmmmm momce gdje si nasao to pojacalo?!? mislim u kojoj radnji i koliko rece da si ga tacno platio? nego ja sam upravo stavio nove zice nisam uspio nabaviti Billy Sheehan ali sam zato nasao THOMASTIK POWER BASS .047- .107 i odlicne su pogotovo ova 107 ica taman je odoh da uzivam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nurg Posted August 23, 2004 Author Report Share Posted August 23, 2004 Sky Music u beogradu ima behriingerova pojacala. Ne znam koje su im sada cene, ali ja sam svoj ultrabass 600 pazario za 190 E (nadam se da mislis uopste na ta pojacala) A sto se tice zica, ja se spremam da isprobam ove D'Addario Prosteels (.050 .070 .085 .105) i ako novac dozvoli Elixir Nanoweb Medium (.045 .065 .085 .105) Te sam probao kod prijatelja, i moram da priznam da su naj bolje koje sam ikada probao, ali im je cijena sitnica - 45 EU Zanima me kako bi zvucale na mom jacksonu Jel neko od vas svirao one rotosound Steve Harris signature? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 (edited) Jesam ja iako ne volim flatwound žice ove su razbijale na Yamahi jedno 3 meseca nisu menjale zvuk (i još je dobar al zato i koštaju), mada su meni malo debele, ja ako ne nađem 040 sa teškom mukom kupujem 045, a ove su mislim 050-110. Edited August 24, 2004 by SasaAmonDin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharmaceut Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 Prodaje li neko bas(cena do 100 eura)??? ponude posaljite na pp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stuart Hamm Posted August 30, 2004 Report Share Posted August 30, 2004 Dimenzije zica koje mi trebaju 32,45,65,85,105,125 Link to comment Share on other sites More sharing options...
carcass Posted August 30, 2004 Report Share Posted August 30, 2004 mmmmmmmmmm ja ti mogu nabaviti THOMASTIK POWER BASS (Magnecore round wound hexcore) odlicno zvuce na mojoj cetvorki a dimenzija ti je .032 .047 .068 .080 .107 .119 jes malo nebulozna sa debljinama ali su zice vrh (kao DR otprilike) pa javi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nephilim Posted September 19, 2004 Report Share Posted September 19, 2004 Da li se jos nekom cini da ova tema umire?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Froiibaad Posted September 20, 2004 Report Share Posted September 20, 2004 Da li se jos nekom cini da ova tema umire?? Ma jok cini ti se ja mislio da su basisti pocrkali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted September 21, 2004 Report Share Posted September 21, 2004 Ma prezaposleni smo, odkako je proradio sindikat, svi samo redjamo tezgu za tezgom... Cak se prica da cemo poceti da izvozimo i za Crnu Goru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nephilim Posted September 22, 2004 Report Share Posted September 22, 2004 Glad to hear Link to comment Share on other sites More sharing options...
koRner Posted September 22, 2004 Report Share Posted September 22, 2004 Pomaze Bog prijatelji! jel moze neko da mi kaze gde mogu da nabavim neku literaturu za bas? ocu da nauchim note. ne mora da bude bash pocetnichka. pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nephilim Posted September 23, 2004 Report Share Posted September 23, 2004 Pomaze Bog prijatelji! jel moze neko da mi kaze gde mogu da nabavim neku literaturu za bas? ocu da nauchim note. ne mora da bude bash pocetnichka. pozdrav! Ja sam ucio note i ostale stvari preko guitar pro-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nephilim Posted September 23, 2004 Report Share Posted September 23, 2004 Jer ima neko da mi preporuci neki dobar bas solo?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigNotBen Posted September 23, 2004 Report Share Posted September 23, 2004 Metalica - (anesthesia)-pulling teeth Meni se toliko dopada da sam ga svirao na gitari, samo se trebalo malo poigrati sa ekvilajzerima Link to comment Share on other sites More sharing options...
nephilim Posted September 23, 2004 Report Share Posted September 23, 2004 Metalica - (anesthesia)-pulling teeth Meni se toliko dopada da sam ga svirao na gitari, samo se trebalo malo poigrati sa ekvilajzerima Ma, nesto mi je sranje. Skinuo sam pocetak(sto mi se dopada) a posle nekako kao da gubi smisao. Dao mi je ortak mp3 Flea Bass Solo od RHCP-a, "malo" da se potrudim i skinucu ga ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
carcass Posted September 24, 2004 Report Share Posted September 24, 2004 malo jest zamrla tema i trebalo bi da je razigramo toplo preporucujem sve Fleine radove za skidanje a kasnije kad steknes znanje i iskustvo vjerujem da ce ti se svidjeti i Jaco "the greatest" Pastorius samop hrabro a sto se tice bassa za 100 eura sva nada u oglasima i izostri usi nikad se ne zna Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigNotBen Posted September 24, 2004 Report Share Posted September 24, 2004 Ma skidaj stvari od Kyle-a Honea. Ja sam nekada davno čuo za njega i skinuo par njegovih stvari sa neta i stvarno su fenomenalne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigNotBen Posted September 27, 2004 Report Share Posted September 27, 2004 Moram da se pohvalim. Za svoju lead star gitaru sam dobio (skoro bukvalno) akustaru MM, fender jazz bass i 15€ Tipu se skroz svidjela ta moja gitara, a nije imao dovoljno para, pa mi on predloži da izvršimo ovakvu transakciju , a ja nisam imao nekog razloga da se bunim Link to comment Share on other sites More sharing options...
carcass Posted September 28, 2004 Report Share Posted September 28, 2004 (edited) nema dalje ako imas jos kojeg takvog javi i ja bi se mijenjao pod takvim uslovima OVCE TREBA SHISHAT' !!!!! Edited September 28, 2004 by carcass Link to comment Share on other sites More sharing options...
nephilim Posted September 28, 2004 Report Share Posted September 28, 2004 Moram da se pohvalim. Za svoju lead star gitaru sam dobio (skoro bukvalno) akustaru MM, fender jazz bass i 15€ Tipu se skroz svidjela ta moja gitara, a nije imao dovoljno para, pa mi on predloži da izvršimo ovakvu transakciju , a ja nisam imao nekog razloga da se bunim HA, HA, kako te je ispalio!!!! zezam se. Zasto ja nikada neupoznam neke takve likove?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigNotBen Posted September 30, 2004 Report Share Posted September 30, 2004 Ja sam našao još jednog kod kojeg ću uzeti ibanez bas i nekakvo pojačalo za 100€. Kad ga uzmem očekujte ovde oglas da ga prodajem za 3×više para PS. Sada sam vidio koliki sam idiot bio što prije nisam svirao bass. Veliki (ogroman) zato što. 1. mnogo ga je lakše svirati nego džitru 2. za 2 dana sam upao u bend, a to nisam uspjeo ni nakon 2 godine sviranja džitre 3. gotivan je instrument totalno 4. Imaš gotovo potpunu kontrolu u bendu 5. ma fakat je 100× gotivniji od gitare 6. Zamal da zaboravim; izgleda fenomenalno!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted October 2, 2004 Report Share Posted October 2, 2004 Ovako, zanima me jel' mozete da mi preporucite neke dobre sajtove gde bih mogao da vidim neke opise i poredjenja magneta i drveta za vrat i za 'telo' ( ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nephilim Posted October 3, 2004 Report Share Posted October 3, 2004 malo jest zamrla tema i trebalo bi da je razigramo toplo preporucujem sve Fleine radove za skidanje a kasnije kad steknes znanje i iskustvo vjerujem da ce ti se svidjeti i Jaco "the greatest" Pastorius samop hrabro a sto se tice bassa za 100 eura sva nada u oglasima i izostri usi nikad se ne zna Pozdrav Mrzim Jaco Pastorius-a!! Previshe je dobar : ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
StRatO Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 Da li je neko upoznat s HARTKE System firmom... konkretno s modelom HA3500, znaci bass pojacalo glava od 350W tranzistorac ima u predpojacalu jednu lampu.... da li je neko od vas svirao ovu glavu ili neki drugi model, pa da moze da mi kaze da li je ok za pazarenje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alf Posted October 31, 2004 Report Share Posted October 31, 2004 (edited) gledah na ovom forumu niko nije spomenupo mozda najjaceg basistu na ako ne na evropskoj ondaK barem na domacoj sceni. pa rekoh da ispravim tu nepravdu. uglavnom sta mislite koliko je coveku trebala da odradi onu savrsenu,mogu slobodno i bez preterivanja da kazem genijalnu bas liniju u pesmi"nojeva barka" Edited October 31, 2004 by alf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts