LazaGNR Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Ja ću ići najverovatnije, Bože zdravlja! I vodim kevu na koncert! Tooooooo Quote
Protagonist Posted November 22, 2005 Author Report Posted November 22, 2005 Šta je smešno? Ako odem na koncert tamo će biti moja keva, prijatelj i njegov sin koji ima hm 10-12 godina i ja naravno njih ću ostaviti negde pozadi a ja odoh u prvi red! Quote
LazaGNR Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Hm,da,malo je bezveze ispalo to sto sam napisao Nisam mislio da ti se podsmevam,nego mi je prvo bilo cudno to,pa pomalo smesno,a onda reko':sto da ne Quote
MEGGY Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Tooooooo ovaj se vec zagrejao za kevu starija zena, imaj postovanja Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 e' date='22. 11. 2005, 00:24'] 2006 je godina u kojoj cu, nadam se, konacno videti Manowar Jesi li ti gaychic.... Quote
Protagonist Posted November 22, 2005 Author Report Posted November 22, 2005 Opušteno Lazo Tako je MEGGY Quote
Protagonist Posted December 31, 2005 Author Report Posted December 31, 2005 Evo malo novosti, bend u kome svira moj prijatelj InnerWish će biti predgrupa ManOwaRu 25. marta u Grčkoj! Ako Bog da, možda odem tamo a u Češku idem najverovatnije Srećna nova godina svima!! HAIL! Quote
Black Knight Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Lepo lepo. Samo kad bi sredio pasos i posle vizu pa da konacno odem jebem ti zivot. Pozdravi Terija bucko. Quote
LazaGNR Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 U cetvrtak sam video reklamu u Nuclear Blast katalogu za ovu turneju Manowar-a po Nemackoj...Idu sa Rhapsody i Holy Hell...veselo Bilo bi lepo da ih u'vatim sve (i) na ovoj turneji Samo jos ne znam gde P.S. - Mada razmisljam da probam i ja u Grcku Quote
Protagonist Posted December 31, 2005 Author Report Posted December 31, 2005 Pa trebam još da vidim sa Terryem, ali on me već dosta puta zvao da dođem... a mislim da je ovo super prilika, samo da bude neke love i idem. A ti sredi taj pasoš! Quote
LazaGNR Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Pasos je sredjen Bio sam pre mesec dana na Exodus+Hypocrisy,kao i na Hammerfall+Stratovarius (sve u Budimpesti),pa sam zbog toga sredio pasos Quote
Black Knight Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Blago tebi ja moram da se zajebavam sa njim. Nek ide u kurac ova nasa administracija. Plus posle moram da se cimam za vizu. Quote
LazaGNR Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Ja sam mislio da ce biti mnogo veceg cimanja oko sredjivanja pasosa Kol'ko se secam:2 uplatnice,2 fotografije,zahtev za pasos,potvrda o drzavljanstvu,fotokopija licne karte...i to je valjda to Quote
Black Knight Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Potvrda o drzavljanstvu ne starije od 6 meseci predpostavljam??? Reci mi dve uplatnice po koliko para traze pederi??? Quote
Protagonist Posted January 2, 2006 Author Report Posted January 2, 2006 Ja nemam pojma koliko se plaća to za pasoš a čeka se ja mislim oko 7 dana... A što se vize tiče za Grčku je malo zajebano koliko znam Quote
Hail Metal Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Ja se jos uvek nadam da ce doci u Budimpestu,ipak je malo verovatno da ce imati turneju u svega 4 drzave (Nemacka,Ceska,Grcka,Svajcarska) tj 12 koncerata. A i Madjarska je sigurno manje para nego Grcka. Quote
Black Knight Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Znas sta kad zaredjaju gradove po Nemackoj ne treba im definitivno nista vise. Quote
Hail Metal Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Sad sam bash gledao na turneji iz 2002 WARRIORS OF THE WORLD TOUR ,po Evropi su svirali u 13 zemalja,ali nisu u Madjarskoj,pa mislim da bi sad morali da dodju,nece im valjda turneja trajati samo 15 dana Quote
Protagonist Posted January 2, 2006 Author Report Posted January 2, 2006 Ma zakazaće još koncerata sigurno... A i valjda će uskoro novi album! Quote
GOTZE Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 - - ---ISKRENO, VOLEO BIH DA IH GLEDAM U GRČKOJ *-- ----TAMO BI BILO DESET PUTA BOLJE! - ---NE MRZIM MAĐARE (volim Mađarice ) ALI SU SE POKAZALI KAO MLAKA -PUBLIKA SUDEĆI PO IZVEŠTAJIMA IZ MNOGIH IZVORA OD 1995-2005 - ---A I MNOGA NŠA BRAĆA IZ GRČKE JEDVA ČEKAJU DA NAS UGOSTE - --- - ---jer ih za našu državu vezuju najlepše uspomene - --A I MNOGI SU OVDE ZAVRŠAVALI FAKULTETE - -----HAIL TASSOS , HAIL YORGOS , HAIL KOSTAS !!! Quote
Hail Metal Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 (edited) Ne znam da li ste znali,Eric Adams se bavi lovom na jelene,tj bow hunting,znaci luk i strela.Cak je i glavni instruktor za drzavu New York. evo intervjua gde prica o tome E.Adams hunter Edited January 3, 2006 by Hail Metal Quote
Black Knight Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 DeMaio je jedan od boljih u jahanju , Karl Logan je expert sto se tice motora, jedino nisam nasao nista za Scota! Quote
Hail Metal Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Scott je verovatno neki expert za teretanu ,mada to moze i Eric da bude Quote
LazaGNR Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Potvrda o drzavljanstvu ne starije od 6 meseci predpostavljam??? Reci mi dve uplatnice po koliko para traze pederi??? Da,maksimum 6 meseci. A pederi iscu oko 1000 dinara (jedna je valjda 450,a druga 400 din.) A što se vize tiče za Grčku je malo zajebano koliko znam Da...to me malo i plasi Quote
Ivan_Creed Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Mi smo ratnici, sveCki ratnici! Quote
Recommended Posts