The Trooper Posted March 28, 2008 Report Posted March 28, 2008 e da chuo sam samo ne znam da li cu tuna da idem ili na BYH... ili mozda oba... Quote
LazaGNR Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Kad je Bang Your Head? Ako je negde u blizini (mislim,vremenskoj blizini) mozda bih i svratio (al' mi se nesto cini da je taj fest negde u junu?) Quote
The Trooper Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Kad je Bang Your Head? Ako je negde u blizini (mislim,vremenskoj blizini) mozda bih i svratio (al' mi se nesto cini da je taj fest negde u junu?) kraj juna... i veruj mi, bolji je billing nego magic circle Quote
LazaGNR Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Jebi ga,drugi put... I nista nije bolje od Manowar-a (i tog festivala)! Quote
RadOwaR Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Здраво братjа из Србско Ето кои бендови ще свират тази година на Kaliakra Rock Fest 2008 в Каварна: 5 юли - ManOwaR, Holy Hell, Sixth Sense 6 юли - Alice Cooper 7 юли - Slayer, In Flames Чекаме ви в България това лето. Живели. Quote
LazaGNR Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Zagubio mi se Manowar CD. Koji? Ето кои бендови ще свират тази година на Kaliakra Rock Fest 2008 в Каварна: 5 юли - ManOwaR, Holy Hell, Sixth Sense 6 юли - Alice Cooper 7 юли - Slayer, In Flames Чекаме ви в България това лето. Живели. Vidimo se tamo RadOwaR :pivopije: Quote
Sandman Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Kako koji? Pa svi,poshto mi svi albumi stoje na jednom CD-u. Nisi valjda mislio da imam original. Mada vredelo bi nabaviti original Kings Of Metal(makar). Quote
_powerslave_ Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Ето кои бендови ще свират тази година на Kaliakra Rock Fest 2008 в Каварна: 5 юли - ManOwaR, Holy Hell, Sixth Sense 6 юли - Alice Cooper 7 юли - Slayer, In Flames Bem ti sunce Alice Cooper...shta bih dao da vidim tog cho'eka live.... Quote
Sandman Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Ih,ko ne bi. E jel su ovi Holly Hell jedan od bendova koje je DeMaio producirao ili shta vec? Quote
Bata Trokrilni Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Kako koji? Pa svi,poshto mi svi albumi stoje na jednom CD-u. Nisi valjda mislio da imam original. Mada vredelo bi nabaviti original Kings Of Metal(makar). Video sam taj disk u Mamutu za oko 1000 dinara, čini mi se. Ima i neko specijalno izdanje Hail to England sa nekim bonus shape CD-om, koje nije mnogo skuplje. Quote
Sandman Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Da,da,video sam i ja Kings Of Metal u Mamutu,al' nema se para trenutno. Hmm,zanimljivo to za specijalno izdanje Hail To England,mozhda bih onda prvo to uzeo. Quote
LazaGNR Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Kako koji? Pa svi,poshto mi svi albumi stoje na jednom CD-u. Nisi valjda mislio da imam original. Pa upravo sam pomislio da ih imas posebno A ne sve na 1 MP3-u Mada vredelo bi nabaviti original Kings Of Metal(makar). Forever Bem ti sunce Alice Cooper...shta bih dao da vidim tog cho'eka live.... Uh,i ja. Da vidim dal' je ziv taj covek E jel su ovi Holly Hell jedan od bendova koje je DeMaio producirao ili shta vec? Ja mislim da im je on producent... Inace,to je bend bivseg bubnjara Manowar-a (Rhino-a),koji je svirao sa njima na The Triumph Of Steel albumu Slusao sam ih - mnogo vuku na Nightwish Al' imaju OK pevaljku Quote
The Trooper Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 alice cooper... hm meni on nit smrdi nit mirise Quote
RadOwaR Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Da, HollyHell gi producira Joey v Magic Cyrcle Records. Ne prilicat mnogo na Nightwish, gitaristite sa kao Yngwie A v tehniot cover na "Phantom of the Opera" pee i Eric Adams Ej go - http://www.youtube.com/watch?v=bkkHp26w9no...feature=related Quote
LazaGNR Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Hehe,bas sam se iznenadio prvi put kad sam ih gledao (HollyHell) prosle godine u Atini - na toj pesmi (Phantom Of The Opera) se odjednom pojavio Eric Adams Nego... "The rock ‘n’ roll rebel Ted Nugent is the latest artist confirmed to perform at the spectacular Magic Circle Festival 2008 in Bad Arolsen, Germany. Ted Nugent joins an impressive lineup that includes heavy metal powerhouses Alice Cooper, Def Leppard, Whitesnake, WASP, Doro, Brazen Abbot (featuring Joe Lynn Turner), HolyHell, Gotthard and many more, with the mighty MANOWAR headlining the whole festival and celebrating the 20th anniversary of “The Kings of Metal”. :rockdevil: Two days of music was not enough to contain such an impressive lineup, so a third full day of music has been added to the Magic Circle Festival at no additional charge. “Magic Circle Music is all about value for the fans, and three nights at the original price is the best way we could think of to add to that value,” says Magic Circle Music founder and MANOWAR bassist Joey DeMaio. The Magic Circle festival will begin on Wednesday, July 9 with opening ceremonies, followed by three days of music on Thursday, July 10 with Alice Cooper appearing as very special guest, Friday, July 11 and Saturday, July 12" Quote
Sandman Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Aaaaaaaaa,shta bih dao da odem na ovo. Garant ima da sviraju ceo "Kings Of Metal". HAIL AND KILL!!!!!!!!!!!!! Quote
LazaGNR Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 (edited) Pa nece da sviraju samo ceo Kings Of Metal,nego i sve druge albume (cele) (do Kings Of Metal) :rockdevil: Edited April 18, 2008 by LazaGNR Quote
LazaGNR Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Nego sta Prvi dan ce da sviraju Battle Hymns,Into Glory Ride i Hail To England,a drugi dan Sign Of The Hammer,Fighting The World i Kings Of Metal Quote
Thrashformers Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 I posle mi se ljudi chude kad im kazem da mi je Manowar omiljeni heavy metal bend....Bar znaju da isposhtuju fanove... HAIL AND KILL!!! Quote
Sandman Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Toooo nashao sam CD sada sam ponovo tr00!!!!! Bio mi je u kutiji sa Slayerom. Quote
Aces High Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 hahahhahahah........................ sa Slayerom............................ bravo care hahahahha....................... Quote
The Trooper Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 kad smo vec kod slejera, nasto sam negde zakrpu slejer^^ Quote
Recommended Posts