LazaGNR Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 :rocckdevil: Boli te kurac,uspeo si da udjes unutra i slikas se sa njima Quote
Tempus Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 :rocckdevil: Boli te kurac,uspeo si da udjes unutra i slikas se sa njima Pa rekao sam ti da sam bio zajedno s njima u hotelu Quote
Теша Тешановић Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 (edited) hm sada ako kazem sta mislim o manowaru iskreno onda cete me svi napasti i dobicu neki tamo ban totalno bez razloga,tako da necu iskreno da izrazim svoje mishljenje.ma nije bitno uopste.krivo mi je samo sto je fredi merkjuri umruo pa nije stigao da napravi neku saradnju sa momcima iz manowara.a ako nekoga zanima mozemo da pitamo cuvenog pedju "queer" vodju domace organizacije za prava lgbt ljudi "queeria" da nam sredi uskoro neki koncert manowara u beogradu.moze recimo u b,n,b klubu ,naravno ulaz dozvoljen samo divljim momcima Edited August 2, 2008 by Теша Тешановић Quote
Invictus Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 A i post je totalno bezveze. Banovao sam ja i za manje. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Joey DeMaio presents Award of Merit to tenor José Carreras As part of the official delegation of the Sovereign Order of Saint John of Jerusalem - Knights of Malta - Federation of Autonomous Priories, Grand Cross Knight Of Malta Joey DeMaio presented an Award of Merit to world famous Spanish tenor José Carreras hailing his artistic career achievements and lifetime philanthropic works. Joey DeMaio, Minister Of Youth of the Knights Of Malta, presented the award in the city of Timişoara (Transylvania), Romania last Sunday, July 20th. LOL! DeMaio je ministar???!! Leba ti i ovaj JEVREJ? !!?! Pa sta je ovo svi zivi jese postadose u kurac... ustvari od uvek i bili samo sam ja bio u zabludi ... HAIL PETRA sto mi pokazao pravi put ! ))) Ne ozbiljno ovi knights of malta su teski jevreji , tako da .... jebes budalu Quote
Sandman Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 E Frubi aj nam dovedesh Manowar. Shta je to,samo par 'iljada. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 To nije istina, jednostavno. Aha nije ... pa vidis ovde crno na belo sve ovo sve jeshici :)hahahahaha.... jbg. moze im se ... Sandman: ajde ! Quote
vegeta Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 manowar ce doci ovde kad se pakao promrzne Quote
LazaGNR Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 (edited) Pa rekao sam ti da sam bio zajedno s njima u hotelu Hehe,promasio sam to U kom hotelu su bili oni? Nisu valjda u onom...Slavenski,kako li se vec zove? By the way: "MANOWAR's new single "Die With Honor", is now available for sale in DMR-free MP3 format at the Kingdom Of Steel Online Store." A ovi sto misle da su gay k'o i Queen...mogu da ga duvaju Edited August 7, 2008 by LazaGNR Quote
Invictus Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Juce pogledah Absolute Power. Sto se svirke tice, nema sta, krajnje granice, ALI sto se tice DeMaiovog kenjanja izmedju pjesama, ne znam sta reci. Sto je previse, previse je. Pogotovo kad se jos na bonusu vide djelovi koji su izbaceni. Onaj dio sa Wagnerom je stvarno nepotreban. I cemu uopste izvodjenje kojekakvih njemu divnih ljudi na binu i smaranje s time. Vise celika i slave, a manje suplje. Quote
LazaGNR Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Nisam gledao to,pa ne znam o cemu se radi... By the way Olivere,reklo mi je jos par njih da se ja vidim na DVD-u iz Bugarske od prosle godine,hahaha :rockdevil: Al' nikad da pogledam to... Quote
Elldamar Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 Jea...gledaj Hail and kill na youtube-u jbt i videcjesh se Quote
LazaGNR Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 Kad bih ja to jos nasao na YouTube-u...hehe... Quote
Tempus Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 Jea...gledaj Hail and kill na youtube-u jbt i videcjesh se Gde bre? Daj link Quote
Novaliis Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 (edited) Lazo, čuo sam u Bg-u dugodovštine iz Bugarske samo mi reci, jel istina da je koncert Manowara trajao nekoliko sati? Rekli su mi da je trajao 5 sati.. Joey DeMaio, Minister Of Youth of the Knights Of Malta KVLT! Edited August 8, 2008 by Egil Skallagrimsson Quote
vegeta Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 e lazo lazo pa sto sam ti davao cert... xD a inace meni se svidja taj deo sa wagnerom... ipak im je on inspiracija svih ovih godina Quote
Invictus Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 Ma dio kad orkestar svira Wagnera je o.k. ali zato Joey-eva prica prije toga je bas nepotrebna. Quote
Guest Darkboy Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 zasto svi hardcrosci, trasheri idt kazu da je manowar gay? Quote
Novaliis Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 zasto svi hardcrosci, trasheri idt kazu da je manowar gay? to se u psihologiji zove ''projekcija''. Zapravo su oni gay. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 Zapravo vecina ljudi ne zna o cemu prica!Evo ja sam thrasher i kazem da je ManowaR tr00 ! Quote
LazaGNR Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 e lazo lazo pa sto sam ti davao cert... xD Al' nisi mi dao onaj iz Bugarske (od prosle godine) zasto svi hardcrosci, trasheri idt kazu da je manowar gay? Zato sto su debili i nemaju pojma :da: Ko ih jebe Quote
Invictus Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 Upravo teko. Ovo ili razumijes (i samim tim obozavas) ili odjebi s puta da ne smetas. Quote
Recommended Posts