The Trooper Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Досадан албум је досадан албум, ко год га направио. Још долази од афирмисаног бенда, утолико горе. За нови бенд човек може ни да помисли да не могу боље, али за бенд који је показао и доказао да може много боље... nisu sad bas toliko losi albumi, ja kazem da je novi album sranje jer izmedju pesama mnogo jedu govna, ali muzicki, one pesme sa gods of war stvarno nisu lose inache sto kaze kole: oni su carevi dok daju festivale za 10 jevreja... mislim sta reci osim da su carevi Quote
RNA Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Pa dobro,tebi se svidja...ali objektivno,album je los. Како је оно био Лаки написао у рецензији за сингл "Warriors Of The World United": "Не да немам намеру да се уједињујем с било ким под америчком заставом, него..." Quote
lemmy sixx Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Da,secam se da sam procitao to negde...ali gde,nemam pojma.Butcherian Vibe? Quote
vegeta Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 glupost, svi znamo da oni ne vole ameriku... i da mnogo vise gotive evropu Quote
RNA Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Ко, Мановар? Да, видим, преселили су се у Немачку и стално стављају британску заставу у руке оног стероид-мена. Quote
vegeta Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 a na warriors of the world je americka zastava zato sto su oni iz amerike a kao iz svake zemlje po jedan ratnik sa svojom zastavom... Quote
lemmy sixx Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 A taj album izasao nedugo nakon 11.septembra,na njemu se nalazi numera "American Trilogy",americka zastava najistaknutija...nemam ja nista protiv,zabole me,ali nemoj govoriti nesto sto nije istina. Quote
vegeta Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 American Trilogy je numera koju su obradili od Elvis Preasleya... tu imas pesmu Fight For Freedom, koja je napisana i snimljena PRE 11.septembra, ali je posvecena zrtvama istog. Quote
karizma Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Mozda poslednji album i nije savrsen, ali Manowar je najbolji band na svetu Quote
RNA Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Не да није савршен, него он савршенство не види ни на хоризонту. Quote
The Prince of Dorkness Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Koji su ovo carevi!Kamo srece da smo imali njih cetvoricu na Kosovskom boju! ODEEEEEEEEEEEN-I await thy-your true son am i.(pre bih rekao da je sin nekog prodavca cipela iz New Jersey-a) HEHEHE-Crazy shit. Quote
RNA Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Koji su ovo carevi!Kamo srece da smo imali njih cetvoricu na Kosovskom boju! Брате, ал' си лупио. Имали бисмо четири мишићава типа у кожи на моторима, које би Турци посекли у првом налету! Quote
The Prince of Dorkness Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Брате, ал' си лупио. Имали бисмо четири мишићава типа у кожи на моторима, које би Турци посекли у првом налету! OPCIJA 1. NENENENENE-Samo zamisli-Joy DeMaio na crnom atu u oklopu sa srpskim grbom-u jednoj ruci claymore u drugoj bas.On ulece u bitku dok Eric Adams na lokalnom brdu peva srpske himne.Zatim-Scott Columbus trci sa toljagama po Kosovu polju i lomi glave turcima(sve sami krvavi turbani).Karl Logan sodomizuje Bajazita(jer ipak on je kucka u bendu).DeMaio ulece u samo srce bitke i skace sa pastuva na turke-neke natakne na claymore a neke davi rezervnim zicama za bass-u tom trenutku Eric Adams pocinje da peva Swords in the wind i skace sa brda dok golim sakama davi turke i cupa im glave iz vratova i pravi pauze u pevanju samo dok odgriza noseve ili usi.Columbus se zalece i vezba bejzbol po defaultu medju zbunjenim turcima.U tom trenutku nailazi na DeMaia i baca mu high five.Eric Adams prelazi u Hail and Kill i probija golim pesnicama put Milosu Obilicu do Murata dok turci proklinju Sheitana i okrecu se ka Meki.U tom trenurku Car Lazar pada sa konja i DeMaio dize i njega i sjebanog konja na svoja ledja i siba turke sa odseceni turski rukama jer mu je ispao claymore.Eric Adams pocinje da peva Warriors of the World dok pisa po turskim lesevima.Zatim sva cetvorica(sve u koznim pantalonama ,cizmama i krvavim dugim kosama)staju na gomilu turskih lobanja i DeMaio izvodi na basu Flight of the Bumblbee.Srbija je sigurna i mao kasnije sve pastirice u kraju su trudne.E-to bih voleo da vidim. OPCIJA 2. Manowar ulece sa macevima u bitku vozeci chopper i Turci se useru jer smatraju to Sheitanovim delom i crnom magijom. Deathtoll counts in thousands Produced by Jerry Bruckheimer. Quote
RNA Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Баш имаш бујну машту. Радије не, хвала! Иовако смо довољно лоше прошли. Quote
vegeta Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 E legendo kako si odvalio pricu xD hahahah car si majke mi Quote
Lukijan Mušicki Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 jebes mi mater ako si ti normalan!!! hahahahahahaa koji tres!!!evo skidam ti kapu na ideji!!! Quote
GOTZE Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 OPCIJA 1. .Srbija je sigurna i mao kasnije sve pastirice u kraju su trudne.E-to bih voleo da vidim. - - ---SVAKA TI SE DALA! - -- A OVI SPID METAL MANIJACI ,,, KO VAS JEBE! - -- - - Quote
Bata Trokrilni Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Ja bih više voleo da ostanu trudne elektrogotičarke. Mada, većinu njih je elektronika učinila sterilnim. Quote
The Trooper Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Ja bih više voleo da ostanu trudne elektrogotičarke. Mada, većinu njih je elektronika učinila sterilnim. sto a ti bi da isprobavas jednu po jednu dok se ne nadje neka da nije sterilna.. pametno ti je to.. Quote
Hail Metal Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Slusam upravo ovaj live album Gods of War live , prvi cd je odlican dobar , pesme kao sto su Each Dawn I Die , Mountains , The Oath , Secret of Steel su pravo osvezenje slusati ih live , naravno tu su i odlicno odsvirani klasici tipa King of Metal , Black Wind Fire and Steel , ManOwaR ...stvarno odlicno Drugi je takodje dobar , odlicno odsviran , ali se nove pesme ne mogu porediti sa ranijim himnama sa Hail to England , Into Glory Ride i Sing Of The Hammer albuma !!!!! :rockdevil: DeMaio je car , na Mountains i Williams Tale je dokazao da nije zaribao , mada sam se zabrinuo , jer na poslednjim albumima bas i nije bio tako uocljiv kao na predhodnim , Eric Adams je jos jednom pokazao da je jedan od najboljih heavy pevaca svih vremena , jednom recju KRALJEVI !!!!! Quote
Bata Trokrilni Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Dobar je novi live album, ali ima premalo pesama. Gde su Brothers of Metal, Army of the Immortals... Quote
Angelystor Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Jes' majku mu, samo 22... Quote
lemmy sixx Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Kolega Black Knight vam porucuje sledece: Neprijatelji true metala,napusite se kurcine.Sopjod Mega Fosomot. The Gods Made Heavy Metal. Quote
vegeta Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 True Fucking Metal!!! sta serete, ima bas puno pesama na novom live albumu, i odlicno je sto je brdo pesama koje nikada pre nisu odsvirane live stavljene tu, kao sto je moutains i holy war... a ove nove pesme i nisu lose live, mada se ne mogu uporedjivati sa starim klasikama... Quote
Recommended Posts