MEGGY Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 (edited) uz astarte bend koji obecava iz grcke, mada sam vise za astarte, onaj stariji bend...[/qoute] za razliku od astarte,ciji je prvi demo izdat '97,rotinzi su svoj prvi demo izbacili '89 . Edited June 25, 2006 by MEGGY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Kakav crni Astarte,to je smesno porediti,jebote!RC su bili cak i ortaci sa Eurom,prica kola da su dobili parcice Deadove lobanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Season of Mist has set a January 22, 2007 European release date for the new album from legendary Greek death metallers ROTTING CHRIST, entitled "Theogonia". The track listing for the effort is as follows: 01. The Sign of prime Creation 02. Keravnos Kivernitos 03. Enuma Elish 04. Gaia Tellus 05. Helios Hyperion 06. Nemecic 07. He, the Aethyr 08. Phobos' Synagogue 09. Rege Diabolicus 10. Threnody Download the song "Enuma Elish" http://www.season-of-mist.com/common/downl...uma%20elish.mp3 nije losa nova stvarcica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Slusao sam pesmu dva puta veoma pazljivo i cini mi se da se dosta razlikuje od svega sto su do sada snimili.Vokal se razlikuje,razni uplivi cega sve ne,veoma moderna muzika,...ali sto je najbolje mnogo mi se svidja pesma i ako i cela kreacija bude zvucala priblizno ovome eto veselja. :rockdevil:Deo sa zenskim vokalom u pozadini je predobar. A misljenje o 'SANCTUS DIAVOLOS' se poboljsalo u medjuvremenu btw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Dobro je,prijatna iznenadjenja danas,prvo saznam da se Nunsyju svidja Negura,sad tebi noviji Rotting Christ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Dobro je,prijatna iznenadjenja danas,prvo saznam da se Nunsyju svidja Negura,sad tebi noviji Rotting Christ you live and learn :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 volim vas obojicu :wub: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 (edited) E, RC su izrazili zelju da ponovo dodju kod nas (i pored toga sto snimaju neke nove stvari), proverena informacija. Ako je neko od organizatora zainteresovan, neka me kontaktira na pp Edited December 3, 2006 by Vilhelmina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 to!!! samo,ko bi ih dovukao? legacy i terra su komercijala... da organizujemo analmetal agency? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 to!!! samo,ko bi ih dovukao? legacy i terra su komercijala... da organizujemo analmetal agency? Vidis, ta ideja uopste nije losha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 dobro je,mislio sam da vise nikad nece doci kod nas posle ocajno posecenog koncerta koji smo im priredili a na turneju sledece godine idu sa melevolent creation,carpathian forest,incantation Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 (edited) dobro je,mislio sam da vise nikad nece doci kod nas posle ocajno posecenog koncerta koji smo im priredili a na turneju sledece godine idu sa melevolent creation,carpathian forest,incantation Ma, ja sam mislila da nas mrze iz dna dushe posle one bruke od certa Lepo je da se ponekad i ja prevarim u proceni... Nego, anal boys, sta kazete za vesticju mast? Probaste li je... (za neupucene, postavih juce recept na temi Wicca, izvol'te pa probajte Edited December 4, 2006 by Vilhelmina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 aha,eto odgovora za ono stipkanje u domu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 aha,eto odgovora za ono stipkanje u domu Hm, pa tada nisam bila namazana, kad ono medjutim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 si sigurna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 si sigurna? izgleda da mi to nije potrebno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja Car Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 (edited) Apsolutno podrzavam dovodjenje ovih legendi kod nas! Kakvu smo im sramotu priredili predprosle godine, i dan danas crvenim! Ali ono za sta ovim momcima skidam kapu je njihova profesionalnost. Znaci, dva dana posle sam ih opet gledao u Budimpesti kada su svirali sa DISSECTION-om i jednako energican i snazan koncert su pruzili tada u prepunoj A38 hali kao i kod nas u SKC-u pred jedva pedeset ljudi. I Jon je bio odusevljen svirkom, a Sakis i kompanija su se bas bili zacudili i pozdravili kada su videli Zombija i mene i u Budimpesti. Stvarno nikad jaci momci i koncert koji doveka ostaje u pamcenju! Edited December 4, 2006 by Baja Car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Da, vrlo su profi.Zaista. A i vole nas, mislim Srbe i Srpkinje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Eto veselja i za ljubitelje Rotting Christa.Theogonia nastavlja putem predhodnih albuma,spoj rane faze benda i modernog zvuka.Pamtljivi rifovi,melodije,folk elementi u nekoliko pesama,strasne solaze.Izgleda mi kao pun pogodak. Lepo pocela nova godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 ej,evo ga novi spot za Keravnos Kyvernitos,nista narocito,ali pesma razbija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Fala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 nema na cemu sad sam u iscekivanju novog albuma ponovo svukao enuma elish,isto super pesma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 (edited) Jedva cekam da cujem novi album... Edited January 10, 2007 by Vilhelmina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Eto veselja i za ljubitelje Rotting Christa.Theogonia nastavlja putem predhodnih albuma,spoj rane faze benda i modernog zvuka.Pamtljivi rifovi,melodije,folk elementi u nekoliko pesama,strasne solaze.Izgleda mi kao pun pogodak. Lepo pocela nova godina. Ok je album totalno mada mi se malkice ne svidjaju neki rifovi pogotovi ti folk elementi ali sve ukupno je i vise nego dobro.Izgleda da je metal presao oni lejm fazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 mi se malkice ne svidjaju neki rifovi pogotovi ti folk elementi ajd da kazem na osnovu ove enuma elish - onaj folk deo sa zenskim glasom je bolestan,nije normalno kolkio je digao pesmu,riba tako dijabolicno zvuci ... uh! jedva cekam album da terorisem komsiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts