Jump to content

Recommended Posts

Posted
Леп фестивалчић. Ко је headliner, Gamma Ray? ;):P

Ccccc,Bosko,Bosko :P

ludilo... kupujem i drugu kartu :DDDDDDD

Uf,ne staj mi na muku...ja ne znam ni kako cu (i dal' cu) uopste doci na to cudo :(

Posted

jebo tripove gledaj ovo

Running Order - July 7th, 2007

From To Band

11:45 12:15 Heavenly

12:30 01:00 Galaxy

01:15 02:00 Lions's Share

02:15 03:00 David Shankle Group

03:15 04:00 Messiah's Kiss

04:15 05:00 HolyHell

05:15 06:15 Stormwarrior

06:30 07:30 Majesty

07:45 09:00 Gamma Ray

09:30 00:00 Manowar

PLUS sto cu verovatno da idem i u petak :D

Posted

У, миле, два и по сата, ал' ћете да се науживате. И обавезно погледај и Messiah's Kiss, много добар бенд.

Posted (edited)

da nemas da mi poshaljes neki link?

sta dva i po sata?

moram da budem ispred bine od kad stormwarrior pochne da svira(znam onog debelog basistu)

Edited by The Trooper
Posted
sta dva i po sata?

Два и по сата Мановара...

И да ме не пљујете како их не волим, или ово - оно, јуче сам на ибеју добио први албум на плочи, па ћу полако да попуњавам колекцију до "Hail To England" који већ имам, као и два после њега.

Posted

На плочама? Ја сам све што имам преслуша. "Kings Of Metal" сам купио на оригинал касети још 1998. у Ваљеву и био ми је опасно добар албум, као што ми је и данас. Мислим, албум који почиње са оном спидачином од 'Wheels Of Fire'...

Posted

A ti pričaš o pločama?

Ma ne bre nego na CD-ovima,ja bih drage volje skupljao ui slušao sve na pločama ali od gramofona mi je čitava samo igla.

Posted

Хахаха, углавном је обрнута ситуација. Нађеш добар грамофон, а од игле ни трага ни гласа.

Да, о плочама причам. ја на дисковима набављам само оно што нема на плочама, или нема изгледа да у скорије време нађем и узмем плочу.

Posted

Да их је време прегазило, не би се више ни правиле, а праве се и те како. Или има превише носталгичара, или превише оних који желе бољи звук. О омотима да не говорим,а ли било би кретенски куповати плоче само због великог омота.

a sto se toliko lozite na ploce?

Зато што су закон, зато што имају супер звук, зато што подсећају на неко лепше време и зато што је метал к'о створен за тај медијум.

Још само да ласерски грамофони почну серијски да се производе и појефтине стотињак пута и радости никад краја.

Posted

I polako glas razuma osvaja ovu temu...

Ploce su zakon sto sae tice albumskog preslusavanja bendova...Imaju najbolji zvuk,imaju najvise smeka....Omoti su umetnicka dela....Moraju da se paze i cuvaju,moraju da se uskladiste kako valja...Mnogo vremena mora da se provede sa njima...

A onda nadjes devojku i sve ode u k...