Talvi Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 6. maja su u Sarajevu. Jebaću nekome sve živo i mrtvo ne dođu li i ovamo. U stvari, boli me kurac, za njih vredi i ići napolje. Quote
Stolet Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Jesam ih dvaput gledao, ali stvarno jbt, piše all across the Balkans, pa još ako to ne bude uključivalo Srbiju, u kurac Quote
Mita Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 bice valjda i kod nas oko maja onda Quote
Talvi Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 7. maja Osijek - aaaaaaaaaaaaajde breeeeeee! Quote
Talvi Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 (edited) Na fejsu, javlja mi ekipa iz navedenih gradova/zemalja. Da inače, predgrupe na turneji su Omnium Gatherum, Daylight Misery i Dead Shape Figure. Seksi paket. Edited January 14, 2011 by Talvi Quote
Stolet Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 Opaaaaaa Omnium Gatherum Znači bend prosek, prosek, prosek, BOOM The Redshift Dosta Osijek, imam možda 50km, ako ne bude kod nas, vidimo se tamo Quote
Talvi Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 Da da, i meni je Osijek blizu, samo zapucam preko ravne nam Vojvodine i tamo sam, + imam dosta drugara tamo. Sad više nema dileme da se RC gleda na proleće, samo još da se vidi gde. Quote
Stolet Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 Kada sam pročitao 'Daylight' ponadao sam se da će iza da piše 'Dies' Ali OK, ni Misery nisu loši, manje-više isti žanr, mada su malo dosadni. DSF sam malo slušao, nije me fasciniralo, ali preživeću Quote
Grobodan Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 Ja vala ne mogu nigde da putujem da gledam RC jer u maju ciljam onaj Metal fest u Pešti, neka potvrde više ovde. Najbolje da sviraju u jebenom Osijeku a da ne dođu u Bg. Quote
Stolet Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 Rekli su da će doći opet ako vam to nešto znači Isto tako mi rekoše da će biti nešto sa A Dead Poem, držim ih za reč Quote
oʞɾoƃ Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 Ja vala ne mogu nigde da putujem da gledam RC jer u maju ciljam onaj Metal fest u Pešti, neka potvrde više ovde. Najbolje da sviraju u jebenom Osijeku a da ne dođu u Bg. Misliš kao Inquisition? Tu su negde po publici Quote
Grobodan Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 Što je najgore, u pravu si... pa kontam, Balkan tour je a realno nema većeg grada u ex Jugoslaviji od Bga. Ali ništa mi nije čudno više. Quote
Talvi Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 (edited) Ništa čudno za Osijek, oni imaju sad super organizaciju, čak i Ondskapt svira tamo. Generalno, u Hrvatskoj koncerti nisu toliko vezani za Zagreb - Belphegor im je sad nedavno bio u Koprivnici a Arkona im je letos svirala u Sisku. Edited January 14, 2011 by Talvi Quote
oʞɾoƃ Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 Kad imaju ljudi publiku. Džabe ti sve ostalo kad publike nema. Quote
Talvi Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 To, a i ne mrzi ih da se iscimaju do drugog grada - evo, sad se podrazumeva da će gomila iz Zagreba doći u Osijek. Jebi ga, tako se to radi. Quote
Stolet Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 Tako i nas ne mrzi da se iscimamo do drugih država za koncerte, e to su fanovi Quote
oʞɾoƃ Posted January 15, 2011 Report Posted January 15, 2011 Tako nas ne mrzi da damo pola godišnje plate da vidimo Antaeus i At The Gates u junu Quote
Amphitritê Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 Rekli su da će doći opet ako vam to nešto znači Isto tako mi rekoše da će biti nešto sa A Dead Poem, držim ih za reč Samo da ne bude kao prošle godine, Sakis je rekao da dolaze zilion posto u BG i nisu došli. Quote
Stolet Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 Ha jbg nisu ni oni krivi što ne dolaze Niko ne očekuje da samoinicijativno organizuju koncert u Srbiji. Quote
Slava Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 Ma kakva publika... U HR je isto rasulo sto se tice supporta... Sve je to Balkan... To je druga stvar sto svira RC, normalno da ce doci... Sto se tice supporta domace scene, principalno je to jako slabo. Quote
Talvi Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 Samo da ne bude kao prošle godine, Sakis je rekao da dolaze zilion posto u BG i nisu došli. Ova turneja je to što je trebalo biti prošle godine, no je on slomio nogu onomad pa je sve ispomerano. Quote
Talvi Posted January 28, 2011 Report Posted January 28, 2011 Objavljena cela turneja, ništa od Srbije. Osijek, here I come. Quote
Recommended Posts