Dragon Lord Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 Kings of metal bre, Manowar ( i Pink Floyd) da vidim i mogu da umrem, a vi blekeri i ostali koji mrzite istinski hevi i slusate metal od JUTROS, zajebite, nema svrhe Hail and Kill! Quote
Pharmaceut Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 Meni je svaki album odlican,izdvojio bih Hail To England i Kings Of Metal,Louder Than Hell po meni ima malo komercijalnije stvari ali je takodje dobar,mislim da je za pocetak najbolje poslusati pomenute albume! Quote
Protagonist Posted December 21, 2003 Author Report Posted December 21, 2003 jedan jedini HAIL TO ENGLAND 8) Quote
Protagonist Posted December 22, 2003 Author Report Posted December 22, 2003 kako smarate..... 8O :roll: :roll: Quote
Protagonist Posted December 22, 2003 Author Report Posted December 22, 2003 e ljudi sta kazete da vi, koji ne volite manowar, ne dolazite na ovaj topic? mislim da bi to bilo najpametnije.... a: Quote
Telcontar Posted December 22, 2003 Report Posted December 22, 2003 Manowarci su dobri muzicari, imaju dobre pesme. Njihovi textovi jesu u fazonu Fight, fire, fuck, kill, steel, raise, hammers ,and swords itd... ali to je gotivno, mora i neko to da ima Quote
VOJVODA Posted December 23, 2003 Report Posted December 23, 2003 More bre! Ne pricaj sa njim, nabodi gaaaaaa, nabodi gaaaaa, nabodi gaaaaaaaaa! Ne dirajte mi Manowar ili cu sve da vas pokosim cecom! Aaaaaaaaaaaaargh! Quote
Hail Metal Posted December 27, 2003 Report Posted December 27, 2003 jedan jedini HAIL TO ENGLAND 8) dobro nije bas jedini,ali je meni taj svakako najdrazi Quote
Hail Metal Posted December 27, 2003 Report Posted December 27, 2003 ne znam da li se interesuju za kosovski boj,ali bilo bi lepo,verovatno bi onda i dosli da sviraju kod nas,jer: KINGDOM COME BEZ KRALJA NE VALJA ili za Tolkinovce: RETURN OF THE KING nisam valjda prekrsio predizbornu tisinu :? 8) Quote
Cosmic Antagonist Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Ona izjava da Manowar treba slusati jer su ljudi nabildovani, voze harlije, imaju gomilu riba oko sebe... je nesto najjace sto sam cuo na ovom forumu. Bas me je odusevilo majke mi Quote
dark earendil Posted January 6, 2004 Report Posted January 6, 2004 samo cu reci defender,master of the wind,hail and kill,guayana,blacwind... i to je dosta da shvatite da su odlican metal bend!! Quote
Fantomni Posted January 16, 2004 Report Posted January 16, 2004 Na Manowar su se ugledali i inspirisali se njime mnogi sadasnji heavy/power bendovi.....zato se moze reci da je manowar za sve njih institucija!! Smrt laznom metalu !!! Quote
Protagonist Posted January 16, 2004 Author Report Posted January 16, 2004 au ova tema jos postoji Quote
Hansi Posted January 25, 2004 Report Posted January 25, 2004 Danas sam ih gledao na kablovskoj. Bila je neka izjava sa De Magiom i Loganom. Quote
Protagonist Posted January 25, 2004 Author Report Posted January 25, 2004 sta su rekli ? mogli bi izdati novi album Quote
Hansi Posted February 1, 2004 Report Posted February 1, 2004 Pricali su o svom radu inace. I spominjali su bendove koje postuju npr. Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath. Doors . . . Quote
Hansi Posted February 1, 2004 Report Posted February 1, 2004 A ti ako si stvarno Mikica Brankovic onda si me razocarao, necu vise da slusam Alogiu i Paradox-e ( Sala). Quote
Guest Gothic-Rockerka Posted February 2, 2004 Report Posted February 2, 2004 '' I know the one who waits Satan is His name, across the bridge of Death there he stands in flame '' Quote
dark earendil Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 brate to je jeziva pesma ali heart of steel je jos bolja a: a: a: Quote
Guest Gothic-Rockerka Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 Ma strava je ta pjesma '' The Bridge of Death '' a pogotovo pri-samom-kraju pjesme ! Quote
Recommended Posts