Сале Posted February 5, 2016 Report Posted February 5, 2016 По мени је овај барем дупло бољи него претходни. Онај пре њега ми није оставио неки упечатљив утисак. Quote
Miilos Posted February 5, 2016 Report Posted February 5, 2016 Isti đavo... Ispade da je pesma koja mi se najviše sviđa (Tou Thanatou) ustvari obrada. Quote
soul wandering Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 i meni ta najbolja, cist melos a "agape" najslabija. kao neka grcka sepultura zvuci a ova devadevam, tu su isto sebe pokrali, al ne mogu da izvalim koja je pesma u pitanju, na vrh mi jezika aaa da, in yumen-xibalba setih se Quote
oʞɾoƃ Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 ja čekam da mi stigne zvanično za koji dan, pa javljam utiske Quote
Descender Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 Okrenuo sam ga par puta i više i nemam želju... Nakon Aealo sam ionako krenuo da gubim interesovanje za njih i ovaj album mi ga ni u kom slučaju ne vraća. Meh. Quote
HeLLsarma Posted February 11, 2016 Report Posted February 11, 2016 Jel izasao negde link sa bonus pesmom? Jbm ti, izasao na mediaboomu, jooooj dok prodje ova treca smena u picku materinu. :-( Quote
oʞɾoƃ Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 Posle 3-4 obrtaja, u suštini loš album. Vrlo neinspirativan, pesme koje smo čuli pre izlaska albuma su još i ponajbolje, a one su u okviru diskografije u najbolju ruku prosečnog kvaliteta. Colour me disappointed. Kletva se nastavlja Šta god sam preorderovao, ispalo je govno. Ovi self-ripoff momenti su mi najjači Quote
Grobodan Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 Osh prodas ako nije digi? Btw i meni nije ispunio ocekivanja. Quote
soul wandering Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 ne da nije ispunilo nego je prilicna propast ako mene pitas Quote
oʞɾoƃ Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 Osh prodas ako nije digi? Naravno da jeste Quote
oʞɾoƃ Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 Nemojmo preterivati, nije baš toliko loš album Inače, meni Apage Satana jedna od boljih pesama Quote
Grobodan Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 (edited) Pa ti rece da je govno ja se ne bih slozio, ali s obzirom na to da su mi prethodna 3 bila top u godinama u kojima su izlazili (Theogonia i najbolji RC uz TMC) ocekivalo se isto i ovaj put, a dobio se maksimalno vrlo dobar album. Najbolje pesme su izbacene kao singlovi, u sustini se vidi da Sakis kopira sam sebe ali dok to radi radnju meni ne smeta. Ono sto mi smeta je sve vece ubacivanje folka, zlih baba i kojekakvih magijskih zajebancija koje su na prosla 3 albuma bile vrhunski uklopljene u muziku a ovde su pocele da jedu samu muziku. Kapiram ja taj ritualni vajb ali ovde po prvi put to nije savrseno odradio. Recimo For a Voice Like Thunder i (posebno) poslednje dve su prosto receno dosadne, ove zadnje dve ne znam ni da razlikujem. Bonus pesma je definicija filera, jos kad se seti covek da je na prethodnom tu poziciju zauzimala odlicna Welcome to Hel sve je jasno. Da ne crnim, ima i cistih ubica tipa Elthe Kyrie, Hej Mijailo, Les Litanies de Satan... Jos jedna svar koja me nervira, ubacis neke od najprepoznatljivijih metal pevaca kao Vorph i Nick na album i oni ti... recituju? Sto rece Angeliozanitator, kao da King Diamond gostuje na nekom albumu da svira klavijature. Sve u svemu, iako su naravno i dalje bolji od najveceg dela metal scene Rituals je razocarao kad ga poredim sa prethodnicima. Edited February 12, 2016 by Grobodan Quote
soul wandering Posted February 13, 2016 Report Posted February 13, 2016 kakav opis albuma koji je vrlo dobar sta bi bilo da ti je los Quote
truliandedzombileš! Posted February 13, 2016 Report Posted February 13, 2016 rekao bi da je smeće Quote
Grobodan Posted February 13, 2016 Report Posted February 13, 2016 Pa realan osvrnuo sam se na ono sto me boli jer sam ocekivao jos jedan album godine, sta ima da pricam o kvalitetima kad je RC miljama daleko ispred kojekakvih pacova, to zna svako. Quote
Goxy Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 ja nemam proble sa rituals. album je bombonica. steta sto je malo slabiji od konx om pax, ali do te je savrsen. les litanies je najbolja. Quote
truliandedzombileš! Posted March 6, 2016 Report Posted March 6, 2016 tek ovih dana ozbiljnije poslušao album nije loš, naravno. ima par komada uz koje ne mogu da se ne smejem, par uz kojih ne mogu da ne zevam, resto je kul. te neke sporije, ritualne pesme su mi možda i zanimljivije. Elthe Kyrie ipak najbolja ubedljivo. ja bih tu snajku vešticu ženio. 1 Quote
oʞɾoƃ Posted May 4, 2016 Report Posted May 4, 2016 Je l' bi išao neko od vas pederaša na RC i Inquisition u Budimpeštu 25.10.? Ja vozim Quote
Talvi Posted May 5, 2016 Report Posted May 5, 2016 daleko je to još, ali nije da nije privlačno Quote
Talvi Posted May 5, 2016 Report Posted May 5, 2016 ovo će da bude štogod: http://www.metalhammer.gr/news/item/31459-cd-may-2016-a-greek-tribute-album-to-rotting-christ ijao kakvi su Villagersi Quote
Recommended Posts