Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 1/17/2014 at 2:31 PM, Talvi said:

samo Herz aus Stahl

Kad sam ih prvi put gledao ('97) svirali su tu verziju (na nemackom).

Malo sam se razocarao,jer sam ocekivao verziju na engleskom.

A i kasnije,kad god sviraju u Nemackoj,Eric uvek barem jednu strofu otpeva na nemackom.Ako ne i celu pesmu.

U drugim drzavama je na engleskom (kol'ko me pamcenje drzi).

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ništa posebno, sa Battle hymns su uboli, ovo je dosta slabije, Adams nema tu energiju u glasu, definitvno neću slušati ove novoodsvirane pesme, stari Kings of Metal je mnogo mnogo bolji!!!

Najveće razočarenje Sting of the Bumblebee, očajno!

• Upvote 1
Posted

Ja ne znam kako ih nije sramota. "Wheels Of Fire" da je na Helloween-ovom Unarmed-u bio manje bi neprepoznatljiv bio. Uzas.

Jedina svetla tacka je Brian Blessed. Gde on prodje svojim glasom, to uvek bude nesto najfenomenalnije.

• Upvote 1
Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

Jedite svi govna!MANOWAR su carevi,i svi kolektivno morete da im popušite kurćine.a ima i šta da im popušite!

Ovaj Angelystor tu nešto kenja,njih da bude sramota...kako tebe nije sramota...meri s nekim budalom po forumu koliko ima giga muzike na raćunaru...serem ti se u tu kolekciju jer znaš?

Bolje da ste kare merili.

ko me se nesvidja šta manowar svira,ćao!99% VAS NEĆE NIŠTA kupiti od ovoga i samo sere...jao ovo jao ono...pušite ga!i Lazo,molim te interveniši na ove govnare.

ti angelistore,da ti ćovek da gitaru u ruke,dobio bi kilu.

• Upvote 3
  • Downvote 4
Posted

MANOWAAAAAAAAAAAAAR!!!!!!!!!!!!!! Umrite pozeri!!!!! Vecita kenjaza po Manowaru. Te ne valja im ovo te ne valja ono. Pravac na slusanje Sperm Gorgoroth-a.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

U svakom slucaju njihov problem sto nisu otisli na koncert Dejva Meniketija. Lik je lajv ubica.

• 2 weeks later...
Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

SAMO MANOWAR! OSTALI PUŠE KURAC,MANOWAR METAL!!!!

Kad god ćujem heart of steel,suza kane,i courage isto,nikad jace emocije,kakve else meteRs i unforgivn,to za pićke one u centru gradova,što su metal do 3.srednje posle se propederišu na fakultetu i slušaju one kamelote i himove,usta ih jebem.

SAMO MANOWAR!!!!

• Upvote 7
  • Downvote 4
  • 5 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Gluposti.

Inace,ako sve bude kako treba sutra krecem na put.

Plan je da gledam Manowar 17.5. u Poljskoj (Katowice),pa 21.5. u Izraelu (Tel Aviv) i 24.5 u Turskoj (Istanbul).

:srbija:

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • 3 weeks later...
Guest Razbijač-NAAĆI
Posted (edited)

Srpski Manowar:

Igor-X-i-Bicepsi1.jpg

Edited by Razbijač-NAAĆI
  • Upvote 4
  • Downvote 2