Žderač Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 Možda su pokušali da postugnu blek, ali neuspešno. Nemoj im to uzimati za zlo. Quote
Agarth Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 Ma meni se čini da su jedna stoto-razredna kopija Moonspella iz pseudo-black faze... Ne uzimam im za zlo. Jednostavno me smaraju takvi bendovi pa ih i neslušam... A nažalost imam neke Rotting Christ albume. Quote
Žderač Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 Moonspell je i u svojoj pseudo-black fazi bio gothic metal (preteran), dok je Rotting Christ neki krosover Gloomy metala. Quote
Agarth Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 Hm... Moonspell je bio baš black metal na samom početku, demoi "Anno Satanae" i "Goat On Fire"... A Rotting Christ me smara i zato što baš ima dosta tih gothic metal upliva... Quote
Žderač Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 Te Demoe nikad nisam čuo, niti sam znao da postoje. Quote
Agarth Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 imam ih ja, i mogu ti reći da su totalni krš, najgore snimljeni demo snimci koje sam ikada do sada uspeo da čujem, majke mi... Možeš ih naći kod godfathera na berzi ako te interesuju... Quote
AnaLizator Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 Zvuce kao deca koja su slusala krejdl i bila jako unesrecena i pocela da prave muziku, ali su na granici slusljivosti, a desi im se i poneka dobra pjesmicica Quote
Baal Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Oni i jesu black metal,i to melodichni sa uticajima melodic deatha... Quote
Baal Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 I...dolaze li nam ovi machori???????? Chula ja neke priche... Gde si to chula?!?! Quote
MEGGY Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 Zvuce kao deca koja su slusala krejdl i bila jako unesrecena i pocela da prave muziku deca ??? pa da . imali su oko 16 godina kad su poceli da sviraju a oformljeni su '87 ...dosta pre cof-a . Quote
Grobodan Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 Samo sto tada nisu bili u tom fazonu. Quote
MEGGY Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 hmmm da...mislim da ni oni sami ne znaju sta sviraju...poceli su sa death/grindom ali kako su bili predgrupe najvecim blek bendovima poput venom i bathory.., to je rezultiralo njihov prvi demo snimak koji se uradjen u black fazonu . tolko o uticajima . Quote
Denethor Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 U svakom slucaju jedni od najvecih smaraca na sceni Quote
MEGGY Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 kako to mozes reci ??? jedni od retkih koji me nisu smorili .ne skidam se sa genesisa!!! savrsenstvo!! krajem godine ce izaci novi alboom ,jedva chekam . Quote
Stolet Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 Ja glasam za A Dead Poem i Triarchy Of The Lost Lovers.Dopada mi se zvuk sa tih albuma...Pa ni ovi noviji uopshte nisu loshi...Kreativno Pa da,chuo sam i ja neshto,ali trebali su kao i proshle godine da dodju.Ma,kad ih vidim ovde,bicu siguran da dolaze Quote
Out Of Time Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 na proshlogodishnjem wacken-u odrzali su, po meni, najbolji gig koji se odigrao u ta tri dana... necu ni da nabrajam koji su bendovi svirali... najavili su gig u BG-u u skoroj buducnosti (mada su mi to rekli josh proshle god par sati posle svirke)... izgleda da nema ko da ih pozove... Quote
Stolet Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 Zar nije uvek tako?Hahahah Chujem da su razbili Inferno ove godine Quote
MEGGY Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 izgleda da nema ko da ih pozove... mozda odem u Grchku na more ove godine pa cu ih naci Quote
MEGGY Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 (edited) 'European Tour in October will be confirmed soon...' mozda i zalutaju kod nas . . . jos jedna vest , gitarista Costas je napustio bend..nadam se da ce se bend snaci i nastaviti sa turnejom . Edited August 1, 2004 by MEGGY Quote
Stolet Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 Pa snalaze se 17 godina Valjda ce i sad Quote
MEGGY Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 da al sad im je verovatno frka...a i on da ih napusti pred evropsku turneju Quote
Stolet Posted August 3, 2004 Report Posted August 3, 2004 Hihihi,bash je zao A da li je naveo neki razlog ili je samo,ono,zbwisao? Quote
Recommended Posts