Jump to content

Rotting Christ

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Posle par preslušavanja, ostao je moj glavni problem sa Rotting Christom - ne mogu da se otmem utisku da u muzici ima previše praznog hoda. Pesme su nepotrebno duge, aranžmani su čudni, zvuk je generalno nekako tanak, sve zajedno mi ostavlja utisak neispunjenog prostora. Fali mu atmosfere što se mene tiče.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Posle par preslušavanja, ostao je moj glavni problem sa Rotting Christom - ne mogu da se otmem utisku da u muzici ima previše praznog hoda. Pesme su nepotrebno duge, aranžmani su čudni, zvuk je generalno nekako tanak, sve zajedno mi ostavlja utisak neispunjenog prostora. Fali mu atmosfere što se mene tiče.

a meni sve suprotno.nikad bolja atmosfera,aranzmani cudni ali fantasticni,vokali raznovrsni,zvuk mi nije tanak.bolji od theogonie i aealo i za sada album godine. :obrv:

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Skinuh ovaj novi kod rusa u flac, kad sam video da je jedan fajl, kao u oko da mi je brknuo :udri:

Nisam se tome nadao od njih,

A fini Bigasoft Audio Converter, mnogo lepu alatkicu ima za te stvari, medjutim NE NUMERISE PESME, kad mi odradi split i udarim refresh pa se pesme izmesaju, slogiram se.

Zna li neko kako da ih numerisem? Neki program koji razdvaja slicno kao ovaj Bigasoft, samo da numerise pesme? Tipa kulturno ubacis fajl u program, ides komandu split by chapters, da razdvoji fino, i onda i da numerise fajlove da ne moram rucno.

• Downvote 1
Posted (edited)

Nista, stisnucu zube i numerisacu pesme rucno!

Samo ne znam sta da radim sa diskografijom Fila Kolinsa koju sam skoro skinuo, a cela je u jedan album - jedan fajl fazonu :haha:

Krenuo da radim split toga u ovom programu, kad sam video kako se pesme redjaju po abecednom redu, pozeleneo sam

Album za sada jebe, tako su ga dobro naboli s nekim rifovima da je to strasno

Kolko su dobre melodije, neveruem

Opet ima baba narikaca :haha:

Edited by Demon Seed
  • Upvote 1
  • Downvote 2
Posted (edited)

Da, video sam to, samo koristim Winamp, ne koristi mi se Aimp xD

Btw, malo se prorede epski momenti kako protice album...

Edited by Demon Seed
  • Downvote 1
Posted

AIMP je fantastičan player, počni da ga koristiš. I da, kada otvoriš takav FLAC automatski razdvoji na pojedinačne pesme :da: Ako voliš da potrpaš velike količine muzike u jednu listu, mislim da nisam video program koji brže obradi ogromnu količinu ubačene muzike od AIMP-a :pivopije: