Jump to content

Rotting Christ

Recommended Posts

Posted

Kritikovati album jer nije black metal je smesno u najmanju ruku.

Sve u svemu, meni se najvise svidja sto album drzi paznju, zanimljiv je, ima tu svasta da se cuje.

Posted

Iskreno, ja sam se i nadao ovakvom zvuku i što većem otklonu od Black Metala.

Inače, otkad je iscureo ja sanjam noću da ga slušam i onda moram da pustim čim ustanem :redface: to mi se ne dešava skoro nikad.

Posted

Religious king :mhihi:

Jel ovaj?

barbarian3.jpg

Inace, ne kazem da su vokali losi, al mislim da nisu najsrecnije nasnimljeni. Naravno, to je sad kad bih bio picajzla pa trazio dlaku medju obrijanim mudima. U sustini, album je ko bombona. Slusace se. Fakk off.

Posted (edited)

Meni je ovaj album potpuno karikaturalan, uopšte ne mogu da ga shvatim ozbiljno. Pre mi zvuči kao neka zajebancija nego kao ozbiljan album. Videh da je neko poredio Aealo sa novim Orphaned Land-om (valjda zbog načelne žanrovske sličnosti). ORwarriOR je u odnosu na ove "lošim-drogama-šibnute-narikače" umetnost i viša matematika.

Edited by Sha
  • Upvote 1
  • Downvote 5
Posted

2) Teheran??? Ne znam, proucavao sam arapske skale u muzici bas dosta i ovde ne cuh nijednu. A sa druge strane, "Enuma Elish" je bila "Teheran all the way" pa vas ne cujem da nesto serete o njoj. :da:

Hahaha, zabole nas za skale, samo smo rekli da nas asocira na takvu muziku, ne pada mi na pamet da se udubljujem u izučavanje pesama.

I ne kapiram zašto gotovo lično shvataš naše pljuvanje po ovom sranju od albuma.

• Upvote 2
  • Downvote 2
Posted (edited)

Dobro pitanje. Neverovatno je kako se neki ljudi tangiraju kada neko iznese negativno mišljenje o bendovima koje vole. Oni sa Megadeth teme su najjači, oni bi linčovali neistomišljenike. Bog vas jeb'o, pa niko iz tih bendova vam neće reći hvala zbog toga. Na stranu to što takav stav nema ni smisla ni efekta.

Edited by Sha
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Zaboravih reci, Saki odgovorio na intervju. Super je ispalo, covek je legenda definitivno. Najvaznije od svega - porucio je da uskoro idu na balkansku turneju i da se vidimo u Srbiji! :rockdevil: I da, vec godinama ima dres Partizana. :rockdevil::lol:

Posted (edited)

Najvaznije od svega - porucio je da uskoro idu na balkansku turneju i da se vidimo u Srbiji! :rockdevil:

Jesi mu rek'o da ponese diskova?

edit: izbacio sam album iz winampa. Preterao sam, hoću malo da se uželim.

Edited by Grobodan