Astral Posted April 10, 2003 Report Posted April 10, 2003 pa zar nema teme o najboljem extremnom death bendu kod nas? pa oni i kramp su jedini branili te vode kod nas kako treba... jadan je ovo forum... Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted April 10, 2003 Report Posted April 10, 2003 si slusao ti cobi's death Quote
Chicken Little 420 Posted April 11, 2003 Report Posted April 11, 2003 Heretical Guilt nije los bend, samo im je produkcija na albumu stvarno 'garazna'... A Cobi's Death krade (bukvalno skida semplove) delove od Fear Factory!!! Preslusajte malo bolje pa kazite da nije istina... Kramp su ok... Quote
Mercyful Queen Posted April 11, 2003 Report Posted April 11, 2003 super su.....da li ce u skorije vreme negde svirati? Quote
Apeiron Posted April 12, 2003 Report Posted April 12, 2003 super su.....da li ce u skorije vreme negde svirati? Tesko... bend ne postoji vec vise od pola godine... Quote
Veles Posted April 12, 2003 Report Posted April 12, 2003 A Cobi's Death krade (bukvalno skida semplove) delove od Fear Factory!!! Preslusajte malo bolje pa kazite da nije istina... Donekle si u pravu. Ala si ih ocrnio u onoj recenziji, a album nije tolko loš! iako ima dosta ukradenog na kraju ispadne ok ostvarenje. Što se tiče Heretical smatram ih za najbolji brutal death metal band kod nas. Uz Sacramental Blood, naravno.. Quote
scissors Posted April 12, 2003 Report Posted April 12, 2003 što jeste, jeste - heretical baš prže pošteno a: nisam nešto ljubitelj onih tripovanja na albumu tipa semplovi i tako to, ali one stvari što sam do sad čuo sasvim su dobre... nego kad se oni raspadoše? :? pojma nisam imao za to... Quote
Preacher Posted April 12, 2003 Report Posted April 12, 2003 Ekstremnost do krajnih granica! Bolji su mi od Sacramental. Quote
Vermis Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 Ma kakav Heretical Guilt....Sacramental Blood su i iskusniji i bolji muzicari od njih. Quote
Astral Posted April 14, 2003 Author Report Posted April 14, 2003 Ma kakav Heretical Guilt....Sacramental Blood su i iskusniji i bolji muzicari od njih. nemoj tako. heretical su vladali scenom dok su postojali. neronic outburst je metal najboljeg kvaliteta !!! vokali su raznosili ! Quote
Galvatron Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 Da, da, definitivno su imali vise duha. Sacramental nije los, ali ovi su ipak bili bolji. Quote
Vermis Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 Astral>>nemoj tako. heretical su vladali scenom dok su postojali. neronic outburst je metal najboljeg kvaliteta !!! vokali su raznosili ! Ma taj bend meni zvuci vise kao neko ko pokusava da svira taj tehnicki brutal death metal,al jednostavno nemaju dusu za to.Jeste to sve lepo ''ispeglano'',ali nema to duse, za razliku od Sacramentala. Da ti ne pricam kad je Maki gitarista Hereticala na mom rodjendanu ukrao original disk Monstrosity-a,pa ga je Antares vratio sa razlogom da ga je Maki kao pozajmio bez pitanja,jer je ipak bilo ocigledno. Quote
Astral Posted April 15, 2003 Author Report Posted April 15, 2003 ma o kakvim ti stvarima sad govoris? briga me za vase privatne stvari. govorimo o muzici ! a oni su odlcini, i uzivo i na snimku... dobro mogla je produkcija biti malo bolja, ali duha i energije ima na pretek ! Quote
Vermis Posted April 17, 2003 Report Posted April 17, 2003 Lepo sam odvojio pasus da to ne bi uslo u misljenje o muzici i rekao sam,jer mi se htelo,imas nesto protiv? Quote
Ognjen Posted July 8, 2003 Report Posted July 8, 2003 Heretical Guilt je zakon! Valjda jedini bend na prostorima YU, HR i BiH koji je napravio fuziju Suffocationa i Deeds of Flesh ("Inbreeding the Anthropophagi"). Čuo sam jedan njihov demo (zaboravih kak se zove) i svidio mi se...malo su ukenjali produkciju bubnjeva, ali vidi se da znaju svoj posao. Šteta je što su se raspali... Quote
Ancient Posted July 9, 2003 Report Posted July 9, 2003 Iza moj ukus brutalno previse,mada de gustibus non est disputandum Quote
Guest mali zmaj Posted July 11, 2003 Report Posted July 11, 2003 uu, odlicno zvuce, mada sam album cuo relativno skoro a uzivo nikad inace prvi put sam cuo da se bend pominje u kontekstu neke tuche... kao, neki lik iz Heretical Guilta s kosom do dupeta se shibao s nekim.. Quote
Agarth Posted December 3, 2003 Report Posted December 3, 2003 Brutalno? Ma, očajni su! Totalna fuš kopija Deeds Of Flesh... Imam taj "Neronic Outburst" i samo je pitanje dana kad ću ga baciti u đubre... Maki? No comment... Quote
Guest Rotting_Christ Posted February 19, 2004 Report Posted February 19, 2004 Zasto niko ne pominje band Heretical guilt?Sta mislite o njima? Quote
Žderač Posted February 19, 2004 Report Posted February 19, 2004 Čuh ih samo na Hellhammeru, i nemam pojma kaki su jer se vokali uopšte nisu čuli. Muzika je lepa. Quote
Natasha! Posted February 19, 2004 Report Posted February 19, 2004 Lično volim da čujem death metal ali mi se ovi preterano ne sviđaju. Slušala sam ih par puta a sad 23 kad su imali svirku u Domu izašla sam jer nisam mogla da ih slušam. Likovi ne sviraju toliko loše ali jednostavno su mi antipatični skroz. Bolji je Sacramental 100 puta. Quote
Žderač Posted February 19, 2004 Report Posted February 19, 2004 Sacramental Blood je loš. Imaju loš vokal, pokušavaju da sviraju neki kanibalistički death metal, a više je kao Deathrash Quote
Guest Rotting_Christ Posted February 19, 2004 Report Posted February 19, 2004 vidim niko nije zainteresovan za njih tako da ne vrijedi raspravljati se o tome Quote
Recommended Posts