Jump to content

Rotting Christ

Recommended Posts

Posted

Jebote, kakav album, dođe mi da pobacam sve Gorgorothe i Mayheme koje imam... A da, i nemam ih :lol: Stvarno, odavno nisam čuo nešto ovako originalno. Cert 100% ne propuštam. Čudi me da je album dobio tako mlake recenzije i da ovaj bend ne vuče Skandinavce kao predgrupe...

Posted

ja sam tek sad nabavio theogony i odusevio sam se :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

ja nisam neki tolki blek ljubitelj ali rotting christ sam slusao ali vala sa ovim albumom ...tek cu da ih slusam :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

jebeno sam se odusevio kolko dobar album :rockdevil:

• 2 weeks later...
Posted (edited)

super je novi album! Meni se najvishe svidja pesma keravnos kivernitos! Kad krenu oni melodichniji delovi.. :wub:

mada imam taj i josh 2 albuma,moracu josh da nabaviiim :smile:

Jedva chekam cert :smile: nadam se da ce svirati gore pomenutu pesmu :smile:

Edited by Bodom_Banshee
Posted (edited)

jaoo i enuma elish?? Straaaava :)

A je l' su postavili negde na forumu set listu? Ili si sam trazio? svejedno,postavi,ne moze da shkodi :)

Edited by Bodom_Banshee
  • 2 weeks later...
Posted

I prodje cert :D jedan od omiljenih mojih bendova, previshe su dobri :D Za diwno chudo neam Triarchy of lost lovers i to tju odma nabavim jer to jedino nisam slushao, vishe volim novije albume ( Sleep of the Angles i novije ) ali SVE od njih je stvarno vrh i ono... do jaja cert i zhelim da o5 dodju i tako dalje :D

Posted
Za diwno chudo neam Triarchy of lost lovers i to tju odma nabavim jer to jedino nisam slushao

spremi se da budes oduvan :rockdevil:

koncert je bio :wub: prvi red,super svirka,kupio digi najboljeg albuma ove godine - sta covek vise da pozeli?

Posted

Znači imam na listi ova 2 gorepomenuta, pa Dark Tranquillity-ev Fiction, pa u septembru Cryptopsy izdaje DUPLI ALBUM The Book Of Suffering... Jao, otpašće mi glava pre nove 2008. :)

Posted
spremi se da budes oduvan :rockdevil:

koncert je bio :wub: prvi red,super svirka,kupio digi najboljeg albuma ove godine - sta covek vise da pozeli?

Haha odma se bacam na 'qpovanje' diska :D:P

Shta da pozheli? Pa... Ensiferum u BGu? :P

In Sorte Diaboli, eto šta :)

Ne znam bash, pre bih zheleo kartu za metalcamp :D :D