Talvi Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Jbg. Aj' ovako: Pre svega, prvo sto upada u usi jeste koliko je album kompaktan, u smislu da sve pesme cine jednu savrsenu celinu. Nema bas onako direktnih hitova kao na "Theogoniji" ali su pesme toliko nabijene i ujednacene po atmosferi i kvalitetu da ih je milina slusati. One narikace imaju vrlo bitno mesto na albumu, pevaju u vise pesama i bas se pesme znaju vrteti oko njihovih vokala i gajdi, dipli i tako tih sranja. Dakle, folka vise nego ikad, atmosfera k'o na Olimpu pre 4000 godina. Btw, album i jeste sniman na Olimpu. Jedan od najinteresantnijih momenata albuma - definitivno Alan u "Thou Art Lord". Peva malo mirnijim, vise "gothic" glasom no sto smo navikli i neverovatno koliko pesma podseca na Paradise Lost!!! Cuces. Gitarski rad - Sakisov potpis 100%, znaci jednu notu kad cujes znas da su to oni. Obrada Diamande Galas je toliko bizarna i cudna da je to neverovatno, definitivno treba cuti pa shvatiti. Ovo je tek na drugo slusanje, ali ja vec sad vidim da je ovo album godine bez obzira na sve ostalo sto izadje (jos jedino da cujem Septic Flesh, i za njih znam da nema da omanu ). A sacekacemo jos da ga i ti dobijes pa da zajedno analiziramo malo dublje. Quote
BLAGOJE Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 daj kaci to oca mu jebem.ima li sta od thornsa ove godine,prije nego sto se zakljuca ta tema o albumu godine. Quote
Talvi Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 daj kaci to oca mu jebem. Jel' se secas ti onog Astrallis-a? Quote
BLAGOJE Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 EZtralis je zaduzen za imolejsn i tornz.ti za ovo,novi rasmus,tokio hotel i bokija 13. Quote
Talvi Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Mislim da Boki ne planira nista novo ovih dana, malo je zauzet. Nego, Blagoje, sta kazes da ti i ja zapucamo na ovo: http://www.last.fm/event/1382416+Immolation%2C+Rotting+Christ Quote
Talvi Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 I oni kazu: http://www.rotting-christ.com/pictures/lucifer_over_america/P2250236.jpg Quote
Grobodan Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 EZtralis je zaduzen za imolejsn i tornz. Astralis je još u zatvoru zbog Hypo i Nile, počeo je da prodaje cigarete tamo, postao je gej i istetovirao svastiku na čelu. Kažu da mu je lepo. Quote
Talvi Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 A svercuje li muziku u zatvor? Btw: KAKAV ALBUM! Quote
WoI Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 (edited) daj bre neki link dušmane Edited February 4, 2010 by WoI Quote
Talvi Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Eee, sto se nisi prijavio na vreme za recenziju? Quote
WoI Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 ja za časopis radim samo tokom letnjeg raspusta Quote
Talvi Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Evo ti onda jedan praznicni link : http://www.amazon.fr/Aealo/dp/B0032TSL9I/ref=sr_1_6?ie=UTF8&s=dmusic&qid=1263836076&sr=8-6 Quote
WoI Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 idi begaj ti semplovi me ič ne interesuju Quote
Talvi Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 (edited) Evo ti onda jedna celokupna : http://www.youtube.com/watch?v=yo-5rFcJujc Napomena: ova stvar se zapravo razlikuje od ostatka albuma, pre svega jer nema folk instrumenata i zenskih vokala od kojih ostatak cd-a puca. Edited February 4, 2010 by Talvi Quote
WoI Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 pa to sam bre skinuo još kad ste prvi put ovde okačili pratim ja sve na ovom forumu iz potaje Quote
Talvi Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 E jbg onda, ja trenutno druge linkove ne mogu da ponudim. Quote
Lunar Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Sta se dogadja, jel procureo album? Ne? Talvi smiri strasti, dok i mi ostali ne poslusamo album. Quote
Talvi Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Ne mogu. Pogledaj mi last.fm i sve ce ti biti jasno. Quote
BLAGOJE Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 I oni kazu: http://www.rotting-c...ca/P2250236.jpg hahaha,pa zar si se ikad i pitao ko su tate? Quote
Talvi Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Ova naslovna pesma koja otvara album je takva stvarcuga da to nije normalno. Lici na "Haos Geneto", slican je fazon, ali jos folk instrumenti i narikace preko toga. Jebote. Quote
Talvi Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Opet ja. Album i dalje razbija a ja ga sve vise volim. Nego, 100% sam siguran da ona nasa glumica koja je igrala Druzilu u "Crnom Gruji" slusa Diamandu Galas, sacekajte da cujete obradu i shvaticete sta hocu da kazem. Quote
Svart Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Opet ja. Pa kad jedino ti imas album Quote
Talvi Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 "Fire Death And Fear" je objavljena na poklon cd-u uz novi broj "Zero Tolerance" magazina, pa kontam da je samo pitanje vremena kad ce neko da je okaci. Quote
Recommended Posts