Max Posted October 12, 2003 Report Posted October 12, 2003 moljac je novopecheni metalac....nemojte mu zameriti shto se malo ne razume u muziku.... Inache u pochetku me Manowar smarao ali pocheo mi se sada svidjati.....Hail to England je odlichan album.... Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 12, 2003 Report Posted October 12, 2003 najbolji, ne ubedljivo, ali najbolji... Quote
Saxon Posted October 12, 2003 Report Posted October 12, 2003 Meni je Manowar uz Maidene najdrazi band,kao prvo zato sto imaju super svirku i super rijeci a kao drugo oni druge metalce nazivaju bracom a ne kao kod onih blackera u crnom krugu koji su se poklali. We alone are fighting for metal that is true Brothers everywhere - raise your hands into the air We're warriors, warriors of the world Quote
moljac Posted October 13, 2003 Report Posted October 13, 2003 Inache u pochetku me Manowar smarao ali pocheo mi se sada svidjati.....Hail to England je odlichan album.... a dobro je...........vazhno je da si skontao iako si mogao to malo ranije ali skontao si......... Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 13, 2003 Report Posted October 13, 2003 budalo samo to imam da ti kazhem covek ima takav praseci glas kakav u metalu josh nije vidjen ... kao klinac sam sa ortacima igrao basket po bloku pa bi se nabadali namerno i na svaki "urlik" se dernjali : "Ti si Hansi, ti si Hansi!!!!!!" ... Quote
Protagonist Posted October 13, 2003 Author Report Posted October 13, 2003 kakvo uzbudljivo detinjstvo Quote
moljac Posted October 14, 2003 Report Posted October 14, 2003 "]budalo samo to imam da ti kazhem covek ima takav praseci glas kakav u metalu josh nije vidjen ... kao klinac sam sa ortacima igrao basket po bloku pa bi se nabadali namerno i na svaki "urlik" se dernjali : "Ti si Hansi, ti si Hansi!!!!!!" ... glupi klinci Quote
Kai Hansen Posted October 14, 2003 Report Posted October 14, 2003 nemojte zaboraviti Michael Kiske-a i Hans Kursch-a Koji su bolji od erica n na n puta! Posebno hansi..ne znam sta svi kenjate za njega! Quote
Hansi Posted October 18, 2003 Report Posted October 18, 2003 Ako je Manowar komercijalan zato sto se pojavljuje na Viva ili Mtv sta su onda Iron Maiden i Cradle Quote
Hansi Posted October 18, 2003 Report Posted October 18, 2003 Po Meni su Eric pa Dickinson, Hansi I Dio Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 18, 2003 Report Posted October 18, 2003 kakvo uzbudljivo detinjstvo vrlo, vrlo uzbudjivo detinjstvo Quote
moljac Posted October 18, 2003 Report Posted October 18, 2003 nemojte zaboraviti Michael Kiske-a i Hans Kursch-a Koji su bolji od erica n na n puta! Posebno hansi..ne znam sta svi kenjate za njega! ma pusti budale Hans je zakon Quote
Black Knight Posted October 19, 2003 Report Posted October 19, 2003 Ako je Manowar komercijalan zato sto se pojavljuje na Viva ili Mtv sta su onda Iron Maiden i Cradle Sto je najgore od svega MANOWAR je od skora poceo da se pojavljuje na VIVI a ne kao pojedini bendovi pre xx godina. Quote
Hansi Posted October 19, 2003 Report Posted October 19, 2003 Ja sam zadovoljan njima. Ima i mnogo komercijalnijih bendova kao na primier Metallica koji cim nestane malo para menjaju muziku. Quote
Black Knight Posted October 20, 2003 Report Posted October 20, 2003 Nisi me skontao , htedoh reci da od vecine bendova su oni najmanja komercijala, jer svirati minimum 15 godina a da se od skora pojavljujes na TV i to na televiziji iz drzave gde te smatraju institucijom. Quote
Blanziflor Posted October 28, 2003 Report Posted October 28, 2003 Ma baje...potrebni svetu. Ideolozi. :| Quote
Fantomni Posted October 30, 2003 Report Posted October 30, 2003 Sta bre pricaju da su ManOwar pozeri??? :x Pogledajte Erica Adamsa i njegove glasovne mogucnosti...Pogledajte sta radi Karl Logan....Koliko su samo doprinijeli razvoju metala uopste! HAIL KINGS !!! Quote
solicitor Posted October 30, 2003 Report Posted October 30, 2003 Pa ne vidim da su doneli ista razvoju metala. jesu doprineli popularnosti metala, ali ne i razvoju. Njihova svirka je krajnje staromodna, ponasanje krajnje lozanersko. Nemam nista protiv postojanja takvih bendova, jer neko mora da odrzava i "staru vatru" , ali uz takve bendove metal nikad ne bi napredovao. Mozda je i bolje da ne napreduje u pravcu NU metala Quote
Black Knight Posted October 30, 2003 Report Posted October 30, 2003 Ne bih se slozio sa tobom soli iz samo jednog prostog razloga a to je da dosta power bendova pa i non power al naravno ne u tolikoj kolicini su dosta inspirisani Manowar-om. Quote
solicitor Posted October 31, 2003 Report Posted October 31, 2003 Pa znas kako....SVI metal bendovi na svetu su poceli s Maidenima, a Maideni se nisu nista promenili u stilskom smislu u odnosu na pocetak 80tih. Isto vazi i za Manowar. Oni drljaju jedno te isto 20 godina i klinci ih vole, neki pocinju da sviraju i cesto tehnicki i idejno nadmase svoje idole. Ponavlajm da oni jako dobro teraju svoj fazon od koga ne odstupaju i drze se standarda koje su sami postavili. To za mene nije nikakav napredak, vec odrzavanje stila koji je postojao pre 20 godina. Dokle god oni to rade kako treba, imace moje postovanje. Quote
Recommended Posts