Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja mislio da je ono iz Bugarske bootleg, kad ispade neki official snimak...Steta sto traje samo nepun h.

Cini mi se da je Eric bio previse dobro raspolozen, sto se odrazilo negativno na neke vokalne deonice. :) Od svih Manowar koncerata koje sam cuo, jedino mi se na ovom svideo solo na gitari. A od pesama, sta znam, eachdawnidie, bloodofmyenemies i...bulgarska hymn je dobra.

Hocu i ja Manowar al ne vredi :icon_ne:

Posted

Hehe... :pivopije:

p.s.: ne znam kakav je kvalitet ovoga na rapidu, al na torentosima sam nasao i skinuo verziju od oko 1,5 GB, tako da su slika i zvuk super...

Posted
Ne znam ko je to? Aj' trazi ti? :unsure:

Elderane = jedan od organizatora Castle Festivala (u Smederevu) - tamo (na tom pod-forumu) ces ga najlakse naci ;)

Ja mislio da je ono iz Bugarske bootleg, kad ispade neki official snimak...Steta sto traje samo nepun h.

Official,official :da:

Samo sat vremena? :huh:

Hm...ne znam sad tacno,al' da nije to samo deo (ili kao neki bonus DVD/sta vec) nekog drugog njihovog izdanja? :unsure:

A od pesama, sta znam, eachdawnidie, bloodofmyenemies i...bulgarska hymn je dobra.

Hehe,kako mi je cudno na prvi pogled bilo ovo napisano (kako ono "koji kurac sad ovo znaci???") :bigblue:

Posted (edited)

:)

Pa ne znam, mozda nisu ubacili sve pesme, ili je bio neki festival...oficijalan je u smislu da je njihova ekipa namenski snimila koncert, e sad da li za full dvd ili za neki bonus, pojma nemam, bacio sam brz pogled na njihov sajt, al nisam primetio da suopste izdali Live in Bulgaria...

?

Edited by EnKi
Posted

Bio je to onaj festival u Kavarni (Manowar su svirali 3. dana) i sto kazes njihova ekipa je namenski snimala taj koncert,da bi kasnije to i objavili - secam se da je svojevremeno (posle te svirke u Bugarskoj) bila vest kao "Live in Kavarna DVD" ovo-ono.Samo ne mogu sad da se setim dal' je to bilo izdato kao posebno izdanje ili kao mozda bonus izdanje uz onaj DVD sa njihovog nastupa na Music Circle Festivalu (nekih para dana posle Kavarne)...

Posted

Hehe,da :pivopije:

Nego,tek sad sam provalio koji ce sve bendovi gostovati na tom festivalu na leto:

Manowar, Alice Cooper, Brazen Abbot, Doro, Gotthard, HolyHell, Kobus, Majesty, Storm Warrior & W.A.S.P.!

:icon_eek::rockdevil::cool:

Posted

Zaboravih da kazem da sam u osnovnoj i srednjoj svake godine crtao na onom vojnom rancu 'Manowar' albume... tako sam imao 'Battle Hymns', 'Into Glory Ride', 'Sign Of The Hammer', 'Fighting The World', 'The Triumph Of Steel' i mislim da nije vise bilo nijednog... ej, leba ti, nista nisam sacuvao iz detinjstva...

Posted

u Nemackoj potvrdjeni Whitesnake i Alice Cooper pre nastupa Manowar-a :bigblue:

"Whitesnake and Alice Cooper confirmed for the Magic Circle Festival 2008"