Jump to content

Recommended Posts

Posted

aktivniji su bili tih godina po pitanju svirki, naizdavaše se živih albuma.

izgleda imaju problem sa kreativnošću, ali im ni te pauze ne pomažu da nešto novo ubace, već teraju po starom

Posted

Već 20 godina oni izdaju albume na 4-6 godina. Ne može se reći da liče na bilo koji bend (osim u početnoj fazi, kad su, kao i svi drugi američki heavy bendovi, bili pod uticajem NWOBHM), već da drugi liče na njih. No, iako imaju nekih sličnih elemenata, HammerFall se dosta razlikuju od njih, a Rhapsody pogotovo. Bend koji najviše liči na Manowar jesu njihovi sugrađani Virgin Steele.

Posted
E ovako, nikada ranije nisam cuo nijednu pesmu ovog benda, i onda iz dosade rekoh da skinem zadnji album...

Heh,pa 'de si bas od njega kren'o? :bigblue:

OK je album,ali za nekog ko ranije nije slusao Manowar nije bas to - to.Kreni ti bolje sa ranijim albumima (iz '80),cenim da ce ti se vise svideti od Gaods Of War ;)

Inace,k'o sto Prince Of Darkness rece - iz tog nekog perioda ('80) su im slicni bili Virgin Steele (cak su,ako se ne varam,'87 isli zajedno na evropsku turneju;a mozda i jos koji put) :pivopije:

Posted
Hail serbian brothers! :-)

Предполагам разбрахте, че 2007 година ManOwaR бяха в България като хедлайнери на фестивала Калиакра Рок фест и направиха невероятно шоу, просто най-добрия концерт в историята на страната!

Та 2008 година отново ще свирят на този фестивал - 5 юли 2008 в Каварна! 30 лева е цената за концерта (15 евро), така че ви очаквам лятото в Каварна :-)

u jbt 15 evra manowar....

Posted (edited)
a jel su svi albumi u fazonu ovog novog, konceptualni sa dosta pricanja izmedju pesama ??

Ma kakvi.To im je prvi album 'na taj fazon'.

Al' je Joey (basista i sef) najavio da nece biti i poslednji :ph34r:

u jbt 15 evra manowar....

:cool: a? :)

I prosle godine je upad za njih tamo bio 15 eura ;)

Edited by LazaGNR
Posted

Upravo...

Nego,hteo sam da narucim karte za onaj Magic Circle Music festival (ovog leta u Bad Arlosen-u),jer je bila ona akcija da ako narucis do Nove godine dobijas uz kartu na poklon i DVD i majcu tog festivala.I,kazem,hteo ja to da narucim.kad...malo sutra :) Nema Srbije na spisku (100+) zemalja (iz celog sveta) koje mogu da naruce to :):udri::mad: I tako mi propade ta varijanta... :(

Reko' ajde sad cu naruciti kartu sa ovim novim 'package'-om (podelili su sve one DVD-eve i majce,sad uz kartu daju neku MP3 kompilaciju),ali...to vazi samo za one koji placaju Pay Pal-om :) A u Srbiji to (Pay Pal) opet ne funkcionise...:rolleyes:

Tako da sam na kraju dig'o ruke od toga (da narucim kartu) - boli me kurac,kad odem tamo (ako odem tamo :ph34r: ) kupicu kartu pre koncerta,ko jebe te iz Magic Circle Music-a :):bigblue:

Posted
Brate,kako ja da isprogramiram Manowar 5og,Metallicu 15og,more i Castle :(

Lako...uz sinalkoooo :):bigblue:

(jebes Sinalko,bolje pivo :pivopije: )

Meni licno je koncert Manowar-a 5. jula u Kavarni fixan,a ostalo ako uspem da iskombinujem - super,ako ne - jebi ga.Jedino mi zao sto necu zbog toga mozi da budem 4. i 5. jula na Castle-u :( Al' jebi ga,Manowar se mora gledati :rockdevil::pivopije:

Ko josh uchestvuje na tom festivalu ?

Lazo daj regulishi neke odgovore :D

Ovi Bugari jos nisu update-ovali sajt (jos im stoje novosti iz 2007.,a poslednji update je novogodisnji koncert Saxon-a) :bigblue:

Al' cenim da ce opet dovuci neke OK bendove.Prosle godine su (sem Manowar-a) bili i Heaven & Hell i Motorhead (ta 3 benda u 3 dana),pa ti sad vidi ;)

By the way,naleteo sam na ovaj info vezan za Manowar dok sam trazio informacije:

"MANOWAR пуснаха в продажба mp3-ойка с българския химн"

"Подробности за DVD-то на MANOWAR с кадри от КАВАРНА"

"Joey DeMaio (Manowar):

3 октомври 2007, сряда

“Метъл се свири и слуша по целия свят, но посрещането, което получихме в Каварна, в България, бе много специално и стопли сърцата ни. Не ни се случва често публиката ни да пее по-силно, отколкото ние можем да свирим. Беше страхотно изживяване да свирим химна ви “Мила родино” и искаме да го споделим с целия свят. Силно съм впечатлен от мениджърските качества на метъл кмета Цонко Цонев. Аз и Manowar ще направим всичко възможно, за да помогнем Каварна да се превърне в световна метъл столица.""

(ovo na bugarskom bas i ne razumem najbolje;znam da je "kmet" - "gradonacelnik",a "stolice" - "prestonica/glavni grad")

"MANOWAR Played The Longest Metal Concert In The Bulgarian Rock History In Front Of 20,000 People"

:rockdevil::pivopije::rockdevil:

Al' sam zato nas'o baner za Magic Circle Music Fest (Nemci su ekspeditivniji) :bigblue:

magiccircle.gif

:rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Posted

Ma meni je u sushtini isto bitan Manowar,ali brate Whitesnake ne dam ni za zhivu glavu :D

Ja nabasao na sajt festivala i stoji da je za 2008.god. potvrdjen samo Manowar za sada...ali gledajucji proshlogodishnji line up kao i komentare chlanova na last.fm-u izgleda da cje se i Judas pridruzhiti :D

Posted
...ali gledajucji proshlogodishnji line up kao i komentare chlanova na last.fm-u izgleda da cje se i Judas pridruzhiti :D

Au bog te jebo :icon_eek::rockdevil:

Jos ako budu posle Manowar-a (6.) - :pivopije::cool:

Ali sumnjam...prosle godine je festival trajao 3 dana (cetvrtak,petak,subota),a Manowar svira u subotu (znaci poslednji dan)... :(

Posted
Scene iz Braveheart-a,a? :cool::pivopije:

Si ti to radio? :ph34r:

Da... uradio sam jos 3 spotica...

Iron Maiden - 'Man On The Edge'

Iced Earth - 'Dracula'

Symphony X - 'The Odyssey'

Posted

U kom programu radis

Ja sam radio 2 spota u Pinacle Studio 9 pa sam se presaltao na Adobe Premier Pro...

Jel si samouk ili koristis neku literaturu, i sta mislis ima li vajde od toga, tj dal koristi to poznavanje u tim programima ili kurac :)

Posted
U kom programu radis

Ja sam radio 2 spota u Pinacle Studio 9 pa sam se presaltao na Adobe Premier Pro...

Jel si samouk ili koristis neku literaturu, i sta mislis ima li vajde od toga, tj dal koristi to poznavanje u tim programima ili kurac :)

Ha ha, pa ako ne znas da iskoristis znanje onda svakako kurac, ha ha! XD Ja radim iz licnog zadovoljstva i to u najprostijem mogucem programu (ali treba zivci!;)) Windows Movie Maker-u i ne koristim literaturu...

Posted
U jebem mu, pa znas KOLIKO bi brze uradio posao da radis sa nekim jacim programom :)

Skini Pinnacle, lako ces se snaci

Ne radim vise spotove ali ako se uhvatim ponovo da radim provericu taj program, hvala...

Posted

Upravo gledam Live in Bulgaria ! Dobrih cica ima u publici, Bugarke ili su ruzne ili su mnogo lepe ;)

Jedva cekam da cujem kako zvuci Mila rodino (himna)...

Posted
Upravo gledam Live in Bulgaria ! Dobrih cica ima u publici, Bugarke ili su ruzne ili su mnogo lepe ;)

Jedva cekam da cujem kako zvuci Mila rodino (himna)...

Gde ima da se nadje taj Live?