LazaGNR Posted October 5, 2008 Report Posted October 5, 2008 a jbt...svi prichaju da su komercijala... ako vam se ne swidjaju new albumi oke... ali prvi albumi su extra... wolim manowar...i ne gledam na njih kao na pozere i na neku komercijalu... :pivopije: Jbt, nema gde ti sve nisi bio Sto ja kazem - za omiljeni bend i na kraj sveta (i sto takodje kazem - na kraj sveta,ako za to tamo ne treba viza ) ha hah hah ha lazo jesi ovo ti mozda??? Hehe,ladno si me iskop'o u tok masi Ja jesam pre tri godine u Ceskoj, nedelju dana pre Earthshaker-a Nije bio u Hotelu s njima kao neko na ovom forumu, jel tako lazo ? Dobro jebote,sledeci put mi javi gde su pa cu i ja doci hah ah ha ha hahahah lazo opet ti il gresim Ne gresis,to sam ja sa podignutom rukom (i za glavu vislji od ostalih,hahaha ) Quote
Guest HEFEST Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Oni koji ne slusaju metal treba stvarno da umru jer nemaju nimalo mozga tj. oni su braindead i kao takvi samo nam kradu kiseonik!!! Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Vazno da si ti pametan i da imas mozga ! Quote
Tempus Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 Oni koji ne slusaju metal treba stvarno da umru jer nemaju nimalo mozga tj. oni su braindead i kao takvi samo nam kradu kiseonik!!! Ziveo ti meni 100 godina Quote
Night Prowler Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Oni koji ne slusaju metal treba stvarno da umru jer nemaju nimalo mozga tj. oni su braindead i kao takvi samo nam kradu kiseonik!!! Blago tebi Quote
LazaGNR Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Sta bre ocete,pustite coveka,nek kaze sta oce Quote
Novaliis Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Lazo bre, kako to da nisi u prvom redu? Quote
LazaGNR Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 (edited) Haha,ova prva je verovatno sa pocetka svirke (dok se jos nisam probio napred),a ova druga je kad sam stig'o tamo (u prvi red ) Edited October 10, 2008 by LazaGNR Quote
Fapril ethereal Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Oni koji ne slusaju metal treba stvarno da umru jer nemaju nimalo mozga tj. oni su braindead i kao takvi samo nam kradu kiseonik!!! Quote
Mita Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 ne znam ali ova pesma od njih je po meni najaca http://www.youtube.com/watch?v=bIKRYHSwLb8 Quote
Sandman Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 ne znam ali ova pesma od njih je po meni najaca http://www.youtube.com/watch?v=bIKRYHSwLb8 Jos si ti zelen za Manowar,a i vidi se da nisi cuo Hail And Kill. najbolji spot!!! Definitivno. Quote
HADES Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Jedan od najjačin hm bendova, samo neka furaju svoj fazon! With heart filled hatred black blood runs through my veins! VRH!!! Quote
Mistress Burzum Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Jedan od najjačin hm bendova, samo neka furaju svoj fazon! With heart filled hatred black blood runs through my veins! VRH!!! Word. Erik Adams ima fantastican glas. Cak ga vise volim od Brusa Dikinsona. Jel to lose? Ne znam zasto se mnogi cude kad kazem da ih slusam. Rekose mi, vredjaju zene i tretiraju ih kao ne znam sta. To sve zbog javnih nastupa, kao. Jedina pesma (a preslusala +i dalje slusam celu diskografiju) u kojoj je zena pleasure slave je istoimena pesma, jel te. Mada, koja nije htela, tamo se ne bi ni nasla. Manowar rulez, imaju super rifove, melodiju i jednostavno, super su. Quote
Novaliis Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Manowar ima lepo misljenje o ovakvim devojkama. Quote
Mistress Burzum Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Manowar ima lepo misljenje o ovakvim devojkama. Quote
vegeta Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Jedan od najjačin hm bendova, samo neka furaju svoj fazon! With heart filled hatred black blood runs through my veins! VRH!!! slazem se! obozavam hatred, neznam samo zasto vecina fanova kaze da je ta pesma jedna od najlosijih... Quote
Sandman Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Smesno. Meni je Hatred jedna od prvih njihovih pesma,i odlicna je. Quote
Sandman Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 +1 Ne kapiram zasto se sve devojke prave da se groze Manowara,kada je ocigledno da ih njihova zejtinom namazana tela privlace. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 Ja ne razumem zasto devojke mesaju muziku sa izgledom clanova 0_0,to mi nikad nece biti jasno,kad bismo to gledali ja bih slusao one kuje iz Granda odavno... Quote
Mistress Burzum Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 (edited) Ovaj Joey Demaio mi je sad još više seksi nego što je bio kad je bio mlad. Eric Adams nije neka lepota, plus je nizak, ali zrači nekom hebozovnom energijom :) Plus što ima glaščinu do jaja. Volim ja ove hard core muškarce, a ne metroseksualce. Stoga, Ne vređajte mi Manowar! "Born of black wind fire and steeeeel!" Black leather and glittering steel forever Edited October 14, 2008 by Mistress Burzum Quote
Aces High Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 "Born of black wind fire and steeeeel!" e pa zenche :pivopije: Quote
Orochi Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 (edited) = Onda mora da obozavate ovog!!! Jednostavno,kad znam u kom su stilu,i kakve tuzne spotove prave,a tek tekst. To je cudno,a sada vidim ovde ljudi vole depilirane zejtinaste muskarce its just fine with me,ne morate da me napadate,hvala. Edited October 14, 2008 by Orochi Quote
Recommended Posts