Svart Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 Kritikovati album jer nije black metal je smesno u najmanju ruku. Sve u svemu, meni se najvise svidja sto album drzi paznju, zanimljiv je, ima tu svasta da se cuje. Quote
Grobodan Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 Iskreno, ja sam se i nadao ovakvom zvuku i što većem otklonu od Black Metala. Inače, otkad je iscureo ja sanjam noću da ga slušam i onda moram da pustim čim ustanem to mi se ne dešava skoro nikad. Quote
Маузер Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 Meni se to desavalo samo za poslednji Peste Noire. Quote
Grobodan Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 I probudiš se u blatu do kolena. Btw, koliko sam skontao, Nekron Lahes se tradicionalno izvodi na sa'ranama. Quote
morbid god Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 Religious king Jel ovaj? Inace, ne kazem da su vokali losi, al mislim da nisu najsrecnije nasnimljeni. Naravno, to je sad kad bih bio picajzla pa trazio dlaku medju obrijanim mudima. U sustini, album je ko bombona. Slusace se. Fakk off. Quote
Guest Sha Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 (edited) Meni je ovaj album potpuno karikaturalan, uopšte ne mogu da ga shvatim ozbiljno. Pre mi zvuči kao neka zajebancija nego kao ozbiljan album. Videh da je neko poredio Aealo sa novim Orphaned Land-om (valjda zbog načelne žanrovske sličnosti). ORwarriOR je u odnosu na ove "lošim-drogama-šibnute-narikače" umetnost i viša matematika. Edited February 11, 2010 by Sha 1 5 Quote
Talvi Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 "Aealo" je u odnosu na ORwarriOR umetnost i viša matematika. Fixed. Quote
Guest Sha Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 Talvi, Talvi, falsifikovanje mojih postova ne može da ulepša surovu stvarnost 1 1 Quote
Talvi Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 Kako za koga - rekoh, meni je "Aealo" album godine a ono izraelsko smece verovatno vise nikad ni cuti necu. 1 1 Quote
Svart Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 Tek je februar, malo je rano za albume godine. Quote
BLAGOJE Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 Tek je februar, malo je rano za albume godine. nije,apsolutni sampion u svim kategorijama je novi imolejsn.tacka.kraj price. 2 Quote
kuruz Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 2) Teheran??? Ne znam, proucavao sam arapske skale u muzici bas dosta i ovde ne cuh nijednu. A sa druge strane, "Enuma Elish" je bila "Teheran all the way" pa vas ne cujem da nesto serete o njoj. Hahaha, zabole nas za skale, samo smo rekli da nas asocira na takvu muziku, ne pada mi na pamet da se udubljujem u izučavanje pesama. I ne kapiram zašto gotovo lično shvataš naše pljuvanje po ovom sranju od albuma. 2 2 Quote
Guest Sha Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 (edited) Dobro pitanje. Neverovatno je kako se neki ljudi tangiraju kada neko iznese negativno mišljenje o bendovima koje vole. Oni sa Megadeth teme su najjači, oni bi linčovali neistomišljenike. Bog vas jeb'o, pa niko iz tih bendova vam neće reći hvala zbog toga. Na stranu to što takav stav nema ni smisla ni efekta. Edited February 12, 2010 by Sha 1 1 Quote
BLAGOJE Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 (edited) ko mi je dao minuse za imolejsn? Edited February 12, 2010 by IvoryCrownOfficial 1 2 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Sta bre, aj prevedi Ne, RC je BM bend koji je prosirio svoj krug delovanja, i to na bolje po meni edit: sad pustih dub-sag-ta-ke u Dangubi Ragtime ti je muzika koja se svira u tom klipu sa duskom:) Quote
oʞɾoƃ Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Kol'ko je neobrazovan ovaj Grob... To je zato što sluša gej muziku. Quote
Justin Case Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Jebeno,gledao sam jednom Rotting Christ i cuo ponekad ali nikada se nisam previse zadrzavao na njihovoj muzici,ali ovaj novi album pustam evo drugi puta zaredom.Jeben je. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 15, 2010 Report Posted February 15, 2010 De znam ovaj novi album mi bash prazno zvuci bez onih atmosfericnih klavijatura kroz ceo album,zvuci kao balkanska muzika za golden axe 3 sa sege Quote
Talvi Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 Zaboravih reci, Saki odgovorio na intervju. Super je ispalo, covek je legenda definitivno. Najvaznije od svega - porucio je da uskoro idu na balkansku turneju i da se vidimo u Srbiji! I da, vec godinama ima dres Partizana. Quote
Grobodan Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 (edited) Najvaznije od svega - porucio je da uskoro idu na balkansku turneju i da se vidimo u Srbiji! Jesi mu rek'o da ponese diskova? edit: izbacio sam album iz winampa. Preterao sam, hoću malo da se uželim. Edited February 21, 2010 by Grobodan Quote
morbid god Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 Ko ce da mu pjeva pratece vokale, madam Piano? Quote
Talvi Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 Ja ga pustio posle ove dve paklene nedelje kada nisam slusao skoro nista, i dalje me radi k'o prvi put. Quote
morbid god Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 Meni je malo opala ushicenost novim albumom. Napravicu manju pauzu, naslusao sam se i previse muzike u poslednje vrijeme. Quote
Recommended Posts