blondie Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 opasno......... samo zaboravi na slovo N i sve ce biti PERFEKT poz!! Quote
Hail Metal Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Manowar is proud to announce more tour dates for the Demons, Dragons And Warriors World Tour 2006 featuring the Magic Circle Music line up of MANOWAR and artists Rhapsody and HolyHell. April 04, 2006 Frankfurt, Germany - Festhalle April 06, 2006 Munich, Germany - Olympiahalle April 07, 2006 Stuttgart, Germany - Schleyerhalle April 08, 2006 Nuremberg, Germany - Frankenhalle April 10, 2006 Berlin, Germany - Max-Schmeling-Halle April 11, 2006 Dortmund, Germany - Westfalenhalle More dates to follow. Quote
Protagonist Posted August 3, 2005 Author Report Posted August 3, 2005 Uuuu ova prva slika za festival je fantasticna. Pa da, lepo DeMaio rece, bice opet koncert veoma brzo!!! Moram opet ici, a i bice tako!!! Hail skupljaj kintu.... Andrej je rekao da ce sve uraditi da ide, jos i Gotze kad bi isao, jebanje majke! Ok, dobices pesmu ne brini! A jebeni DVD nema ni u Beču da se kupi, strašno! p.s. Baš je sranje što nije dozvoljeno slikanje na tom festivalu. Ovde u Češkoj si mogao da slikaš koliko hoćeš, jedino je na ManOwaRu nije bilo baš dozvoljeno ali slikalo se Quote
Hail Metal Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 idem na Manowar dogodine sigurno,para ce biti,valjda,evo poceo sam da sljakam, nego jel zna neko gde ima metal dvd-a,u Budimpesti ili Segedinu,nameravam otici ovog meseca tamo/ Quote
lemmy sixx Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 Aha,ici ces...to pricas vec tri godine... Quote
blondie Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 e hail, ja bih sad u inat lemmyiju otisla.. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Aha,ici ces...to pricas vec tri godine... udarac Quote
Hail Metal Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Aha,ici ces...to pricas vec tri godine... i pricacu, sve dok ne odem Quote
Protagonist Posted August 4, 2005 Author Report Posted August 4, 2005 Ma ici ce se valjda Samo jos kad bi bilo lakse sa tim vizama, milina bi bila. Hm, mozda ima u Budimpesti.... ali vrlo je moguce da i tamo kasni, no nadam se da nije tako. Ako u se u Pragu pojavi DVD do 12og, ja ga dobijam. Quote
lemmy sixx Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 i pricacu, sve dok ne odem Ajoj,ala ces ti laprdati... Quote
Hail Metal Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Ajoj,ala ces ti laprdati... nadam se da necu jos dugo, ako sam Sabbathe video,za koje sam mislio da nema sanse,onda cu vala i Manowar Quote
Protagonist Posted August 4, 2005 Author Report Posted August 4, 2005 A jedan krakonja nije mogao videti Sabbathe Quote
lemmy sixx Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 To je istina...ali jebiga,ne moze sva.Dva najbitnija sam gledao,ostalo manje vise. Quote
Protagonist Posted August 4, 2005 Author Report Posted August 4, 2005 Tako je! I ja sam gledao dva najbitnija, ali moram opet Quote
lemmy sixx Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Uh sinko,gledao bih i ja dva najbitnija opet...ali jebiga,ima i jos bendova koje valja videti. Quote
Protagonist Posted August 5, 2005 Author Report Posted August 5, 2005 Ima naravno... jebi ga. Koncerti su ko droga jebem im sunce. A za nas nazalost skupa droga. Quote
LazaGNR Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 (edited) Evo me u jebenom Istanbulu (to je dobra vest) The bad news ıs...da ne mogu da nadjem gde se mesto odrzavanja koncerta nalazı Za sad nıko ne zna Inace program je ovakav: PROGRAM 13:00 Kapı açılış 14:45 Crossfire 15:45 False In Truth 16:45 Catafalque 18:00 Balance Of Power 19:15 Cem Köksal 20:45 Gorefest 22:30 Manowar Jos samo da nadjem to sranje I da ım platım jebenıh (oko) 75 eura I sve ce bıtı sjajno :veselı: P.S.- Mozda se javım sutra da kazem dal` sam nasao to mesto... Jos da ne nadjem I UBICU nekog :vıolent: Edited August 5, 2005 by LazaGNR Quote
dr.lecter Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 Mozda je otkazano Sa "majmunima" se nikad nezna Quote
GOTZE Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 (edited) - - - ---NE JAVLJA SE BRAT LAZA!!! - - ---LAZO, AKO OVO ČITAŠ, OBAVEZNO POGLEDAJ BALANCE OF POWER!! - - ---DA, ZNAM....KASNO MARKO..... - - ---ali , tek da se zna - ---HELL ON EARTH IV!!- - --------- - ---Double Disc DVD & Bonus Audio CD Pack DVD Special Features Highlights Of The Entire 2002 'Warriors Of The World' Tour Audio Commentary By All Band Members Audio Commentary By Director Neil Johnson Audio Commentary By Joey DeMaio 6 Bonus Songs Private Behind The Scenes Footage A True Visual Tribute To The Fans Highlighting Concerts In 35 Cities Throughout Europe 1Hour Of Behind The Scenes Footage 1 Hour Of Complete TV Shows Featuring MANOWAR (Incl. TV-total, Olli Pocher, VIVA Comet And Popkomm Gala) Audio Commentary By Director Neil Johnson And Joey DeMaio (On DVD2) 30 Minute Hidden Easter Egg Bonus Audio CD Contains Brand New Audio Track By MANOWAR (Taken From Their Forthcoming Album) - - --ŽIVI BILI PA VIDELI!!! Edited August 9, 2005 by GOTZE Quote
blondie Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 osjecam da je Lazo zavrsio kao one ribe koje izvuku iz publike, pronosaju ih po bini i odnesu u backstage Quote
Protagonist Posted August 9, 2005 Author Report Posted August 9, 2005 GOTZE jebenog DVDa nema nigde, ni u Austriji ni u Češkoj, mada možda su dobili u Pragu.... stric je danas valjda zvao tu radnju ali nije mi još ništa javio, no ako su dobili petak meni stiže!!! GOTZE, kad idete na fudbal? Quote
blondie Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 a sto ne kupite preko amazon.com? ja tamo nasla, a u virginu jos nemaju.. jedva i trojku da su nasli. Quote
Protagonist Posted August 9, 2005 Author Report Posted August 9, 2005 Pa tako cu da uradim na kraju... iako nemam kreditnu snacicu se... Quote
blondie Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 nemam je ni ja, ali znam neke sto imaju .. btw, mozda se bolja cijena moze naci na ebayu.. nisam neki expert u tome.. ali pogledaj ipak. Quote
Recommended Posts