Bata Trokrilni Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Ja ne znam sa kog su albuma pesme koje su izveli na koncertu - Archon i King of Stelar War. Njih nemam. Quote
Grobodan Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 to je triarchy of the lost lovers,klasika od albuma Quote
Bata Trokrilni Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Iz koje je to godine? U tom slučaju, Theogonia je stvarno deseti album. Neko ovde reče da je deveti, što sam i ja mislio, jer toliko albuma imam... Quote
oʞɾoƃ Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Ja sam rekao, a zapravo je album 8. ako ne računamo demo i EP. Whatever. Quote
Josif Visarionovič Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 to je triarchy of the lost lovers,klasika od albuma To je iz '96? Quote
Black desire Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Auuu....novi album je ooooodlican... Quote
Grobodan Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 To je iz '96? jeste Auuu....novi album je ooooodlican... a kad cika grave prica,niko ga ne slusa...jesi nabavio bar keep of kalessin? Quote
Varg Vikernes Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Ja sam rekao, a zapravo je album 8. ako ne računamo demo i EP. Whatever. Ja sam i dalje ubedjen da je deseti.. Quote
ΧΑΟΣ Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Ako oni kazhu da je 10i onda neka bude deseti nema potrebe da vi ovde mlatite praznu slamu ;} I konachno sam nabavio Triarchy of Lost Lovers, ujutro tju ga preslusham Quote
Josif Visarionovič Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 to je jedan od boljih albuma Quote
ukyo Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 kako je sleep the sleep of angels nenormalno dobra stvar Quote
Josif Visarionovič Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Threnody mi se u zadnje vreme vrti po wmp Quote
TheBlackCat Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Ziveci toliko godina u Grckoj videla sam sve i svasta.i mnogo teskoce.Bilo kako bilo lepo je od vas sto pisete za rotting christ.Jedan band koji je starno postigo veliki uspex i to u jednoj zemlji u kojoj uopste nema neke metal kulture i obrazovanja! Sa puno muke su uspeli da se procuju i u inostranstvo itd.I danas danju drze koncerte i u naj manjim gradovima Grcke,nisu se uopste promenili kao band (nije im nista palo s neba!) samo im je mjuza sve jaca i bolja!Preslusajte Theogonia naprimer pa cete razumeti o cemu se radi! Quote
Josif Visarionovič Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Preslusali jos ojoj Quote
TheBlackCat Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 svaka cast!pa eto ja stvarno nisam znala da Sakis i rotting imaju fanove u Srbiji X) Quote
Josif Visarionovič Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Pa bio sam u prvom redu tacno ispred Sakisa na koncertu.Dobio cak i trzalicu...Imam i slike sa njim ispred skc-a i neki snimak kad smo pricali sa njim al me mrzi da kopam po diskovima da uploadujem... A i ceo koncert skoro snimljen Quote
TheBlackCat Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 stvarno xtra!Nego znas sta?mi njix negledamo toliko bas kao zvezde ovde!Mozda zato sto su odavde kapiras???Mislim moja drugarica se druzi sa njixovim klavijaturistom A mojim ortacima koji imaju bend Turris Spectum su mnogo pomogli,i svi se medjusobno poznaju itd.al super je.u kom si tacno gradu ix video??? Quote
Josif Visarionovič Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Beograd.Ko je bio nema sanse da me nije primetio.Immortal majica,jednom sam mazno glavom u njegovu martinku a drugi put u pojacalo zbog jebenih skinjara koji su ceo koncert pravili sranja Quote
TheBlackCat Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 ok!ja nisam sigurno bila!:)ponekad samo prodjemo kroz bg Quote
Josif Visarionovič Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Najjaci mi je bio kad sam ga pitao gde im je sledeci koncert,kaze on Bukurest,i pita me koliko ima do tamo.Ja reko 600 km,al je slozio neku skenjanu facu Inace 950 dingera je bila Theogonia+DVD Quote
TheBlackCat Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 xexe,tako ti je kad si slavan cuti deru vas tamo sa cenama jel tako??? anyway ja stvarno moram da palim Xvala na drustvu!X) Quote
Recommended Posts