mrtva Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 Opet ne znam dal' da placem il' da se radujem tome Otisao bih naravno na koncert Manowar-a,ali u Hrvatskoj ...maybe baby... meni se i ja bih ishla... sta fali da dodjesh u hr...jao ne misli da ce te netko pobit...ma situacija je smirena doli sada...ima turista na tone krenuvshi od talijana do njemaca i francuza itd ManOwar koncer je to a ne ebena politika...koga boli p il' k o ichemu drugom kad je MMS okupljanje u pitanju... tako da se ne tu...nego skupi kintu posijeti Zadar i prosetaj se rivom za mene... i na koncertu...za ostalo ne mari...svi su tu zbog muzike...i @Gotze hail Quote
Zagrivuk Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 - - -- ----OPET JA - -- ---SVOJ NA SVOME he he - --OVO OBAVEŠTENjE SHVATITE NAJOZBILjNIJE!!!!!!!!!!!- - -- --------OSNIVAM MANOWAR F A N CLUB ------------ - -- ---SVI ZAINTERESOVANI ĆE DOBITI UPUTSTVA AKO MI POŠALJU PP SA INFORMACIJOM DA SU ZAINTERESOVANI - -----KAO I KRATKIM OBRAZLOŽENjEM- - -- ---PRVI SASTANAK U SLEDEĆE DVE NEDELJE!!!!!! - --PUNO PIVA, ŽENA, DVDova MUZIKE KOŽE I LANACA - -- MOŽETE DA PIŠETE I NA [email protected] - -- ---- -----AKO NISI SPREMAN DA PROLIJEŠ KRV ZA OVO--NE JAVLJAHJ SE SLOBODNO - -----OSTANI NEMI slepi gluvi kukavni periferni POSMATRAČ - ---SVE NAJBOLJE!!!!!!!! - -- ----BE PREPARED-----ONWARD INTO BATTLE!!! - ----HAIL HAIL HAIL !!! Fino kume, ali cemu fan klub, koja svrha? Quote
LazaGNR Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 izgleda nista od Manowara: 05.11. 2004. Rhapsody zaželjeli nastup na MMS 2006 zajedno sa Manowar Definitivno nista... Stig'o mi je mail od organizatora tog festivala gde mi kazu da Manowar nece svirati (ali verovatno hoce 2006.) i da su za sada potvrdili Rage,a pregovori se vode i sa Sepulturom,Anthrax,Amon Amarth i jos nekima... Quote
LazaGNR Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 sta fali da dodjesh u hr...jao ne misli da ce te netko pobit...ma situacija je smirena doli sada... E,vidis,isto tako (naivno) sam ja mislio pretprosle godine (2003.) kad sam otisao u Zagreb na Maidene.A lepo mi je rekao drug (koji je iz Tenja,pored Osijeka,ali sad zivi u ZR-u) da ne idem i da se necu lepo provesti,al' ga nisam slusao I takve sam batine dobio tamo (na koncertu) da sam se jedva ziv vratio kuci Zato kazem da bih se jako dvoumio - JAKO bih voleo da odem na koncert Manowar-a,ali u Hrvatskoj...ne znam...odluka bi pala (tek) dan-dva pred koncert. Quote
mrtva Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 @lazar GUNS 'N ROSES da se nije desilo da si ko shock trazio je pavlaku za pljeskavicu umjesto da je rekao vrhnje... ma neznam srce...zasto tako...mozda si se derao 'TO BRE MEJDEN MEJDEN' ah' ja bih rado ishla da sam u mogucnosti... love them... Quote
LazaGNR Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Pa,ne bas po tome (naucio sam da se 'pivo' ne kaze tako,nogo 'piva' - to mi je od njihovih reci jedino bilo potrebno da znam),ali su me provalili (ko sam i odkle sam) kad sam na "The Clairvoyant" dig'o tri prsta...i kad su to neki likovi primetili...al' je bilo veselo posle toga... Quote
Hail Metal Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 zajebite Zadar,idemo u Cesku MANOWAR TO HEADLINE MASTERS OF ROCK IN VIZOVICE 2005 Saturday - January 15, 2005 Czech Heavy-Metal fans unite – The Kings Of Metal MANOWAR will return to the city of Vizovice in the Czech Republic to headline this years MASTERS OF ROCK Festival. This will be MANOWAR's only festival performance in Eastern Europe this summer. This is the third year of the MASTERS OF ROCK and they have chosen to make this years event their biggest yet. It is no secret that MANOWAR are the loudest band in the world and with MANOWAR as their headliner this year's festival promises to be bigger, better and louder than ever. MANOWAR's Joey DeMaio says, "The Czech Republic is one heavy country filled with serious metal warriors. We plan to scorch the earth with pure power and we will have some very special surprises just for our Czech fans. We are expecting to see you on July 16th. in the Czech Republic." MASTERS OF ROCK will take place on July 15th, 16th and 17th 2005 watch www.mastersofrock.com and www.manowar.com for more info. Quote
Hail Metal Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 evo jos jedne lepe vesti,nove pesme kraljeva stizu Manowar to perform a new single at the EarthShaker Fest 2005 Thursday - January 13, 2005 Manowar is currently in studio working on a new song to be performed at the EarthShaker Fest 2005 in Germany. The band warns the fans that this will be only one of the many great surprises they are preparing for this show and the Mega Fan Convention. For more information about the festival/convention, Quote
Protagonist Posted January 16, 2005 Author Report Posted January 16, 2005 U Ceskoj sviraju? Pa kad ovo kazem kevi ima da se obraduje i moram da idem na to! Quote
Mr. Smarty Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 (edited) Ceska...pa to je pakao na zemlji Edited January 16, 2005 by Marty F Quote
Hail Metal Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 U Ceskoj sviraju? Pa kad ovo kazem kevi ima da se obraduje i moram da idem na to! evo imamo i vezu za Cesku, :: Quote
Hail Metal Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 mora da bude pakleno kada svira Manowar u zemlji najboljeg piva na svetu Quote
Protagonist Posted January 16, 2005 Author Report Posted January 16, 2005 Eh, Hail, kako bi bilo dobro ici na to! Quote
mrtva Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Pa,ne bas po tome (naucio sam da se 'pivo' ne kaze tako,nogo 'piva' - to mi je od njihovih reci jedino bilo potrebno da znam),ali su me provalili (ko sam i odkle sam) kad sam na "The Clairvoyant" dig'o tri prsta...i kad su to neki likovi primetili...al' je bilo veselo posle toga... o da piva ono pravo ozujsko i karlovachko... ma zato drugi put stavi ruke u dzepove i neces imat problema... ah' sta ces...svakakvih nas ima... blago ti se bio si i na mejdenu... ja bih prodala dushu za njihov koncert... zajebite Zadar,idemo u Cesku ne diraj mi Zadarulz... a eto nije vam nit Cheshka daleko...pa super... Quote
Protagonist Posted January 17, 2005 Author Report Posted January 17, 2005 nije daleko, jedini problemi su mi vize.... Quote
LazaGNR Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 Pa da. Ako neko iskombinuje neku foru kako dobiti njihovu vizu,nek mi javi - i ja bih isao. Quote
Hail Metal Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 ne diraj mi Zadarulz... a eto nije vam nit Cheshka daleko...pa super... nista ja protiv Zadra,da dodju tamo idem,nemam ja nikakvih predrasuda Quote
Hail Metal Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 ma nisu problem vize,problem su pare ,ako ih budem imao,i ako sredim ispite eto mene u Ceskoj Quote
LazaGNR Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 E,vidis,kod mene je obrnuti slucaj:meni lova uopste nije problem,ali zato viza jeste i te kakav problem (tj. to garantno pismo)... Quote
Protagonist Posted January 18, 2005 Author Report Posted January 18, 2005 ja sam i mislio na pare jer ti treba 3 vize..... jedino sto je dobro je sto je taj fest blizu granice sa slovackom. Quote
Hail Metal Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 da gledao sam na karti stvarno je blizu granice,mozemo vozom Beograd-Subotica -Budimpesta,pa presednemo za-Bratislava-,VIZOVICE , inace koje su cene viza,posto ja ne putujem cesto u inostranstvo pa ne znam? Quote
Protagonist Posted January 18, 2005 Author Report Posted January 18, 2005 nemam pojma tacno, ali znam da moras da uzmes i za slovacku neu tranzitnu koja ksota 40 evra nju je cale morao da uzme kada je isao kolima. No, ima jos vremena, mozda nam do tada i ukinu bize Quote
mrtva Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 nista ja protiv Zadra,da dodju tamo idem,nemam ja nikakvih predrasuda lucky you... bicu vam ja garant... nego fino se vi izmlatite i na ManOwar-u ...kad vec imate prilike... Quote
Recommended Posts