Goxy Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 jebanje od albuma,za sada mi je u rangu sa prosla dva.pesme su ujednacenog kvaliteta tako da ne bih izdajao neku. Quote
Talvi Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 Sta je ovo, gde je 320 http://www.mediaboom.org/385307-rotting-christ-kata-ton-daimona-eaytoy-2013.html Quote
Kumodraski Vo Posted February 26, 2013 Report Posted February 26, 2013 Sjajan album! Pored ovih sto ste vi izdvojili odlicne su mi i 666 i Gilgames, mada nema nijedne koja mi je bila dosadna ili losa Quote
Demon Seed Posted February 26, 2013 Report Posted February 26, 2013 http://www.mediaboom...aytoy-2013.html <3 Quote
oʞɾoƃ Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Posle par preslušavanja, ostao je moj glavni problem sa Rotting Christom - ne mogu da se otmem utisku da u muzici ima previše praznog hoda. Pesme su nepotrebno duge, aranžmani su čudni, zvuk je generalno nekako tanak, sve zajedno mi ostavlja utisak neispunjenog prostora. Fali mu atmosfere što se mene tiče. Quote
Vozd Jovan Pogani Posted March 19, 2013 Report Posted March 19, 2013 OVO JE BEND ILI JE NEKA ZAJEBANCIJA? 1 1 Quote
Talvi Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 http://www.mediaboom.org/387506-va-sabbath-cadabra-a-greek-tribute-to-black-sabbath-2013.html Quote
Goxy Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Posle par preslušavanja, ostao je moj glavni problem sa Rotting Christom - ne mogu da se otmem utisku da u muzici ima previše praznog hoda. Pesme su nepotrebno duge, aranžmani su čudni, zvuk je generalno nekako tanak, sve zajedno mi ostavlja utisak neispunjenog prostora. Fali mu atmosfere što se mene tiče. a meni sve suprotno.nikad bolja atmosfera,aranzmani cudni ali fantasticni,vokali raznovrsni,zvuk mi nije tanak.bolji od theogonie i aealo i za sada album godine. Quote
BLAGOJE Posted June 18, 2013 Report Posted June 18, 2013 steta sto su ubacili one totalno nepotrebne momente na 3:50,inace bi bila konza velesa uberallesa Quote
BLAGOJE Posted June 18, 2013 Report Posted June 18, 2013 samo i odje da se javno pokajem i zahvalim maestru lelekcini sto mi je ukazao put Quote
Talvi Posted June 18, 2013 Report Posted June 18, 2013 (edited) svi će spoznati istinu, eno čak i Gojko progledava Edited June 18, 2013 by Talvi Quote
Demon Seed Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Skinuh ovaj novi kod rusa u flac, kad sam video da je jedan fajl, kao u oko da mi je brknuo Nisam se tome nadao od njih, A fini Bigasoft Audio Converter, mnogo lepu alatkicu ima za te stvari, medjutim NE NUMERISE PESME, kad mi odradi split i udarim refresh pa se pesme izmesaju, slogiram se. Zna li neko kako da ih numerisem? Neki program koji razdvaja slicno kao ovaj Bigasoft, samo da numerise pesme? Tipa kulturno ubacis fajl u program, ides komandu split by chapters, da razdvoji fino, i onda i da numerise fajlove da ne moram rucno. 1 Quote
Talvi Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 ne misliš da je bolje da si ovo pitao negde na računarima? ono, ove naše crne teme mnogo ljudi zaobilazi Quote
Demon Seed Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Evo prekopirah tamo... Nemas neku ideju? 1 Quote
Talvi Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 slab sam sa flacom i fintama vezanim za njega, ja sam od onih oldskul ljudi kojima ni 128 ne smeta Quote
Demon Seed Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 (edited) Nista, stisnucu zube i numerisacu pesme rucno! Samo ne znam sta da radim sa diskografijom Fila Kolinsa koju sam skoro skinuo, a cela je u jedan album - jedan fajl fazonu Krenuo da radim split toga u ovom programu, kad sam video kako se pesme redjaju po abecednom redu, pozeleneo sam Album za sada jebe, tako su ga dobro naboli s nekim rifovima da je to strasno Kolko su dobre melodije, neveruem Opet ima baba narikaca Edited November 4, 2013 by Demon Seed 1 2 Quote
Kumodraski Vo Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Mislim da Aimp moze da otvara flac fajlove kao plejlistu, nekim cudom. Slusao sam neke Bathory-je na taj nacin svojevremeno. Quote
Demon Seed Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 (edited) Da, video sam to, samo koristim Winamp, ne koristi mi se Aimp xD Btw, malo se prorede epski momenti kako protice album... Edited November 4, 2013 by Demon Seed 1 Quote
Stolet Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 AIMP je fantastičan player, počni da ga koristiš. I da, kada otvoriš takav FLAC automatski razdvoji na pojedinačne pesme Ako voliš da potrpaš velike količine muzike u jednu listu, mislim da nisam video program koji brže obradi ogromnu količinu ubačene muzike od AIMP-a Quote
kuruz Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 uzmi Audacity, iśeci pjesme redom i uživaj malo duže traje, al je odlična stvar Quote
Recommended Posts