Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Znaci ja moju Jolanu kopiju Les Pola ne bih menjao ni za 10 boljih..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StRatO Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Znaci ja moju Jolanu kopiju Les Pola ne bih menjao ni za 10 boljih..... me too.. music man sub sterling... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILIP St. Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Samo da vas obavestim da sam ga ispusio za Ibanez BTB. Vlasnik je naime otkazao aukciju pre nego sto sam stigao da bidujem za gitaru. Jebi ga.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 me too.. music man sub sterling... A brate imash Music Man-a,ne bih ni ja menjo,jer nema 10 boljih.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shuma Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Slazem se u potpunosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
carcass Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 juce sam bio do Sky-a i zatekao ovo dakle Aria SB-404/5.... aktivna el. 5 zica... kosta 450 EUR... gitara fenomenalno izgleda, nisam je probao na ampu... ako neko jeste molim za opis.... i evo sad se pitam sta je to i kako je moguce da ovo cudo toliko malo kosta.... Ova Aria po je po svemu osim po glavi pljuntui Peavey koji je svojevremeno prodavao kod nas na trzistu, a i po cijeni. Tijelo most, magneti, slicnost sa Cirrus-om sve a zvucao je jadno i mutno. Mutno drvo+mutni humbuckeri. Cak ni ugradnja EMG elektronike mu nije mogla pomoci. Mada ima izgled slozio bih se sa onim ako zvuci ko 450 EUR onda vrijedi mada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Ljudi,Arie su SADA papirne gitare,sa malo tvrdjega kartoncica na vratu,cisto da se ne krivi......Znaci,izbegavati sve sto pocinje na A...Astra,Aria i sl..... U sirokom luku..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shuma Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Lepo kaze covek sve sa A pocelo je da bude shiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
StRatO Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Lepo kaze covek sve sa A pocelo je da bude shiti hehe.. do M ima da se nacekam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Ja sviram Esh, boli me qrac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Zamislite kako je Yamahashima (mada nisam najsigurniji u kom pravcu je ovo krenulo ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Ne bih da kvarim,ali video sam jedared marku Zenber basa......Fenderov font i ono....Njih bas bole kar....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Ma ima nesto stvarno dobro na "Z", al' ne mogu da se setim kako bese ime firme... pominju je u "Airheads"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Da nije Zon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 munZe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shuma Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Ma Musa je zakon bass gitara!Fendzi je posle toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixaylo Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Znas kako Fender je najuniverzalnija gitara i mozes da sviras sa njom sta god hoces. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 To si garant chuo od nekog... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shuma Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Ma da bwe sigurno Ma kad stavis EMG StingRay Magnete gotovo,nema vise sta da se prica to je najbolje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Ma kad stavis EMG StingRay Magnete O5 si mirisao ljepilo a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StRatO Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 O5 si mirisao ljepilo a? sto... za tvoju informaciju... EMG je izdao replacement for MM... ako pratis NAMM trebao bi da to vec zans... tako da nemoj kuditi coveka pre nego sto proveris informaciju.... u radnji kod mene treba da stignu EMG magneti (trenutno su na grani), i svakog dana ih ocekujem... nadam se da ce stici i taj... uh... bas me interesuje kako zvuci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggyslap Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 jel ima neko ko moze da mi objasni kako se setuje vrat na bassu i koliko je to opasno raditi sam. -da li zice pri tome trebauju da budu zategnute ili opustene? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 sto... za tvoju informaciju... EMG je izdao replacement for MM... ako pratis NAMM trebao bi da to vec zans... tako da nemoj kuditi coveka pre nego sto proveris informaciju.... u radnji kod mene treba da stignu EMG magneti (trenutno su na grani), i svakog dana ih ocekujem... nadam se da ce stici i taj... uh... bas me interesuje kako zvuci... A ti radiš kod Marića a? Nisam znao za EMG Stingray, aj kad proveriš daj neki opis i cijenu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 treba da budu zategnute namjestis bas izmedju nogu i tijela tako da relativno cvrsto stoji, jednom rukom dovedes vrat u zeljeni polozaj a drugom ultralagano zatezes, znaci po circa sestinu kruga, dok ga ne zategnes ne treba zatezati vise od jednog ipo kruga u toku jednog dana(tako kazu, no sve je to relativno, ipak, ne bi trebalo da ti vrat bude toliko opusten da je potrebno vise od jednog ipo/dva kruga), jer drvetu treba vremena da se prilagodi na novi oblik sipke, i ako je vrat, recimo bio extremno opusten, pa naglo doveden u extremnu ravnocju, moze docji do deformacija vrata, kao sto se meni desilo. kad zategnes vrat, on slijedecji dan mozda necje ostati bash isti onakav kakvog si ga namjestio, nego cje vjerovatno biti malcice opusteniji, pa ga onda opet zategnes i tako malo pomalo, pogotovo kod tankih vratova kad opustas, samo slobodno odvrcji, ne moras da se bakcjes ni sa cim, samo isto pazi da previse ne odvrnes a, onda ide kotiranje, isto za zategnutim i nastimanim zicama uzmes stimer i sarafis u smjeru u kom pokazuje kazaljka, s tim da ti je vrat okrenut glavom tu nema nikakve opasnosti, trial and error, najbolje da radis to sam da naucis a ako imas neki jaci problem sa vratom, nosi majstoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draža Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Sta kazete na ovo: Behringer BX1200 combo sa jednom dvanaesticom. Da li vredi kupiti. Ako ga neko ima kakva su vam iskustva(probe, svirke)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts