Jump to content

Rotting Christ

Recommended Posts

Posted (edited)

E, kul. Hvala. x]

edit - Elem, preslušah pesmicu i ono - ok je, ali ništa posebno. Mogu oni to mnogo bolje, nadam se da će ostale biti bolje. x]

Edited by Brynhildr
Guest Шејтанов Чобан
Posted

Samo da kazem da je truli isus sranje i da su toliko gej pojavom da sam morao prisvojiti dvije tete sebi da neko ne pomisli da sam i ja gej.

Тете сигурно бријају браду.

Posted

Samo da kazem da je truli isus sranje i da su toliko gej pojavom da sam morao prisvojiti dvije tete sebi da neko ne pomisli da sam i ja gej.

Uvek Grcka, nikad Turska. :rockdevil:

Posted

Ne mogu rechima da opishem koliko je sanctus diavolos epic pesma, prvi put je cuh kad je talvi okachio na neku temu, neshto epic pesme ili slichno tome, svaki put se najezim kad je slusham. :rockdevil:

Posted

Ma da, najjachi deo kad udari gitara na 2.06 i sve do kraja, ae ti ih poznajesh kao da si im menadzer, jel sviraju oni to ikad live?

Posted

U koje jebanje keve, ali bash izbace ta prva dva minuta, mada za live tako je i bolje. Jao kad bi doshli sa bolt throwerom, kakvo bi to klanje bilo. :muzicar:

Posted

Kod mene isti fazon - dobih sad u istom momentu za recenziranje jos Drudkh, Genitorturers, Imperium Dekadenz i Operu IX ali boli me kurac, ne mozu da izdrzim! :haha: