José Luis Chilavert Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 ban with power Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 A najjača fora je što ne možeš njega da banuješ, jer nije ništa rekao na Manowar temi, a ne možeš ni mene, jer nisam ni ja rekao ništa na Manowar temi. Drugim rečima, što bi rekli ovi sa pedera i dukatlija: haha Siti da mi se najedete govana,i ti i taj što ga kvotuješ,Kukuruz,pokenjam mu se na guz.S druge strane,dok se vi,štakori,budete znojili medju homoseksualcima na Amon Amaranu,ja idem u Bugarsku da uzivam uz Manowar,gomilu dobre pićetine,nabildovanih jarana,sisatih sojki,guzatih bedevijica,dok vi možete samo moja gnjila govna da izedate i da serete o jednom od najvećih hevi metal bendova svih vremena i prostranstava.Sram vas bilo,Manowar pljujete,Sotonini kopilani.bezobrazni. Znam što ovo radite bagro nevaspitana,ali polako,jebaću vas ja već.samo vi provocirajte.kurve.snimijo sam vas još na random immortal šta smerate.pićkuljani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 U Bugarsku, ili u Rumuniju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 U Bugarsku, ili u Rumuniju? Meja kuljpa.Rumunia,naravno.Eto šta mi se događa kad me cavuljani izbace iz takta.Pićke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Ha, meni je trenutno velika verovatnoca da ih gledam u Rusiji... Je l' neko planira da ide tamo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Ha, meni je trenutno velika verovatnoca da ih gledam u Rusiji... Je l' neko planira da ide tamo? Ja bik išo,al sam s ženom isplaniro more tad,tako da sam se odlućio za Rumuniju,a i blizu mi je.Tako da,vidim Manowar,mali mi bude miran za ovu godinu,i idem na more,da šljapkam zeni u dubinama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Rusija je vrlo skupa destinacija i ako jednog dana budem mogao sebi da priuštim da tamo odem, to će biti isključivo, ali isključivo da bih video Ariju. Manowar mogu da gledam i na drugom mestu. Štaviše, kad bih otišao u Rusiju i gledao neki drugi bend, skenjao bih se što nije Aria. Čak i da je Judas Priest u pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FëanorSonOfFinwë Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 A najjača fora je što ne možeš njega da banuješ, jer nije ništa rekao na Manowar temi, a ne možeš ni mene, jer nisam ni ja rekao ništa na Manowar temi. Drugim rečima, što bi rekli ovi sa pedera i dukatlija: haha Moze da te banuje zato sto spamujes + pokusavas da flame-ujes... ja bi ti dao zestoki warn... jer ovo sto si napisao spada pod flame-ovanje... ako nemas nista pametno da kazes povodom ManOwaR-a gubi se sa teme... Stvarno je Otac mocna pesma! kao sto rekoh pogodila me je! a da pa oni fazon na omote od LP-a i singlova stavljaju deo slike sa albuma... Ko zna mozda ce ova munja biti samo deo slike sa albuma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 S druge strane,dok se vi,štakori,budete znojili medju homoseksualcima na Amon Amaranu,ja idem u Bugarsku da uzivam uz Manowar,gomilu dobre pićetine,nabildovanih jarana,sisatih sojki,guzatih bedevijica,dok vi možete samo moja gnjila govna da izedate i da serete o jednom od najvećih hevi metal bendova svih vremena i prostranstava Da si ti meni živ i zdrav, kad ovde bude bio Amon Amarth, ja ću biti u Švedskoj, a svi znaju šta tamo ima ja bi ti dao zestoki warn... jer ovo sto si napisao spada pod flame-ovanje... ako nemas nista pametno da kazes povodom ManOwaR-a gubi se sa teme... O ne, samo ne žestoki warn! Običan bih još nekako i podneo, ali žestoki... Inače bih ostao, ali pošto si mi ti rekao da se gubim, onda nemam izbora, jebi ga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Ретард, хаха. Иначе, оно што Иван Крид пише (Јебот отац) после ове песме Гејовора има сасвим ново значење. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FëanorSonOfFinwë Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Inače bih ostao, ali pošto si mi ti rekao da se gubim, onda nemam izbora, jebi ga. Pa realno mogo bi da ostanes da nisi tolka pedercina... a ti kuruze ako je ManOwaR gay onda na ovom svetu ne postoji Str8 covek... mozete samo da im zavidite picke pozerske... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Признајем, завидим им. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Pa realno mogo bi da ostanes da nisi tolka pedercina... Sinak, prvo prismoči, pa se onda javljaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FëanorSonOfFinwë Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Sinak, prvo prismoči, pa se onda javljaj ovaj da te razocaram...ne vazi ti to sto su te trpali u bulju... tako da ono na istom smo, samo sto si ti u minusu, a ja na nuli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 pwn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Manowar je totalno gej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 U svakoj RI-JE-CI! Koji kult! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Rusija je vrlo skupa destinacija i ako jednog dana budem mogao sebi da priuštim da tamo odem, to će biti isključivo, ali isključivo da bih video Ariju. Manowar mogu da gledam i na drugom mestu. Štaviše, kad bih otišao u Rusiju i gledao neki drugi bend, skenjao bih se što nije Aria. Čak i da je Judas Priest u pitanju. Znam da je skupa i po ovom planu koji trenutno imam put ce mi biti dzabe, ali bukvalno. Tamo bih ostala to veche i eventualno josh jedan dan da malo vidim Moskvu i to je to. Ako se to izjalovi, onda idem u Rumuniju, da obilazim Drakulin zamak i da slusham Manowar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 ovaj da te razocaram...ne vazi ti to sto su te trpali u bulju... tako da ono na istom smo, samo sto si ti u minusu, a ja na nuli... Hahaha, omg, i ja sam našao s kim da se raspravljam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Sad cu da reportujem pojedince odavde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 (edited) :) Neko je rekao pre koju stranu da treba da zajebu orkestraciju i balade i da cepaju metal. Slazem se, mada ih ne volim toliko, ali definitivno su mi bolji u "metal" izdanju. Nisu oni za orkestraciju, nek ostave to rhapsody-ju, rade to duplo bolje od njih. Edited June 17, 2009 by Ash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Slazem se...tako je i Priest smorio sa Nostradamusom.Jebo to,daj metal,4 minuta pesma,rif pilaje i cao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Da si ti meni živ i zdrav, kad ovde bude bio Amon Amarth, ja ću biti u Švedskoj, a svi znaju šta tamo ima Ima ženske? Stižu mejlovi? Slazem se...tako je i Priest smorio sa Nostradamusom.Jebo to,daj metal,4 minuta pesma,rif pilaje i cao. Najjače heavy pesme su od 5-7 minuta. Ne valja da je pesma mnogo kratka, taman se primiš, a prođe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 I Lazo,interveniši leba ti,neću ovde da dolaze pićke koje da pljuju i omalovažavaju ovaj bend,ili svakom ko previše kenja warn,ili nemoj da sad moram ja da ih teram govna da mi jedu. MANOWAR ZAUVEK! Nego sta! Poslednje upozorenje svima + pojedincu warn. A najjača fora je što ne možeš njega da banuješ. Za flame uvek moze. Samo da mu prodje ovaj Demonic-ov ban/warn/sta li je,pa ce da usledi jos jedan. A i tebe za offtopic/spem. Manowar je totalno gej. I ti se smatraj warn-ovanim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 to bre lazo udri ja bi bas voleo da odem u rusiju na manowar, mislim da tamo imaju mnooogo dobru publiku, al cu biti zadovoljan i sa rumunijom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts