Jump to content

Recommended Posts

Posted

moljac je novopecheni metalac....nemojte mu zameriti shto se malo ne razume u muziku.... smile.gif Inache u pochetku me Manowar smarao ali pocheo mi se sada svidjati.....Hail to England je odlichan album....

Posted

Meni je Manowar uz Maidene najdrazi band,kao prvo zato sto imaju super svirku i super rijeci a kao drugo oni druge metalce nazivaju bracom a ne kao kod onih blackera u crnom krugu koji su se poklali.

We alone are fighting for metal that is true

Brothers everywhere - raise your hands into the air

We're warriors, warriors of the world

Posted

Inache u pochetku me Manowar smarao ali pocheo mi se sada svidjati.....Hail to England je odlichan album....

a dobro je...........vazhno je da si skontao

iako si mogao to malo ranije ali skontao si.........smile.gif

Posted

budalo smile.gif

samo to imam da ti kazhem

covek ima takav praseci glas kakav u metalu josh nije vidjen smile.gif ... kao klinac sam sa ortacima igrao basket po bloku pa bi se nabadali namerno i na svaki "urlik" se dernjali : "Ti si Hansi, ti si Hansi!!!!!!" smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif ...

Posted

"]
budalo smile.gif

samo to imam da ti kazhem

covek ima takav praseci glas kakav u metalu josh nije vidjen smile.gif ... kao klinac sam sa ortacima igrao basket po bloku pa bi se nabadali namerno i na svaki "urlik" se dernjali : "Ti si Hansi, ti si Hansi!!!!!!" smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif ...

glupi klinci smile.gif

Posted

nemojte zaboraviti Michael Kiske-a i Hans Kursch-a

Koji su bolji od erica n na n puta!

Posebno hansi..ne znam sta svi kenjate za njega! :evil:

ma pusti budale smile.gif

Hans je zakon :twisted:

Posted

Ako je Manowar komercijalan zato sto se pojavljuje na Viva ili Mtv sta su onda Iron Maiden i Cradle

Sto je najgore od svega MANOWAR je od skora poceo da se pojavljuje na VIVI a ne kao pojedini bendovi pre xx godina.

Posted

Nisi me skontao , htedoh reci da od vecine bendova su oni najmanja komercijala, jer svirati minimum 15 godina a da se od skora pojavljujes na TV i to na televiziji iz drzave gde te smatraju institucijom.

Posted

Sta bre pricaju da su ManOwar pozeri??? :x Pogledajte Erica Adamsa i njegove glasovne mogucnosti...Pogledajte sta radi Karl Logan....Koliko su samo doprinijeli razvoju metala uopste!

HAIL KINGS !!!

Posted

Pa ne vidim da su doneli ista razvoju metala. jesu doprineli popularnosti metala, ali ne i razvoju. Njihova svirka je krajnje staromodna, ponasanje krajnje lozanersko. Nemam nista protiv postojanja takvih bendova, jer neko mora da odrzava i "staru vatru" , ali uz takve bendove metal nikad ne bi napredovao. Mozda je i bolje da ne napreduje u pravcu NU metala smile.gif

Posted

Pa znas kako....SVI metal bendovi na svetu su poceli s Maidenima, a Maideni se nisu nista promenili u stilskom smislu u odnosu na pocetak 80tih. Isto vazi i za Manowar. Oni drljaju jedno te isto 20 godina i klinci ih vole, neki pocinju da sviraju i cesto tehnicki i idejno nadmase svoje idole. Ponavlajm da oni jako dobro teraju svoj fazon od koga ne odstupaju i drze se standarda koje su sami postavili. To za mene nije nikakav napredak, vec odrzavanje stila koji je postojao pre 20 godina. Dokle god oni to rade kako treba, imace moje postovanje.