Jump to content

Recommended Posts

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

Beš mi leba,al na mojoj svadbi,kako znaju muzićari će morati da otsviraju ''fighting the world'',a ja da isped sviraća padam na kolena,i drmam glavurdom.joooj!

šta ne bi ni 1000 karata?jebo ja svima mater koji ne bi došli na MANOWAR,to ondak za mene nisu metalci,nego suve pićketine,mamu im jebem!

JEDAN JEDINI JE MANOWAR.

NEPOŠTOVATI NJIH,TO JE KO DA NE ZNAŠ U KOJU RUPU DJOKU DA UDENEŠ!

KAKVI BRE MEJDENI I BAKRAĆI,SAMO MANOWAR!

OTHER BANDS SHITING,MANOWAR KILLING!!!!

Posted

ja bi definitivno doso, al samo realno razmisljam kad kazem da ne bi ni 300 ljudi doslo... pa ako na slejer ne bi doslo jedva 500 onda nema sta da pricam

Posted

Mislim da bi došlo oko 1000, taman kao na Blind Guardian. Što, naravno, nije dovoljno da koncert bude isplativ organizatorima. Zato ćemo u Rumuniju ili Bugarsku, sledeće godine ih ne smem propustiti. S tim što moram da počnem da radim, pa ne mogu da budem siguran hoću li imati slobodno za to putovanje. :confused:

Posted
jebo ja svima mater koji ne bi došli na MANOWAR,to ondak za mene nisu metalci,nego suve pićketine,mamu im jebem!

Hahaha,rules :):rockdevil:

Pa samo muske picke ne vole Manowar. To je cinjenica.

Samo picke mrze Manowar :pivopije:

Zato ćemo u Rumuniju ili Bugarsku, sledeće godine ih ne smem propustiti.

Valjda cemo se svi iskombinovati nekako :pivopije:

Posted (edited)
Pa kod Manowar-a uvek ima popust kad su grupnjaci u pitanju. :bigblue:

Фуј, бре, Принче, огади ми живот. Групњак Manowarа... Онолики мишићави старци један на другом на трећем... бљак! :mrtav:

Edited by RNA
Posted

:)

Ma ovi iz Manowara su trve kol'ko i 50 cent, al' bilo bi lepo da skoknu i do nas jedared. :pivopije: Tj, da su toliko trve koliko kenjaju, došli bi odavno... :P

Posted
Фуј, бре, Принче, огади ми живот. Групњак Manowarа... Онолики мишићави старци један на другом на трећем... бљак! :mrtav:

Izgleda da su tebi manowar jebali svaku devojku koju si imao dosada (ako si je uopste imao)

Posted (edited)
manowar je toliko gej da moze da mi ne bude simpatican

K'o sto rekoh:samo picke mrze Manowar :da:

Ma ovi iz Manowara su trve kol'ko i 50 cent, al' bilo bi lepo da skoknu i do nas jedared. :pivopije: Tj, da su toliko trve koliko kenjaju, došli bi odavno... :P

A i ti se nasao da pametujes gde nije mesto...

Izgleda da su tebi manowar jebali svaku devojku koju si imao dosada (ako si je uopste imao)

LJubomorni ljudi,sta ces :pivopije:

Edited by LazaGNR
Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

Jebati ribu uz muziku Manowara i u isto vreme puštiti prvog konana na video rekorderu,pa bolje jebaćine nema!

Jebo sam toliko pićki uz albume ''Hail to England'' i ''Louder Than Hell'' da mislim da su se diskovi izgrebali skroz od tolikog pušćanja.

PONAVLJAM: SAMO TRULE PIĆKE KOJE NE ZNAJU ŠTA JE PRAVI METAL PLJUJU MANOWAR! NA VILICE BALAVE IM SE SVIMA POKENJAM!!!