Grobodan Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Ima već, video sam još juče link ali neću da skidam, sve ili ništa. Quote
Talvi Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 (edited) Hahaha, kako hoces, sefe, ali ja je sad bas slusam i ne bih se ja uzdrzavao od ovoga pa to ti je. Evo linka ako nekog zanima, dakle: Fire Death And Fear Kako zapomazu narikace! Edited February 7, 2010 by Talvi Quote
Svart Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Njet, dosta mi je vise semplova, delova, sekundi itd Ceo ili nista. Quote
Grobodan Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 To, muka mi više od webisodes, studio reports, pesama na spejsu, semplova... daj sve, ne gori nigde, nećemo umreti. Quote
kuruz Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Idi gledaj Evroviziju. I ta pesma je krš, ali je zarazna. Quote
Иван Карамазов Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Evo gaaaaaaaaaa!!! http://mediaportal.ru/mp3/244129-rotting-christ-aealo-2010.html Quote
Talvi Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Pa i moralo je danas da se pojavi posto je danas poceo da se prodaje mp3 na Amazonu. Isto kao i za Amorphis, nije procureo dok ga sami nisu pustili. Onu epizodu sa Satyricon-om da ne pominjemo. Quote
Grobodan Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Uf!!!!!!!! Slušam preko sluški, neke babe, instrumenti, melodije, orgazmi pičke materine. Još malo se uzdržavam i moraću da pustim po tastaturi i monitoru. Svi da se sagnete i izduvate im. Quote
Talvi Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Pocinje orgija. Last.fm zaludjenici, ispravite tagove - pesma se zove "dub-saĝ-ta-ke", sa tim cudnim "g". Quote
Talvi Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Pazite sad socan podatak: rece mi jedan lik iz Bugarske da je Sakis u jednom intervjuu izjavio da u jednoj pesmi koristi reci: "Mrak, Rev y Krah, Ogan, Smrt y Strah." Jel' provaljuje neko u kojoj je to pesmi? Ja se nesto tripujem da je mozda onaj srednji deo u naslovnoj, ali nisam siguran. Ako je ovo tacno, nemam reci. Quote
Talvi Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Zato sto kontam da bi mogao biti i srpski jezik u pitanju ali Bugarin sere. A vec smo videli kada su svirali ovde da Sakisu itekako ide srpski. Quote
kuruz Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Sta ne kapiras? Zbog čega je to sočan podatak? Quote
morbid god Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Jel se meni cini, il pomalo slice srpski i bugarski. Quote
Talvi Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Pa zato i kazem da Bugarin mozda sere, pobogu. Quote
morbid god Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Ma znam jebote, nego pricam generalno. Inace, dobre su ove babuske, ho ho ho. Slusa se. Quote
kuruz Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 @ T Kakav si ti manijak. 'Ajde, zakopčaj pantalone i prestani da ga bacaš na ove Grke. Quote
Grobodan Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 (edited) Kuruze, aj izađi napolje. Sad ću da prijavim Lazi da si srao po Manowaru. Edited February 8, 2010 by Grobodan Quote
Recommended Posts