The Trooper Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Treba banovati ove "dezurne" za pljuvanje MANOWAR-a! ko voli da pljuje neka pljuje... ovo je forum, a forum sluzi za to da se iznose mishljenja, a mishljenja su subjektivna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Problem je sto neki ljudi na forumu vise vole neki bend od svojih roditelja/staratelja... i moraju da se naviknu na pljuvanje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Дакле, преслушах нови албум и много је досадан. Оно је хеви метал за дечицу. Мислим, онолико смарања око оркестрација... где је ту метал? И чему понављање 'Warrior's Prayer'? Чак са истим ликом и још досадније уз оно понављање. У оригиналу је бар имало неког смисла. Rekoh ti Sta bi, jesi jos raspolozen da uzmes ovaj album na ploci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Ма, да, сигурно ћу да баим 18 евра плус поштарину. Jednostavno pokazalo se da nisi sposoban da uredjujes forum,voleo bih kada bi bilo suprotno,ali izgleda nista od toga. Дај још један пример осим ове теме... Једноставно ме ова тема не занима толико да бих пречесто долазио на њу. Да ли други пљују по бенду или не, то је њихова ствар. Нема шта ту мени да одговара или не одговара. Једино си за спам у праву, али то сам средио барем на претходних пар страница. Сад да се враћам, па да од почетка бришем све (а могло би се то урадити сасвим извесно) не пада ми на памет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Brate, moderator treba da se brine samo za spamovanje... Ne treba biti zadrti idiot pa da sve po pravilniku disciplinuje. Da warnuje clanove zbog psovanja, npr. A sto se tice pljuvanja, to je sastavni deo svake teme, ne spam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Uhhhh kako je jaka SLEIPNIR sa novog albuma,najjaca stvar definitivno ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Uhhhh kako je jaka SLEIPNIR sa novog albuma,najjaca stvar definitivno ! Da,nije loša. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Једноставно ме ова тема не занима толико да бих пречесто долазио на њу. Да ли други пљују по бенду или не, то је њихова ствар. Нема шта ту мени да одговара или не одговара. Једино си за спам у праву, али то сам средио барем на претходних пар страница. Сад да се враћам, па да од почетка бришем све (а могло би се то урадити сасвим извесно) не пада ми на памет. Pa sta ako mene ne zanimaju ostale teme,ovu posecujem i vidim da se spam tolerise,a to se jednostavno da resiti. Brate, moderator treba da se brine samo za spamovanje... Ne treba biti zadrti idiot pa da sve po pravilniku disciplinuje. Da warnuje clanove zbog psovanja, npr. A sto se tice pljuvanja, to je sastavni deo svake teme, ne spam... Pa pljuvanje je isto spam. Saglasan sam da ne treba nikoga da banuje zbog toga ali brisati postove je lako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brace Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Brate aj idi negde i umiri za metal. Ja imam pravo da kazem da je meni manowar smeshan. Nisam ja ovde reko da su svi koji to slushaju glupi nego samo da meni sve to deluje jako naivno i maksimalno pozerasjki i to na onaj deciji nacin. To je moje misljenje i ako imam takvo misljenje o manowaru to cu da kazem na temi o njima, a ne na temi o rammsteinu. mislim meni je stvarno neverovano smesno to przenje na manowar, pa verujem da cu cuti neki zanimljiv odogovor od nekoga ko ih bas voli. vi recite sta vam se svidja kod njih. mene stvarno zanima, ja nisam sarkastican. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Svidja im se jer su tr00... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Ej vi sto nemate pojma ne serite tu po Manowar-u,dok vas nije mrak pojeo Inace,pravim kombinacije kao da odem na onu svirku 7.7. u Nemackoj Uz malo srece uspecu A u Bugarsku idem 99% 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Jel ima nesto oraganizovano za Bugarsku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Uhhhh kako je jaka SLEIPNIR sa novog albuma,najjaca stvar definitivno ! Upravu si definitivno najaca pesma!!! Carry we who die in battle... over land and see... acros the rainbow brige to valhalla... odin is waiting for me. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Carry we who die in battle... over land and see... acros the rainbow brige to valhalla... odin is waiting for me. kakav besmislen tekst... odakle su oni, iz Norveske? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 kakav besmislen tekst... odakle su oni, iz Norveske? Nisu,ali chesto pevaju o takvim stvarima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Uhhhh kako je jaka SLEIPNIR sa novog albuma,najjaca stvar definitivno ! to sto je najbolja ne znachi da je dobra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Upravo tako... Jedina pesma koja valja na albumu je "King Of Kings".Stvarno je odlicna stvar.Ostalo je jako ispodproseka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Meni se skoro sve stvari svidjaju sa novog albuma!Super je ceo album,samo da ima manje price....! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Novi album je sranje na kub...Najvecji promashaj Manowar-a od kada postoje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Meni se skoro sve stvari svidjaju sa novog albuma!Super je ceo album,samo da ima manje price....! Novi album je sranje na kub...Najvecji promashaj Manowar-a od kada postoje... dakle: kako kome, jednostavno i prosto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Upravo tako... Jedina pesma koja valja na albumu je "King Of Kings".Stvarno je odlicna stvar.Ostalo je jako ispodproseka. Превише компликовања, а премало музике. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 E ajde da se manimo priche o novom albumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Novi album je remek delo. Možda nisu sve pesme po mom ukusu, ali nije sve stvar ukusa. A oni koji pljuju po tom albumu, i nisu neki fanovi Manowar-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Ja sebe i ne svrstavam u fanove Manowara,vecj u nekog ko njihov rad prati vishe od 3 dana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Nisu,ali chesto pevaju o takvim stvarima. znam da nisu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts