iggyslap Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 ja dajem casove... 064/235 54 42 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golub Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Evo ti telefon najboljeg heavy metal(i rock) basiste na ovim prostorima koji moze do jaja da ti pokaze sta god hocesh iz te sfere(pogotovo razne stvari vezane za svirku tipa Billy Sheehan) lik ze zove Igor 063/708-25-28 i samo se pozovi na mene ako ga budesh zvao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shuma Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Jeste mozda culi za naseg bassistu Lolu Andrijica?Predavao je neko vreme Vladimiru Samardzicu(Vasil Hadzimanov Band)a i Tocku je objasnio do negde koja je funkcija bassa u sviranju ,e takav mi profesor treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacksmith Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 znaci najzad je tocak naucio cemu sluzi bas u muzici....pa bilo je krajnje vreme... ali donegde mu je objasnio, znaci nije bas sasvim shvatio tocak o cemu se tu radi... oh dodjavola brate moram ti priznati da ti bas dosta seres.... ako ti treba profa nemoras da trazis neke ludake, osim ako bas neznas kako da potrosis novac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shuma Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Objasni ovo''znaci najzad je tocak naucio cemu sluzi bas u muzici....pa bilo je krajnje vreme... ali donegde mu je objasnio, znaci nije bas sasvim shvatio tocak o cemu se tu radi...''.Jel to znaci da si ti ucio kod Tocka ili to objasnjavas iz bass linija u Smakovim i Tockovim pesmama-koje su komponovane od strane 5 razlictih bassista?Njemu je on objasnio svrhu bassa ali gde ce Tocak sad bwe da uci tehniku za bass,dovoljna mu je osnova,ali zato ono sto najvise zna a to je harmonija i muzika moze da objasni svakom jer je ista za svaki instrument. E sad za nizak udarac koji si mi uputio nemam ja kintu,ja jedem hleb i so i pijem vodu za dorucak tako nemoj ti meni da popujes o siromastvu i bogatsvu,kako te nije sram?Umesto da pomazes ti odmazes cisto iz pakosti. Drugo Lola shvatam te u potpunosti za to sto kazes ''ludak'' to su rekli i oni ljudi koji nisu culi za Clarka ali uvek se svodi ''da imas snimke na kojima je svirao'',meni ne treba sad svemoguci nego samo bassista koji moze da mi pokaze tehniku,jel treba zato da prodjem pakao da bi najzad dobio odgovor od kolega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golub Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Mogu da te povezem sa Vladimirom Samardzicom ako hocesh chovek je car i puno toga me je nauchio...A mozesh da probash i kod Bate Bozanica on je super pedagog i sjajan basista .Mislim ako stvarno ozbiljno mislish da se unosish u sviranje bass-a idi kod najboljih ne okolishaj! P.S Ne mogu da verujem da slushash Clarkea mislio sam da ga ja jedini slusham! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shuma Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Ljudi vise ne morate da mi dajete kontakte nasao sam coveka.Puno hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
StRatO Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 hajde ljudi.... YAMAHA RBX-170 + FUTROLA + KAIS SA STRAPLOCKom sve djuture 180 EUR.... HITNO!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Nego ljudi moze li bass na obicnom pojacalu(samo za vezbanje u kuci) ili bas mora bass pojacalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shuma Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Nego ljudi moze li bass na obicnom pojacalu(samo za vezbanje u kuci) ili bas mora bass pojacalo... Dobro pitanje.Ja moj sviram vec 4 godina na gitarskom Ma mozes ti na Marshall JCM 800 ladno bass da sviras.Ali inace ovako mozes na ostalim samo zavisi od pojacala do pojacala da li mozes do max da ga pojacas ili ne smes.Ali zvuk je veoma razlicit npr. na gitarskom imas da pojacas i da smanjis bass e a to je malo zajebano,ako pojacas ima cela kuca da ti se trese a ako smanjis bice ko da sviras gitru sa dubljim tonom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest numbness Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 da li se neko sluzi bass pedalama tipa, bass overdrive i slicno... i ako imate neki savet u vezi zvuka za pedale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dabar Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Meni je metal zone za gitaru odradjivao posao, jest da nije namanjeno za nize frekvencije ali meni se svidjao zvuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Mmmm...da. Metal Zone je odlican. Ja sam ga kupio za gitaru ali ga povremeno spojim na bass i uvijek se prijatno iznenadim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggyslap Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 ja sam probao bossov overdrive za bass i odusevio sam se! pogotovo sa kombinaciom sa flangerom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devana Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 postovanje gospodo iskusni muzicari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devana Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 ok zeza me ovaj fast reply posto retko kad idem na ove forume.... da skratim pricu pre nesp malko manje od godinu dana sam pocela da sviram bass, kupila sam staggov tc300*valjda* i fenderovo pojacalo od 15 vati RUMBLE za po kuci mi super sluzi pocela sam onako skroz samostalno znaci bez nekog velikog muzickog predznanja sem onogg glupiranja u skoli sa muzikom kupih neki program za ucenje ali pitam vas znater li mozda neke dobre sajtove sa tabov9ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtuckensyglieben Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Jel imas Guitar Pro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dabar Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 @Devana Pozdrav koleginice www.ultimate-guitar.com www.guitartabs.cc www.guitaretab.com www.guitaretab.com www.mxtabs.net Guitar Pro pa na dc++ jer je mysongbook ugasen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shuma Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Sto ne skidas na sluh?Mislim da ce ti to ipak mnogo vise pomoci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devana Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 gitar pro? nabaviću ok thanks na sajtovima!!! Na sluhh pa da kontah ali ono kao htela bih prvo maklo da ovladam teorijom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_a_S_a Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Malo offtopic:Da li je neki bassista zainteresovan za rad u Hard rock/Heavy metal bendu.Davao sam vec oglas u potraznji muzicara ali slaba vajda pa resih da odem tamo gde vas ima.Dakle da ponovim,sada je u planu tribute AC/DC i stvari su skinute samo da se doticni uklopi.U planu su i Scorpionsi ako ne onda se mozemo dogovoriti. 064-312-89-86 Rade. Uticaji:AC/DC,Iron Maiden,Scorpions,Judas Priest,Deep Purple,HammerFall, Divlje jagode,Osmi putnik,Ritam nereda,Prljavi Inspektor Balza i KLjunovi, Metallica,Motorhead,Rainbow,W.A.S.P. ,Guns'n'Roses,Corba, Goblini i da ga jebem kaga sam zaboravio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dabar Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Pa dok ne napises iz kog si mesta nece ti se niko ni odazvati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shuma Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Na sluhh pa da kontah ali ono kao htela bih prvo maklo da ovladam teorijom... Pa ajde da ti neko prvih godinu dana pokazuje pesme ali na guitar pro ces se navuci ko nezdrava,veruj mi pocni malo na sluh.Sta uopste sviras od muzike? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 gitar pro? nabaviću ok thanks na sajtovima!!! Na sluhh pa da kontah ali ono kao htela bih prvo maklo da ovladam teorijom... ima jos jedan odlican(jos bolji) program sa velikom zajednicom tabbera - power tab inace, preporucujem ti da nadjes profesora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Gitar Pro je O.K. 4 practice, ako još nemaš bend, ili ga imaš a ispadaju iz ritma i harme... Tabovi su (po meni) najveća budalaština, retko ćeš ih naći tačno raspisane, i da ne govorim o radosti skidanja pesme na (s)uho, grlo, nos i lepotama improvizacije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts