Novaliis Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Ja znam gomilu likova iz NS-a koji bi sigurno dosli. Bilo bi preko 300 ljudi sigurno. Quote
Moody Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Bilo bi ja mislim preko 1000, shto je super, taman da napune Veliku salu SKCa! Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Beš mi leba,al na mojoj svadbi,kako znaju muzićari će morati da otsviraju ''fighting the world'',a ja da isped sviraća padam na kolena,i drmam glavurdom.joooj! šta ne bi ni 1000 karata?jebo ja svima mater koji ne bi došli na MANOWAR,to ondak za mene nisu metalci,nego suve pićketine,mamu im jebem! JEDAN JEDINI JE MANOWAR. NEPOŠTOVATI NJIH,TO JE KO DA NE ZNAŠ U KOJU RUPU DJOKU DA UDENEŠ! KAKVI BRE MEJDENI I BAKRAĆI,SAMO MANOWAR! OTHER BANDS SHITING,MANOWAR KILLING!!!! Quote
Sandman Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Jedna od bitnijih stvari zbog kojih cenim Razbijača je to sto je iskreni postovalac Manowara. Quote
Novaliis Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Pa samo muske picke ne vole Manowar. To je cinjenica. Quote
_powerslave_ Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Aj nemojte tako ogranicheno i debilno razmishljati molim vas. Quote
Novaliis Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Samo ograniceno i maksimalno netolerantno! Quote
vegeta Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 ja bi definitivno doso, al samo realno razmisljam kad kazem da ne bi ni 300 ljudi doslo... pa ako na slejer ne bi doslo jedva 500 onda nema sta da pricam Quote
Bata Trokrilni Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Mislim da bi došlo oko 1000, taman kao na Blind Guardian. Što, naravno, nije dovoljno da koncert bude isplativ organizatorima. Zato ćemo u Rumuniju ili Bugarsku, sledeće godine ih ne smem propustiti. S tim što moram da počnem da radim, pa ne mogu da budem siguran hoću li imati slobodno za to putovanje. Quote
:matija Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Imaces valjda neki godisnji odmor, ili slobodne dane da uzmes. Ti ih mudro potrosi. Quote
LazaGNR Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 jebo ja svima mater koji ne bi došli na MANOWAR,to ondak za mene nisu metalci,nego suve pićketine,mamu im jebem! Hahaha,rules Pa samo muske picke ne vole Manowar. To je cinjenica. Samo picke mrze Manowar Zato ćemo u Rumuniju ili Bugarsku, sledeće godine ih ne smem propustiti. Valjda cemo se svi iskombinovati nekako Quote
Mistress Burzum Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Kad bi bilo popusta na grupne posete Quote
Bata Trokrilni Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Pa kod Manowar-a uvek ima popust kad su grupnjaci u pitanju. Quote
Теша Тешановић Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 manowar je toliko gej da moze da mi ne bude simpatican Quote
RNA Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 (edited) Pa kod Manowar-a uvek ima popust kad su grupnjaci u pitanju. Фуј, бре, Принче, огади ми живот. Групњак Manowarа... Онолики мишићави старци један на другом на трећем... бљак! Edited November 9, 2008 by RNA Quote
crusader84 Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Ma ovi iz Manowara su trve kol'ko i 50 cent, al' bilo bi lepo da skoknu i do nas jedared. Tj, da su toliko trve koliko kenjaju, došli bi odavno... Quote
RNA Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 За $50000 (измишљена сума) сви су трве. Quote
Tempus Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Фуј, бре, Принче, огади ми живот. Групњак Manowarа... Онолики мишићави старци један на другом на трећем... бљак! Izgleda da su tebi manowar jebali svaku devojku koju si imao dosada (ako si je uopste imao) Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Jel zna neko sta se desava sa onim silver edition reizdanjima? Jel u planu da se ide dalje od Hail To England? Quote
LazaGNR Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 (edited) manowar je toliko gej da moze da mi ne bude simpatican K'o sto rekoh:samo picke mrze Manowar Ma ovi iz Manowara su trve kol'ko i 50 cent, al' bilo bi lepo da skoknu i do nas jedared. Tj, da su toliko trve koliko kenjaju, došli bi odavno... A i ti se nasao da pametujes gde nije mesto... Izgleda da su tebi manowar jebali svaku devojku koju si imao dosada (ako si je uopste imao) LJubomorni ljudi,sta ces Edited November 11, 2008 by LazaGNR Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 Jebati ribu uz muziku Manowara i u isto vreme puštiti prvog konana na video rekorderu,pa bolje jebaćine nema! Jebo sam toliko pićki uz albume ''Hail to England'' i ''Louder Than Hell'' da mislim da su se diskovi izgrebali skroz od tolikog pušćanja. PONAVLJAM: SAMO TRULE PIĆKE KOJE NE ZNAJU ŠTA JE PRAVI METAL PLJUJU MANOWAR! NA VILICE BALAVE IM SE SVIMA POKENJAM!!! Quote
Recommended Posts