vudun Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Da su ovu verziju izbacili pre 15 godina, bila bi idealan soundtrack. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Daj nek neko nalepi na ovu pesmu keyboard cat Ako nam Laza da warn zbog iznosenja istine, uzdamo se u azala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Meni je super kako je ''Otac'' ispala, ima šmek Olivera Dragojevića/Vlade Georgieva, a little bit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 K'o slusha Manowar ustasha! Ja obicno nisam u ovom fazonu ali prilika je odlicna... Manowar na hrvatskom... haha... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 sad sam tek provalio za foru, haha kraljevi su samo takvi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 e malopre sam cuo pesmu. Pa onako, krajnje zanimljivo. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 The search is over - definitivno nesto najgore sto sam cuo u zivotu, snimljeno od strane covjeka, zivotinje ili insekta! Takodje istovremeno i nesto najgej ikad... Sve,sve, ali kad prosapuce Oce... Priceless! Doduse, nista manje i nisam ocekivao od Manowara, kad je ovo najavljeno... Genijalno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 E sad vec preterujes, nije toliko lose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 na engleskom lose,na hrvatskom uzasno a na japanskom upravo slusam i zvuci smekerski,zaboravim na trenutke da je to manowar vec neki random japanci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 E sad vec preterujes, nije toliko lose Aha, nije... I engleska verzija je uzas, a hrvatska i bugarska su beyond that... One su naprosto genijalne, jer ne postoji nista sto im se moze jos dodati a da ih to ucini imalo gorim... Savrsene su upravo takve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Ne pamtim kada je bilo ovoliko ljudi na temi.Obično su tu samo Laza i 2-3 ljudi koji se povremeno jave. Dakle,marketing je poslužio svrsi,skrenuo pažnju na bend,a sada krenite da preslušavate valjane radove ovog benda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Slušali smo, sad samo tu da flejmujemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Zavolecu ih za mesec dana,dajte mi malo fore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Hehe poslusah "Otac" , prva reakcija , smesno je , ali za postovanje , nisam slusao verzije na drugim jezicima , ali i tu cu se smejati verovatno , u principu nije toliko lose kako sam zamisljao , simpaticno . Ostale nove pesme su sasvim ok . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Hrvatska verzija zvuci kao da je u pitanju neki skup Jehovinih svedoka, ili neke druge sekte, pa se raspevali tamo... Ukratko - uzas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Hehe poslusah "Otac" , prva reakcija , smesno je , ali za postovanje , nisam slusao verzije na drugim jezicima , ali i tu cu se smejati verovatno , u principu nije toliko lose kako sam zamisljao , simpaticno . Ostale nove pesme su sasvim ok . Слушај бугарску верзију ,,Татко'' :rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 , italijanska je ok .. ali ipak nek im ovo bude zadnji izlet ovakve vrste ! . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Download_manager Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Upravo tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixx Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Nisam slušao sve verzije, ali ovo na hrvatskom je smešno. Izbor reči je atipičan. Siguran sam da bi bilo ko sastavljao tekst, odavde, bolje to uradio, samo zato što je direktno u dodiru sa narodom i zemljom u kojoj živi, pa bi ga bolje prilagodio za muziku. Ovako je ublažena verzija google translate, samo zato što je u padežu. Verovatno ostale bolje zvuče, ali to je verovatno zbog toga što ih mi ne razumemo. Sigurno su i drugima smešne. Pohvala za trud ali nije to ono što bi trebali da nastave raditi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Nisam slušao sve verzije, ali ovo na hrvatskom je smešno. Izbor reči je atipičan. Siguran sam da bi bilo ko sastavljao tekst, odavde, bolje to uradio, samo zato što je direktno u dodiru sa narodom i zemljom u kojoj živi, pa bi ga bolje prilagodio za muziku. Ovako je ublažena verzija google translate, samo zato što je u padežu. Verovatno ostale bolje zvuče, ali to je verovatno zbog toga što ih mi ne razumemo. Sigurno su i drugima smešne. Pohvala za trud ali nije to ono što bi trebali da nastave raditi. Pa kreni prvo od teksta na engleskom, koji koliko god da volim Manowar, prlično plitak i naivan, tako da prevod, koji bio bukvalan ili ne, ne moze ni biti bolji. Istina je da je dotična devojka koja je prevodila tekst mogla da se malo više potrudi oko stilizacije. Ali sa druge strane, svaka čast Eriku, što je i ovako otpevao. Odslušao sam ceo opus, i priznaću da hrvatska i italijanska verzija meni najbolje zvuče. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixx Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Kažem ja, svaka čast njima na trudu, ali opet...ne ide. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Od ove hrvatske verzije sam mislio da se neko zajebava, ili da je opet maslo Nanowara, pošto onaj njihov lik zna srpsko-hrvatski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 meni salje Mita i ja bio uveren da je neka sprdnja i tek posle video na sajtu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 A zamislite tek kako bi zvučalo da je pesma neka rokačina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Hrvatski jezik ne postoji...koji epic fail... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts