Josif Visarionovič Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 600 dinara je bila karta.Za takav bend i mnogo vise nije mnogo.Za Exit je karta za jedan dan bila 1800,ja sam dao samo zbog Satyricona,i da je bila 5000 dao bi.Neki bendovi jednostavno u mojim ocima nemaju cenu i spreman sam da platim koliko god samo da odem da gledam... Quote
Bata Trokrilni Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 I ja sam bio u prvom redu. Quote
Josif Visarionovič Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Ja sam tebe video.Al ti si bas bio u prvom redu dok su svirali ovi mass infection i suicidal bla bla.Posle je bilo smaranje dok su ovi namontirali opremu.Ja sam bas ispred Sakisa stajao,ispljuvao me ko svinju onu najgoru. Najjaci je bio Soli kad je rekao Hristos vas kreshe haha Quote
ukyo Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Ja sam tebe video.Al ti si bas bio u prvom redu dok su svirali ovi mass infection i suicidal bla bla.Posle je bilo smaranje dok su ovi namontirali opremu.Ja sam bas ispred Sakisa stajao,ispljuvao me ko svinju onu najgoru. Najjaci je bio Soli kad je rekao Hristos vas kreshe haha prodaj maramicu kojom si brisao pljuvachku <3 Quote
Josif Visarionovič Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Ma brisao sam se u neku ribu kad je bila sutka Quote
Josif Visarionovič Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Evo ko mi ne veruje da sam bio ispred http://www.youtube.com/watch?v=bWfpYJwWHOw I posle zajebancija sa Sakisom ispred SKC-a http://www.youtube.com/watch?v=bNnV7Ae7JmU Quote
Mazrim Taim Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 kvlt! moraju opet doci Nisu valjda normalni da dodju kad je na konceru doslo manje od 100 ljudi! Inace,jedan odlican bend. Quote
Josif Visarionovič Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Pa to im je bio drugi put da sviraju kod nas.Prvi put je bilo jos manje ljudi Quote
Josif Visarionovič Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Da ne otvaram posebnu temu bezveze,verujem da ovaj bend svi znamo kao predgrupu RC-a,Mass Infection.Evo i promo za 2008 http://rapidshare.com/files/107831782/MI-P08.rar Quote
oʞɾoƃ Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Au, sećam se kako smo se nacrtali ispred bine (nas čitavih dvadeset), a oni raspalili toliko glasno da se ništa i nije moglo razaznati. Oni završe pesmu, mi tapšemo, pevač se zahvaljuje ne znam kako, i tako Quote
Josif Visarionovič Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Njih nisam slikao,okacicu snimke ja mislim da imam.Evo slike od ovih Suicidal Angels,haha eno ga Prince Of Darkness uhvacen u kadru Quote
Grobodan Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Tad je i Nightwish, hehe. Samo da ne budu u isto vreme... Quote
oʞɾoƃ Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Rekao sam da na Exit ne idem, pa neću ići ni zbog RC. Gledao sam ih prošle godine ionako. Quote
cotoha Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 mamu im ga, ovi sa exita bas znaju kako da navuku ljude da dodju.. nisam bio tamo od slayera niti mi je padalo na pamet, ali ako bude bio RC (otkud ta informacija uopste?) idem i nece biti nijedne sile da me zaustavi iako sam ih gledao dva puta vec Quote
Amphitritê Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Na EXITu sviraju 10. jula Je li to sigurno? Znaci, ipak idem na Exit... ako dolaze, inace, ostali bendovi me ne interesuju. Quote
Talvi Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Pa zbog ovoga se ide samo tako!!! Enuma Elish!!! Quote
RaVeN Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Woo-hoo !!! Taman posle svih silnih otkazivanja imam para za exit....tako da je ovo sjajno! Quote
Recommended Posts