Bata Trokrilni Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Ja ne mogu u Rumuniju, ne mogu da vadim vizu, a i put je naporan. Pošto je teško očekivati da dođu ovde ili u Hrvatsku, čekam da ukinu vize, pa da se pojave u Mađarskoj ili Slovačkoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 samo da se prikljucim ostatku ekipe i da cestitam manowaru na jos jednoj gej pesmi u svojoj karijeri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=KBQUrgHbq_A Sta reci, gay EP me mrzi da pustim pa da jebe zeca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FëanorSonOfFinwë Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Nego sta! Poslednje upozorenje svima + pojedincu warn. hvala bogu da na ovom forumu ima i moderatora koji zapravo vole metal! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Jer pobogu, a to svi znamo, Manowar = Metal. Sve ovo ostalo nije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FëanorSonOfFinwë Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 (edited) Ocu da uradim ManOwaR tetovazu... danas bio na adi sa drustvom i vido sam one privremene tetovaze ... istetoviracu na desnoj shaki! a ono kad se jos malo razvijem uradicu tr00 tetovazu isto na Shaki! - malo da skrenem temu sa gluposti ... el ima neko mozda neku ManOwaR tetovazu? Edited June 18, 2009 by FëanorSonOfFinwë Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Ja imam Manowar kurton. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Download_manager Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Cool Nek ti je sa srećom, pa da ga valjano iskoristiš na nekoj lepoj gotičarki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 (edited) Ja mislio na bradatoj viking zeni. Edited June 18, 2009 by Grishnackh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Ja imam Manowar kurton. jel pise Tatko na kurtonu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Ja tek juče konstatovao da je izašao novi EP. Mislio sam da se samo ona pesma Father pojavila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Ja ne mogu u Rumuniju, ne mogu da vadim vizu, a i put je naporan. Pošto je teško očekivati da dođu ovde ili u Hrvatsku, čekam da ukinu vize, pa da se pojave u Mađarskoj ili Slovačkoj. Sto ne mozes da vadis? A i ako ides za Kavarnu,posle toga put nije naporan samo da se prikljucim ostatku ekipe i... ...i da odes i ti malo na odmor,kao i oni - no problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Pa odlične pesme su na EP-u, ne znam zašto lupaju da je gej ili ne znam šta. Baš mi se sviđaju, očekujem dosta dobar album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Sljedeća osoba koja napiše da je Manowar gay BIĆE BANOVANA BEZ UPOZORENJA! Ako nemate šta pametno da kažete, zaobiđite temu. Nego, novi ep: Šta reći, tri brze stvari nisu loše, mada je malo previše "po knjizi", editovana verzija Die With Honour (u čemu je razlika?) i Crown and the Ring kao neka metal verzija, gdje se u stvari samo Adams bolje čuje su uvijek ok. za poslušati, ali stvarno čemu? Što se tiče Fathera, ali baš stvarno čemu? Mislim, shvatam ja tu priču: izdavačka, kuća, pa na raznim jezicima za razne fanove, pa laganica da se može pustiti na radiju u 3 popodne, ali šta bi sa onim: All men play on 10?!? I još kad bi se Joey sjetio da zna da svira bas, pa da čujemo nešto u stilu Guayana ili Bridge of Death.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MunzeMetal Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 (edited) Sljedeća osoba koja napiše da je Manowar gay BIĆE BANOVANA BEZ UPOZORENJA! Ako nemate šta pametno da kažete, zaobiđite temu. Podrzavam te prijatelju! Inace ovaj novi EP je dobar(pogotovo ove tri brze pesme).Pesma Father mi je OK na engleskom ali na ostalim jezicima mi se bas nesto i ne svidja. Ipak svaka cast Ericu sto se potrudio oko svih tih silnih jezika tako da pesme zvuce kao da ih je uradio neki lik iz Turske, Grcke, Poljske, Brazila... koji poseduje glasne zice Eric-a. Ne svidja mi se i sto su malo usrali pesmu Crown and the ring(jedna od najboljih pesama sa mog omiljenog albuma Kings of metal), bolje je da su je ostavili onakvu kakva jeste. other bands play MANOWAR KILL! Edited June 20, 2009 by MunzeMetal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metallicus Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 (edited) Što se tiče Fathera, ali baš stvarno čemu? Mislim, shvatam ja tu priču: izdavačka, kuća, pa na raznim jezicima za razne fanove, pa laganica da se može pustiti na radiju u 3 popodne,Pa jos i na hrvatskom... Ove nove 3 brze pjesme u odlicne.Udaraju bas tamo gdje treba. :rockdevil: :rockdevil: Edited June 20, 2009 by metallicus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 "Magic Circle Festival 2009 Tickets And Outlets The Magic Circle Festival is being staged at the Loreley "Freilichtbühne" (Open-Air Theatre) in just a few weeks now, so it's high time you thought about getting your tickets (EUR 75.00 plus booking fee). The simplest way to order them is from the online shop. The tickets will then be sent straight to you within 2-3 days. Tickets are also available from all the regular ticket outlets and at the box office as well on the day for €85.00 for those deciding to go at the last moment. You can order your tickets online here. " Hm,oce da povecaju cene za fest na dan pocetka desavanja. Toga ranije nije bilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Ovaj EP mi se uopste ne svidja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 nemas ti pojma EP objasnjava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 MA bas si odlican. IZgleda da moram da se namazem lubrikantom i obucem krznene gace da bih pohvatao cari manowara. I da nadjem decka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FëanorSonOfFinwë Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 moram da se namazem lubrikantom i obucem krznene gace da bih pohvatao cari manowara. I da nadjem decka. Sta je bilo ?! Ostavio te stari decko?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 @Grishnackh...:jos jedan slican izliv ljubavi i ti ides na odmor @Razbijac:svaka cast za potpis Fight proud my son You're the Defender God has sent Heavy metal or no metal at all, whimps and posers leave the yumetal.net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Jbg, prvo sam lepo napisao i odma krenu nemas pojma ovo ono. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Nastavis i ti onda u tom stilu,a ne nekim flame-om. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Sljedeća osoba koja napiše da je Manowar gay BIĆE BANOVANA BEZ UPOZORENJA! Ako nemate šta pametno da kažete, zaobiđite temu. Nego, novi ep: Šta reći, tri brze stvari nisu loše, mada je malo previše "po knjizi", editovana verzija Die With Honour (u čemu je razlika?) i Crown and the Ring kao neka metal verzija, gdje se u stvari samo Adams bolje čuje su uvijek ok. za poslušati, ali stvarno čemu? Što se tiče Fathera, ali baš stvarno čemu? Mislim, shvatam ja tu priču: izdavačka, kuća, pa na raznim jezicima za razne fanove, pa laganica da se može pustiti na radiju u 3 popodne, ali šta bi sa onim: All men play on 10?!? I još kad bi se Joey sjetio da zna da svira bas, pa da čujemo nešto u stilu Guayana ili Bridge of Death.... To kralju,BANOVANI bez upozerenja.Other bands play,Manowar Kill! Također,da niko nije pominjo one pićketine Nanowar,znaći,od toga mi se creva prevrću.Kad sam ustvari vido šta su oni,i šta rade,pa to je za odstrel.DABOGDA IH ERIK ADAMS LOVIO PO ŠUMAMA TRIGLAVA. Invuctuse,baća,Manowar su stare Lole,da im se oprostiti ovakve stvari.Legende su to.Potez kao što je ovaj mini album je meni okej,jes da i mene nedostaju pesme poput WaRLORD,Gloves Of Metal,Hatred,Bridge Of death,al godine ide,ne mogu ni oni svirati više ko da imaju 20. Kad porastem jednog dana,biću Đoi...koji je ono kralj bog te mazo,znaći svaki koncert,beseda,onda lepuškasta kurvica obrijane pićkice,izvodi se na binu,malo razmenjujemo salivu,ruka na bulji,kita udara u toku kaiša,njoj pićka kuva...pa di ćeš većeg uzitka...verovatno ju i kara u bekstejdzu,po amerićkom PS-u: Žvaljenje,drkanje,pušenje,lizanje,pa tek onda metanje.To je to!MANOWAR! MA bas si odlican. IZgleda da moram da se namazem lubrikantom i obucem krznene gace da bih pohvatao cari manowara. I da nadjem decka. Samo ti lepo operi prdaru geju,da mi ne bude zut ko dukat kad ga izvadim ti iz prkna.jerbo moraćeš ti posle da ga pljugaš,za to što prićaš o Manowaru.Kurvo nevaspitana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts