Soul Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Eeeeej...ovamo ima fanova Manowara... tako je. Quote
StarbreakeR Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 MANOWAR confirmed to headline Gods Of Metal Festival 2007 in Italy MANOWAR - the only band to have headlined the Gods Of Metal 3 times - is proud to announce they will make their 4th headlining appearance on the 2007 edition of the festival in Italy on Saturday, June 9th. Along with MANOWAR will be special guests RHAPSODY and HOLYHELL bringing you the Demons, Dragons & Warriors World Tour for a day that you will never ever forget! Kao sto rekoh ne smeju kod nas...znaju da smo veci ratnici... Quote
Vule iz Kule Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Voli li neko od vas Manowar fanova onog našeg muzičara Tonija Montana? Quote
Vule iz Kule Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Pitao sam ono jer imaju nešto zajedničko: i Tony Montano se svuda u medijima izražavao kao najnajnajnajveća rock'n'roll zvezda na ovim prostorima konstantno pljujući na sve ostale rokere sa naše screne govoreći da su oni u odnosu na njega "čisto sranje", bio extra-vulgaran u kontaktima s publikom na koncertima, dovodio je glupave klinke da mu popuše pred svaki koncert... pa kada je već Manowar na ovaj način uspeo da nađe ovoliku publiku kod nas, pitam se zašto Tony nije? Verovatno zato što rockeri imaju drugačiji sistem vrednosti od metalaca. Quote
Hail Metal Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 hoce li oni ikad doci kod nas?To zavisi od organizatora koncerata,ako ih pozovu mislim da bi doshli. Quote
LazaGNR Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 @Vule:Ajde bre,sad vec lupas A i izgleda da si potpao pod zli uticaj Rogosica,kad vec spominjes Tony Montana u tom kontekstu Cut the shit man Quote
GOTZE Posted June 16, 2006 Report Posted June 16, 2006 - - --TELL HIM BROTHER!!! - --- 08.07 2006 KUGLAŠ... Part:3! -- - Quote
StarbreakeR Posted June 16, 2006 Report Posted June 16, 2006 Heh...Vule je bacio svetlost...Tony je pokrao Manowar! Quote
GOTZE Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 - - ---TONY JE POSRAO MANOWAR - ---NE ŽELIM DA ME TRPAJU U ISTU PRIČU SA NjIM...NI U ŠALI -- - - ---MOJA ŽENA FUDBAL VOLI!!! - -- Quote
IC666 Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Manowar=Man Of War=Raw american power!!! Super kombinacija!! Samo da nisu is SAD-a,mnogo vise bi ih voleo!!!Zamislite ONI dodju u BG!??!?!?! Ludnica,mnogo fanova,mnogo devojaka ,umro bi samo da vidim misice pevaca LoL Quote
LazaGNR Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Hm,sta to fali sto su iz Amerike? Vazno je da su KINGS OF FUCKIN' METAL Quote
IC666 Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Hm,sta to fali sto su iz Amerike? Vazno je da su KINGS OF FUCKIN' METAL Pa ne volim toliko nakurcene amere! Quote
Protagonist Posted July 18, 2006 Author Report Posted July 18, 2006 Nov 25th, 2006 Athens Greece InnerWish i naš moj/naš dragi prijatelj Terry su PREDGRUPA!! Ima li neko neke planove da poseti ovaj događaj? Quote
Gwydion Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Pitao sam ono jer imaju nešto zajedničko: i Tony Montano se svuda u medijima izražavao kao najnajnajnajveća rock'n'roll zvezda na ovim prostorima konstantno pljujući na sve ostale rokere sa naše screne govoreći da su oni u odnosu na njega "čisto sranje", bio extra-vulgaran u kontaktima s publikom na koncertima, dovodio je glupave klinke da mu popuše pred svaki koncert... pa kada je već Manowar na ovaj način uspeo da nađe ovoliku publiku kod nas, pitam se zašto Tony nije? Verovatno zato što rockeri imaju drugačiji sistem vrednosti od metalaca. Manowar jesu vristeci gej bend, Nanowar su 100 puita bolji, ali bar muzicki imaju neki kvalitet sto se za nesrecnika kojeg pominjes, inace foliranta na kvadrat i nista coveka, ne bi moglo recii. Ili sam ja skroz glup, a mozda i jesam, ili ti imas neki suptilan nacin da sakrijes pravo znacenje svog iskaza. Quote
Gwydion Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Kao sto rekoh ne smeju kod nas...znaju da smo veci ratnici... Ma da, how yes no. A sad ozbiljno. Svako bi dosao ako mu se plati i ako nema neku bolju ponudu za taj termin. Znaci stavr je na promoterima... Quote
LazaGNR Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Nov 25th, 2006 Athens Greece Ima li neko neke planove da poseti ovaj događaj? Videcu ja kako budem stojao sa parama i (ono bitnije) grckom vizom (kako to da nabvavim???) u to vreme...al' ce to sigurno imati prioritet kod mene u odnosu na ostale koncerte u tom periodu Quote
LazaGNR Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Mada bi mi malo vise odgovaralo ako bi imali koncertu Solunu Jer setio sam se sinoc da znam jednog lika iz Soluna (studirao je zajedno samnom),pa bi preko njega mog'o da nabavim pozivno pismo Jedino...jedino jos da iskopam neki kontakt sa njim (posto mu ne znam mail,a ni adresu gde zivi ). Quote
Protagonist Posted July 19, 2006 Author Report Posted July 19, 2006 Pa jbg, za sad imaju samo u Atini.... Quote
LazaGNR Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Ma OK je i to,samo kazem da bi mi bilo malo zgodnije (a i jedno,hm,300 km-a blize ) da sviraju u Solunu... Quote
Protagonist Posted July 19, 2006 Author Report Posted July 19, 2006 Da, ako ništa makar bliže, mnogo daleko atina Quote
Protagonist Posted July 20, 2006 Author Report Posted July 20, 2006 Znam, kad sam išao na exkurziju poludeo sam od autobusa No, putovanje za Manowar nije problem Quote
LazaGNR Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 Naravno Jedino sto me eventualno moze spreciti (sem eventualno para) da odem na taj koncert je jebena viza Quote
Recommended Posts