Fantomni Posted October 31, 2003 Report Posted October 31, 2003 Covjece ja se sa tobom slazem u potpunosti, ali bas u potpunosti a: a: a: Quote
Black Knight Posted October 31, 2003 Report Posted October 31, 2003 Pa znas kako....SVI metal bendovi na svetu su poceli s Maidenima, a Maideni se nisu nista promenili u stilskom smislu u odnosu na pocetak 80tih. Isto vazi i za Manowar. Oni drljaju jedno te isto 20 godina i klinci ih vole, neki pocinju da sviraju i cesto tehnicki i idejno nadmase svoje idole. Ponavlajm da oni jako dobro teraju svoj fazon od koga ne odstupaju i drze se standarda koje su sami postavili. To za mene nije nikakav napredak, vec odrzavanje stila koji je postojao pre 20 godina. Dokle god oni to rade kako treba, imace moje postovanje. To smo se slozili jos onda kod tebe kad smo diskutovali nego hocu da kazem da bas zbog toga mislim da daju doprinos razvoju metal muzike jer su inpiracija drugim bendovima koji su tehnicki interesantniji mozda bolji and rest. Quote
Fantomni Posted October 31, 2003 Report Posted October 31, 2003 Oni su zadrzali svoj stil i pravac muzike, sto je najbitnije. Nisu se prodali kao drugi. Ljudi imaju stil svirke jedinstven na svijetu po cemu su veoma prepoznatljivi. Quote
Trooper of doom Posted November 3, 2003 Report Posted November 3, 2003 Ljudi jednostavno rade svoj posao najbolje što mogu.Tako su radili pre 20 godina kad su bili niko i ništa,tako rade i sada.Samo zbog toga ih treba ceniti,ako ih već ne volite. Quote
Fantomni Posted November 3, 2003 Report Posted November 3, 2003 Pa ne razumijem ljude kako im se uopste ne svidja ManOwar :? Njihova je muzika odlicna, a oni su vrhunski muzicari. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 6, 2003 Report Posted November 6, 2003 Hell on Earth Part 3 is coming!!! Release - date Europe (PAL format): December 8, 2003 (release - dates for other parts of the world using NTSC will follow shortly after this) Manowar announces Hell On Earth Part III From arena tours to the biggest festivals in the world, MANOWAR slaughter their way through another world tour delivering what heavy metal fans crave! Pure Power! Hell On Earth III features more than 90 minutes of ear-numbing performances private behind-the-scenes footage, interviews and pre post show rituals. This package also features the program 'Live In Germany The Ringfest', the legendary one-hour show that dominated the city of Cologne during the PopKomm. 2002 filmed and recorded in front of 27,000 people. This performance has been completely re-edited from at least a dozen cameras and remixed in 5.1 digital surround sound. But that¹s not all! For the first time ever the bands entire video collection is included. Beginning with "Gloves Of Metal" to the latest "I Believe" plus several never before seen documentaries about the making of these videos. Featuring more than 60 camera angles from performances in 17 countries and 35 cities, live footage from across the world, and the wildest, craziest and heaviest metal fans in the universe. With the release of this double DVD MANOWAR have set the standard in heavy-metal video. Get ready you¹re about to go to HELL for the third time in your life! Check www.manowar.com soon for more details and information about Hell On Earth III shirts! Tracklist HOE3 : • DVD1 • Hell On Earth III • 1. Introduction • 2. Brazil * + • 3. France • 4. Spain • 5. Czech Republic • 6. Holland • 7. Fighting The World + • 8. Austria • 9. Switzerland • 10. Sweden Part 1 • 11. Portugal • 12. Heart Of Steel + • 13. Evil Eclipse • 14. Germany • 15. Belgium • 16. Greece • 17. Italy • 18. Kings Of Metal *+ • 19. Duel Of The Titans • 20. Hail And Kill *+ • 21. Nessun Dorma ***++ • 22. Return Of The Warlord **+ • 23. Monsters Of The Millenium • 24. Denmark • 25. Sweden Part 2 • 26. Gates Of Valhalla + • 27. Finland • 28. Estonia • 29. Russia • 30. Brothers Of Metal & Sisters Of Steel • 31. Credits • BONUS • 1. Black Wind Fire And Steel + • 2. Herz Aus Stahl + • 3. March For Revenge + • 4. Wheels Of Fire + • 5. Alexander The Great • 6. France • 7. Moments In Time • 8. Friends • 9. Moments Of Truth • 10. Nessun Dorma †The Story • 11. Wildlife • DVD 2 • "Live In Germany The Ringfest" • 1. Introduction • 2. Manowar *+ • 3. Kings Of Metal *+ • 4. Eric's Speech • 5. Herz aus Stahl + • 6. Evil Eclipse • 7. Warriors Of The World United • 8. Kill With Power • 9. House Of Death • 10. Joey's Speech • 11. Black, Wind, Fire And Steel + • 12. The Crown And The Ring • Video Collection • 13. Gloves Of Metal • 14. Blow Your Speakers • 15. Metal Warriors - live • 16. Return Of The Warlord **+ • 17. Courage - live • 18. Warriors Of The World United • 19. I Believe • 20. Gloves Of Metal †special edition • 21. Secrets Of Steel • BONUS • 1. The Making Of 'Gloves Of Metal' • 2. The Making Of 'Gloves Of Metal' special edition • 3. The Making Of 'Blow Your Speakers' • 4. The Making Of 'Return Of The Warlord' • 5. Fire, Ice & Gasoline (The Making Of 'Warriors Of The World United') • 6. The Making Of 'I Believe' • 7. The Warrior's Prayer • 8. Ringfest Documentary • * Double DVD in a special package • * incl. "Live In Germany – The Ringfest" and the bands complete video selection • * 5 hours of pure Heavy Metal • * full 5.1 surround sound • * moving menues • * subtitles in 9 languages • * complete new Artwork from Ken Kelly aaaaaaaaaaaaaaaaa 8O A ja josh nisam odgledao ni Part2!!!!!!!!!!!!! Crni, brzo nabavljaj II, a onda cimamo Gothica za ovo!!!!!!!!! Jebote, "kupicu DVD samo zbog Manowar-a" !!!!!!!!!!!!!!! Quote
Hansi Posted November 6, 2003 Report Posted November 6, 2003 Imali su dobru ideju sto su organizovali zajednicku turneju sa Immortal-om Quote
Protagonist Posted November 6, 2003 Author Report Posted November 6, 2003 hahah Marko kad sam video ovo sto si postovao palo mi je na pamet da uzmem dvd... sto cu i uraditi, uzmem lepo onaj za komp koji nije bas skup mnogo i mogu da odgledam ovo yeah!!! 5 sati traje.aaaaaaaaaaaaa! Quote
Hail Metal Posted November 16, 2003 Report Posted November 16, 2003 kad pogledam ostale bendove oni su zaista kraljevi metala. Quote
Fantomni Posted November 16, 2003 Report Posted November 16, 2003 Slazem se sa tobom potpuno a: Quote
Mr. Smarty Posted November 16, 2003 Report Posted November 16, 2003 kad pogledam ostale bendove oni su zaista kraljevi metala. Pa u odnosu na Nightwish i ostala sranja definitivno jesu a: ...ali u odnosu na Maiden i Priest oni su sranje a: Quote
Baal Posted November 16, 2003 Report Posted November 16, 2003 Manowar su fuckin' pozers,mrzim ovu rech ali su MNOGO KOMERCIJALNI,valja samo pesma Bridge Of Death. Quote
Fantomni Posted November 29, 2003 Report Posted November 29, 2003 Manowar su fuckin' pozers,mrzim ovu rech ali su MNOGO KOMERCIJALNI,valja samo pesma Bridge Of Death. Sta ti pricas covjece? To pricas vjerovatno jer si odslusao samo tu pjesmu i nijednu drugu! A zasto ih nazivas pozercinama? Vjerovatno zato sto su "skoro" poceli da sviraju Svi vi koji kaljate ime ManOwar nemate pojma !!! :x Quote
Tailgunner Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 kad pogledam ostale bendove oni su zaista kraljevi metala. Pa u odnosu na Nightwish i ostala sranja definitivno jesu a: ...ali u odnosu na Maiden i Priest oni su sranje a: @Baal Behrit Дечаче, прво промени аватар (јебо те, ружан је до бола), па онда можемо да разговарамо о некоме као што је Manowar. :roll: @Marty F Ја говорим, али нема ко да слуша Добре си примере навео (мислим на Nightwish) , мада се не бих у потпуности сложио са тобом кад кажеш да су Manowar "срање" у односу на ова два, горепоменута бенда. Пре бих рекао да се циљне групе донекле разликују, па зато ми је оваква констатација и засметала. @сви, колико вас има Manowar је оно на шта прво помислиш кад поменеш метал (или би бар требало да буде). Има логике кад кажете да пар ствари на последњем албуму смара, али види, свако има своје успоне и падове. Наравно, то није требало да се деси њима, свакако не после толике паузе, али мислим да пар песама, у њиховом случају, покрива све недостатке. Не знам, имајте ви свој став о овим легендама, само без пљувачине. Да су бар ту чланови групе, па да се лепо расправите. Овако, испада да терате инат нама, фановима. Quote
Fantomni Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 Nekome ko je poceo da slusa metal prije par mjeseci, nikako ne mozes dokazati, ma koliko se ti trudio. U svakom slucaju odlicno objasnjenje ! a: A vi kojite ne volite ManOwar, nastavite da zivite za brzinu metala i nastavite da pijete krv ! Quote
Evil warning Posted December 9, 2003 Report Posted December 9, 2003 Ej,bre ako za neku grupu moze da se kaze da su pravi metalci i da stvarno vole to sto rade onda je to jebeni MANOWAR. Oni su bre poceli kad se vecina nas nije ni rodila(82.god.-BATTLE HYMNS) i kad metal prakticno nije ni postojao . Ako malo bolje pogledate omote , tekstove njihove stavove videcete da se nisu promenili vise od 20 godina i sad tu neki debili kenjaju kako su oni pozeri i ne znam ja sta vec. Oni koji ih ne vole ne moraju da ih slusaju ali ovakvo pljuvanje je sramota. Quote
Phantom Of The Opera Posted December 9, 2003 Report Posted December 9, 2003 '82 je vec bilo nekih tragova metala(Number of The Beast) ali nijedan band nije pomisljo svirat na tematiku na kojoj svira ManOwaR,ManOwaR je 82 sviro sto danas pokusava HammerFall(riječi) i drugi Heavy Metal bandovi,slazem se da svaki pravi hevijaner treba slusat ako ne postovat ManOwaR. Hail And Drink(beer) Kruha i Heavy Metala-to ocekujem od stranke na vlasti. Quote
Beren Posted December 9, 2003 Report Posted December 9, 2003 u potpunosti se slazhem sa fantomom iz opere!!! MANOWAR je band koji se apsolutno mora poslushati i ako ne voleti barem poshtovati Quote
Hansi Posted December 14, 2003 Report Posted December 14, 2003 Za sve one koji mrze Manowar imam reci samo jednu recenicu, a to je "Fuck you". :x Quote
Pharmaceut Posted December 16, 2003 Report Posted December 16, 2003 Manowar su fuckin' pozers,mrzim ovu rech ali su MNOGO KOMERCIJALNI,valja samo pesma Bridge Of Death. ajde mi reci bar neki od argumenata zasto su Manowar pozeri a taj kreten sa tvog avatara nije? Quote
Mr. Smarty Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 Zato sto su im textovi najbolji!!! Jesli li ti normalan :roll: Da se razumemo ja nemam nista protiv ManOwaR-a ali su im tekstovi u vecini slucajeva... :ne: Quote
Grave Digger Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 Mozda ne volim ovu grupu zato sto nikada nisam cuo neku dobru pesmu!!!!!!! Sve sto sam cuo su neke jadne pesmice!!! Da li neko moze da mi preporuci neke dobre pesme (neke teze i brze koje su po vama dobre, a ne neke baladice za malu decu)??? Voleo bi malo bolje da upoznam ovaj bend!!!! a: Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 Za mene postoje samo prva cetiri albuma + Triumph Of Steel + Pleasure Slave Quote
Recommended Posts