Amphitritê Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 (edited) Black, bash si me obradovao! Btw, jedino sto mi se ne dopada je naziv benda, zaista je odvratan. Edited June 4, 2008 by Vilhelmina Quote
cotoha Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 sto, bas je milozvuchno ime benda.. posebno kad uzvikujemo rotin krajst, rotin krajst.. sav se najezhim u tim trenucima Quote
Josif Visarionovič Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 posto je kestl otkazan kinta namenjena istom bice ulozena za rotting christ. Quote
Amphitritê Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Znam, javio mi ortak preko my space-a, RC ima turneju po Latinskoj Americi... Quote
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 ime im je jedno od iskrenijih na sceni, kome se ne svidja neka....uh da budem fin, preispita sebe sta radi u ekstremnom metal zvuku, jer je svakako ANTIHRISCANSKI!!!!!Arrrghhh!!! U svakom slucaju, bend nam stize da jos vise zatruli hrista u svima koji ga vole ) evo info ovde: www.myspace.com/explosivemetalstage Trulimo zajedno ) Quote
cotoha Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 slowly we pot, daa.. (% dal je moguce da nema metal benda na exitu sem tog rca, sad sam vidio line up na majspejsu.. pfff.. al nema veze opet se ide, mada je malo glupo 2500 samo za RC, al zasluzili su .)) Quote
Grobodan Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Ime je apsolutni kult, odmah odvoji one koji imaju imalo ljubavi za Hristom u sebi od benda, sto je svakako pozeljno Quote
cotoha Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 (edited) pa da, vjerovali ili ne ja sam i poceo da ih slusam upravo zbog imena.. .)) Edited June 5, 2008 by cotoha Quote
Talvi Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Btw, jedino sto mi se ne dopada je naziv benda, zaista je odvratan. Vole Grci takva imena tipa Rotting Christ, Septic Flesh... Quote
Talvi Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Hehe, nego, sad se setih ove pesme: 5. The Sixth Communion [includes some of the most occult dark lyrics ever written connected with the personal life of (the) writer. Not allowed to print.] Quote
cotoha Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 evo je setlista iz maja.. 1. Thou Art Blind 2. Archon 3. Athanati Este 4. In Domine Sathana 5. The Sign Of Evil Existence 6. Enuma Elish 7. Non Seviam 8. King Of A Stellar War 9. Among Two Storms 10. Fgmenth,Thy Gift 11. Under The Name Of Legion 12. Nemecic 13. ThrenodyS.M.F. ovo je skoro identicno kao prosle godine, killer setlista.. steta sto nema malo vise sa prva dva, al nema veze.. javlja mi se da ce ovo biti svirka godine u srbiji :rolleyes: Quote
Grobodan Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Pa nije bas ista... Hocu Helios Hyperion!!!! Quote
cotoha Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 3 - 4 stvari maksimalno nisu iste. i ja bih serve in heaven ) Quote
:matija Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 da ponovim ovde isto pitanje, kao na exit temi.. kako to da RC svira samo 40-50 minuta?! Quote
Josif Visarionovič Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Zato sto je to festival i ne zavisi od njih vec od organizatora zbog satnice Quote
:matija Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 ma kapiram ja to, ali zar nije standardna fest lista, bar sat vremena.. a jos su oni i headlineri tog dana.. Quote
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Nema brige, ROTTING CHRIST ce svirati dobrih 70min ako ne i duze naravno.Lista na myspace je samo okviran plan, nije precizna niti zavrsena, kako vremenski tako i spisak bendova jer ce biti dodati jos neki od ponedeljka. Krajem nedelje se zatvara ceo program definitivno. www.myspace.com/explosivemetalstage GANG! Quote
Svart Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 A jesu ti sto ce biti dodati sve domaci ili ima i neki strani?? Quote
Josif Visarionovič Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 to su svirali i prosli put koliko se secam Quote
Talvi Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Najveca narodnjacina u istoriji black metala. Mnogo cool pesma. Quote
Recommended Posts