R_a_S_a Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 imas u oglasima nekoliko onih baseva bez glave sa aktivnom elektronikom za 150e Jel moze neka slika cisto da vidim o cemu se radi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draža Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Uzmi bi si rič. Gotičarke ima da se lepe čim vide tako opaku gitaru. A i ostaće ti kusur za pivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 @ R_a_S_a: Evo, za te pare možeš moju Yamaha RBX 170 da nosiš odmah. Ko nova je. Svirala pola svirke (bila rezervna). Kupljena u cilju naknadnog budzenja, menjanja tela i štimanja na Db, Ab, Eb, Bb, no odložio sam to na neodređeno vreme i tako ostao sa viškom basseva. Nisam u mogućnosti da je sad slikam, jer nisam kod kuće. Evo jedne slike koju sam ranije kačio ovde na forum, pa ću samo iskoristiti link. Ona krajnje desna je ta o kojoj pričam: slika svih mojih baseva - LINK A evo i slika iste takve gitare koju sam sad iskopao sa neta, tu se bolje vidi: Javi se na pp, ako te zanima. ...u stvari, ako ikoga zanima neka se javi. Cheerz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_a_S_a Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 (edited) Fora je u tome sto cu kintu imati tek za mesec dana (bedak) a ja volim da sve lepo isplaniram unapred i dobro se raspitam tako da cim dobijem kintu ne moram da cekam vec znam sta i gde ima i tamo odem i pazarim. Ako ti taj bass bude i dalje u kolekciji ok ako ne opet ok Misim nemojte da mislite da vas cimam ko kretene vec se samo raspitujem da bi tacno znao sta i gde. Hvala svima na ljubaznosti i cimanju. Cheerz :pivopije: @Draza Jebi ga nisam rich Edited June 29, 2007 by R_a_S_a Link to comment Share on other sites More sharing options...
željko Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Jel moze neka slika cisto da vidim o cemu se radi? evo ti tacan model pa izgooglaj Hohner Professional B2A, Headless Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Ako ti taj bass bude i dalje u kolekciji ok ako ne opet ok Nema frke, kontam da će biti u kolekciji. Ne lupam baš na sva vrta kako ga prodajem jer nisam u tom trgovačkom tripu. Jednostavno sam privremeno odustao od ideje zbog koje sam pazario taj bass, pa sad šta bude biće. Ako ga neko kupi, okej, ako ne opet okej, kad tad će meni opet postati aktuelna ideja o "apgrejdovanju" neke gitare niže klase. Javi se kad i ako budeš bio zainteresovan. Jedino što će malo prašina napadati na nju, i što će omatoreti žice. Cheerz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Andras, 'ајде ми поклони неки од твојих басева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Meni moze onaj u sredini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest yeff Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 jel ima negde da se kupi epiphone thunderbird nov, (u mitros musicu imaju samo epiphone gitare) a moze i polovan u dobrom stanju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rile Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 (edited) Nisam nikad verovao da ce ovako nesto osvanuti u Halo oglasima : GITARA bas Fender jazz bas, Ken Smith petožičani bas i Fodera. 063/806-9662 Ima se moze se! Edited July 11, 2007 by Rile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Sve to menja za stan u Beogradu uz doplatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAVATAGE Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Treba mi basista za tribute MUSE kontakt na PM PS: samo ljudi iz BG-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joey Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 jbt ja ne mogu da verujem da ima tako malo basista...mozda ih ima vise ali jbt ja ih poznajem jako malo...ako ima neko iz bga ne stariji od 89' za sviranje hard rocka uglavnom,meshovite stvari,autorske i tudje....nek se javi na pp...molim boga da se neko javi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja Savic Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 bendu 'Atlantidi' potreban basista za stalnu saradnju... u planu je snimanje novih pesama, pa bi bilo valjano da se zainteresovani sto pre jave... moji kontakt telefoni: 064/1640464 ili 061/1416836 pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Some velvet morning Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Jel ima neko ideju koliko bi mogao da kosta ( i gde uopste da trazim dodjavola) fender precision? ja sam za sada skupila oko 550 evra a nesto ga nema u oglasima, mislim da za novi ne bih imala dovoljno para, pa je polovni sasvim ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Mislim da ce ti trebatijos malo para,a prati stalno oglase,naleti s vremena na vreme cak i za te pare... Cak mislim da je bio ovde na temi neki za 500 jura... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Some velvet morning Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasx Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 Jel ima neko ideju koliko bi mogao da kosta ( i gde uopste da trazim dodjavola) fender precision? ja sam za sada skupila oko 550 evra a nesto ga nema u oglasima, mislim da za novi ne bih imala dovoljno para, pa je polovni sasvim ok. Za te pare mozes uzeti novog mexikanca (ustvari mozda jos 100 eura), a American mozda mozes negde naci polovan po oglasima (za novi bi ti trebalo duplo toliko para). Pozzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Ljudi,puce nam tema...Zarasla u korov,misevi izgrickali i sve to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Imamo i mi dushu... Na odmorima, morima, planinama... Na jesen ce se valjda i Uncle Nurg vratiti nema ga poodavno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest st.sasa Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 Pozdrav svima.Imam ROYTEK bas i nemam kintu za pojacalo.Na kojim zvucnicima moze da se svira(nasao sam povoljne MSI i Blubbery 50w).Jedan lik kaze da ti treba dobra zvucna kartica jer ova obicna moze da pregori(mada mislim da mnogo sere ali da proverim).Pomagajte,pliz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 U pravu si, sere... Moze da se svira na cemu hocesh, ali bez preteranog pojacavanja da ne bi sjebao zvucnik... Ja vezbam vec 6 godina na integrisanoj zvucnoj i 2+1 zvucnicima (neki kineski Kinyo shit), ali vecinu vremena sviram na slusalice, preko te iste kartice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StRatO Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 eeee.. nemoj da diras Kinyo.... jes kineski shit al najjaci zvucnici.... nikad ih nisam otpanjio kako treba.. sve je to malko prejako za sobu 2x2.. :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Meni je soba 4x5x3.5, pa josh nisam pojacao do kraja Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 U pravu si, sere... Moze da se svira na cemu hocesh, ali bez preteranog pojacavanja da ne bi sjebao zvucnik... Ja vezbam vec 6 godina na integrisanoj zvucnoj i 2+1 zvucnicima (neki kineski Kinyo shit), ali vecinu vremena sviram na slusalice, preko te iste kartice... Slazem se.Evo ja na primer imam integrisanu i Creative Sound Blaster live 5.1.Preko obe sam svirao i ono nisam imao problema,samo sto je preko Creative kartice zvuk bolji.Inace imam Creative Inspire 5300 zvucnike i ok se cuje.Mada to nije taj zvuk kao na pojacalu u studiju recimo,ali itekako moze da posluzi za vezbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts