LazaGNR Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=zdWfSuSezSE...feature=related super intervju! mozda ste gledali,al ajd da ga postujem... Ima ga na Hell On Eart-u part 4. Sad sam ga nedavno nabavio... http://www.youtube.com/watch?v=5MmU0xDw9AY ... gle kretene kako se segace na racun manowara... Ha,Metallica u naj-shitty-jem izdanju (posle ST. Anger-a) kaze nesto o Manowar-u?! Mogu da ga puse. ... ... ... ... Aj ne serite sabani. Manowar su jedan jedini,najbolji metal bend na svetu. I kao takav zasluzuju postovanje. A sve te picke koje ismevaju to zasluzuju da umru! Ko vas jebe Realno, tekst je savrsen, smesan, zajebantski, bez obzira o kojem bendu je rec. To sto ste fanovi, ne treba automatski da znaci da nemate smisao za humor. Tekst je u principu tesko sranje. Napravio ga je sigurno neki zajedljiva no-lifer,ljubomoran na Manowar,koji zeli da na sebe skrene paznju,kad vec ne moze drugacije.Nije se ni predstavio faca jedna... Leci svoje frustracije iz detinjstva (ili odakle vec) time sto ce da sere po drugima. Ha,moz' misliti. Jako smesno. Zato sam i rekao azalu - "Sta reci,smejes se na gluposti". Edited February 26, 2009 by LazaGNR Quote
F4R15 Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Ko to moze biti ljubomoran na Manowar? Quote
F4R15 Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Btw. nemam ja nista protiv Manowara Quote
Grobodan Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Aj ne serite sabani. Manowar su jedan jedini,najbolji metal bend na svetu. I kao takav zasluzuju postovanje. A sve te picke koje ismevaju to zasluzuju da umru! Ko vas jebe Nisam ti vređao majku, sestru ili na kraju krajeva - tebe, već bend koji slušaš, tako da bi mogao da povučeš te reči. Jebo te Manowar, volim ga i ja pa šta? Ne smem da se zajebavam na njihov račun? Non stop se zajebavam da je Emperor gay bend a meni su u top 3 ikada... Znači, ne mogu da verujem uopšte da pišem ovo, sramota me malo... Izađite malo iz puberteta, te stvari se prerastu sa 15 godinica. Quote
RNA Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 (edited) Један од разлога зашто не волим овај бенд је што има најгоре паљевине од фанова, у рангу са Slayer фанатицима. Edited February 26, 2009 by RNA Quote
LazaGNR Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 (edited) Nisam ti vređao majku, sestru ili na kraju krajeva - tebe, već bend koji slušaš, tako da bi mogao da povučeš te reči. Dosli ste na temu da serete i ismevate stvari koje nisu za ismevanje. Potebno - dovoljno. EDIT:sa omiljenim bendom(/bendovima) nema zajebancije... Edited February 26, 2009 by LazaGNR Quote
Grobodan Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Šta nije za ismevanje? Manowar? Idi ti na King Diamond temu pa ismevaj mog omiljenog muzičara, zabole me kurac. Jebo ti čoveka koji ne zna da primi šalu na svoj račun. Dovoljno. Quote
RNA Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Поготово када ни није на његов рачун. Quote
Grobodan Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Lepo su rekli Manowar - "wimps and posers leave the hall" Quote
RNA Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 (edited) Уосталом, исмевање због смешне иконографије по страни. Али, јебем ти ја бенд који за последњих 20 година изда 4 албума, од којих последња два нису ни за го курац, и гомилу живих албума. За прва 4 албума (и 5. и 6. могу да прођу, 8. такође) скидам капу. Edited February 26, 2009 by RNA Quote
azal Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 i ovi likovi ismejavaju svoje omiljene bendove. pogledajte sta sam ostavi ona suffocation topicu. carski blog mnogo. Quote
LazaGNR Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Šta nije za ismevanje? Manowar? Idi ti na King Diamond temu pa ismevaj mog omiljenog muzičara, zabole me kurac. Jebo ti čoveka koji ne zna da primi šalu na svoj račun. Dovoljno. Ne pratim King Diamond temu,al' sto se ovoga tice - tu nema zajebancije. Quote
Grobodan Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Brate ti si beznadežan. Jel to neka nervoza zato što su poslednja 2 Manowara go kurac? Jbg dani Hail to England i Kings of metal su prošli... ostali su mlohavi mišiči i kevina kujna. Quote
LazaGNR Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 (edited) Уосталом, исмевање због смешне иконографије по страни. Али, јебем ти ја бенд који за последњих 20 година изда 4 албума, од којих последња два нису ни за го курац, и гомилу живих албума. Nisu kao stari albumi,ali imaju i dalje dobrih pesama. i ovi likovi ismejavaju svoje omiljene bendove. pogledajte sta sam ostavi ona suffocation topicu. carski blog mnogo. Vise patologija,nego 'carski'... EDIT: Jel to neka nervoza zato što su poslednja 2 Manowara go kurac? Jbg dani Hail to England i Kings of metal su prošli... ostali su mlohavi mišiči i kevina kujna. Ponavljam,albumi su OK. Nisu kao stari naravno,ali su i dalje Manowar i i dalje su OK. By the way,ako ste dosli na temu samo da bi ste srali/ismevali,onda mozete slobodno da je napustite. Edited February 26, 2009 by LazaGNR Quote
RNA Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Nisu kao stari albumi,ali imaju i dalje dobrih pesama. Немају. Све да се састави, не би могло да се извуче 3 честите песме. Quote
darthmoog Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 (edited) ... Edited February 26, 2009 by darthmaul v2.14 Quote
Bata Trokrilni Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Poslednji album je odličan. Quote
Alucard Earl Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 Blago tebi ako ti je odlican... Alucard Earl of Black All well in... Quote
azal Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 mislim da smo odavno potvrdili da prince ima najgori ukus muzicki, mozda u istoriji covecanstva. Quote
RNA Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 mislim da smo odavno potvrdili da prince ima najgori ukus muzicki, mozda u istoriji covecanstva. Музички укус вероватно не, али критеријуми... Quote
Bata Trokrilni Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 Музички укус вероватно не, али критеријуми... Konačno da staneš u moju odbranu. Quote
Grobodan Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 Treba otvoriti poll da se to vidi. Quote
Recommended Posts