Jump to content

Rotting Christ

Recommended Posts

Posted (edited)

Na fejsu, javlja mi ekipa iz navedenih gradova/zemalja. :haha:

Da inače, predgrupe na turneji su Omnium Gatherum, Daylight Misery i Dead Shape Figure. Seksi paket.

Edited by Talvi
Posted

Opaaaaaa Omnium Gatherum icon_rockdevil.gif Znači bend prosek, prosek, prosek, BOOM The Redshift pivopije.gif Dosta Osijek, imam možda 50km, ako ne bude kod nas, vidimo se tamo icon_rockdevil.gif

Posted

Da da, i meni je Osijek blizu, samo zapucam preko ravne nam Vojvodine i tamo sam, + imam dosta drugara tamo. B)

Sad više nema dileme da se RC gleda na proleće, samo još da se vidi gde. :rockdevil:

Posted

Kada sam pročitao 'Daylight' ponadao sam se da će iza da piše 'Dies' icon_biggrin.gif Ali OK, ni Misery nisu loši, manje-više isti žanr, mada su malo dosadni. DSF sam malo slušao, nije me fasciniralo, ali preživeću :D

Posted

Ja vala ne mogu nigde da putujem da gledam RC jer u maju ciljam onaj Metal fest u Pešti, neka potvrde više ovde. Najbolje da sviraju u jebenom Osijeku a da ne dođu u Bg.

Posted

Ja vala ne mogu nigde da putujem da gledam RC jer u maju ciljam onaj Metal fest u Pešti, neka potvrde više ovde. Najbolje da sviraju u jebenom Osijeku a da ne dođu u Bg.

Misliš kao Inquisition? :haha: Tu su negde po publici :haha:

Posted (edited)

Ništa čudno za Osijek, oni imaju sad super organizaciju, čak i Ondskapt svira tamo.

Generalno, u Hrvatskoj koncerti nisu toliko vezani za Zagreb - Belphegor im je sad nedavno bio u Koprivnici a Arkona im je letos svirala u Sisku.

Edited by Talvi
  • 2 weeks later...
Posted

Rekli su da će doći opet ako vam to nešto znači :D Isto tako mi rekoše da će biti nešto sa A Dead Poem, držim ih za reč pivopije.gif

Samo da ne bude kao prošle godine, Sakis je rekao da dolaze zilion posto u BG i nisu došli.

Posted

Ma kakva publika... U HR je isto rasulo sto se tice supporta... Sve je to Balkan... To je druga stvar sto svira RC, normalno da ce doci... Sto se tice supporta domace scene, principalno je to jako slabo.

Posted

Samo da ne bude kao prošle godine, Sakis je rekao da dolaze zilion posto u BG i nisu došli.

Ova turneja je to što je trebalo biti prošle godine, no je on slomio nogu onomad pa je sve ispomerano.