Mr. Smarty Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 Voleli vi ManOwaR ili ne cinjenica je da su skoro svi ManOwaR fanovi totalni retardi ...mislim samo pogledajte ovog imbecila iznad mene Quote
darkod Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 "Naj muškiji band na planeti" - bwahahaha , e za to si u pravu.. Quote
Марија П : Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 Voleli vi ManOwaR ili ne cinjenica je da su skoro svi ManOwaR fanovi totalni retardi ...mislim samo pogledajte ovog imbecila iznad mene GOTZE jeste malo lud, al' imbecil nije. Quote
Eternal Flame Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 Voleli vi ManOwaR ili ne cinjenica je da su skoro svi ManOwaR fanovi totalni retardi ...mislim samo pogledajte ovog imbecila iznad mene Ja volim Manowar i nisam retard ajde stavi me u neku posebnu grupu slušaoca Manowar-a. Quote
Mr. Smarty Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 (edited) A ko kaze da je ne volim Manowar? Edited June 12, 2004 by Marty F Quote
Mr. Smarty Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 GOTZE jeste malo lud, al' imbecil nije. Pa dobro otkud ja znam...kako posle onakvog posta ostati ravnodusan Quote
Eternal Flame Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 uuu pazi nema dana kad nestavim DVD u plejer i pustim koncert, to je tako jako posebno na dobrom pojačalu. Šta god rekli ljudi za ovaj bend adrenalin radi. Quote
Agarth Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 (edited) Ma, meni radi toliko adrenalin uz njih, da mi treba bensedin da se smirim kao posle nervnog sloma... A tek kad vidim gomilu slinave i namrštene dece u Manowar majicama po gradu... Edited June 13, 2004 by Agarth Quote
Black Knight Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 uuu pazi nema dana kad nestavim DVD u plejer i pustim koncert, to je tako jako posebno na dobrom pojačalu. Šta god rekli ljudi za ovaj bend adrenalin radi. Definitivno. Quote
The Fallen One Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 MAN0WAR CE UVEK BITI KINGS OF METAL TO NIKO NE MOZE DA PROMENI HAIL AND KILL Quote
GOTZE Posted June 18, 2004 Report Posted June 18, 2004 (edited) Voleli vi ManOwaR ili ne cinjenica je da su skoro svi ManOwaR fanovi totalni retardi ...mislim samo pogledajte ovog imbecila iznad mene - -- - - --ZNAS STA KRETENU, IMAS TRI DANA DA SE JAVNO IZVINIS ILI DA POPIJES PO LABRNJI!!!!- - --POSEDUJEM PLOCU "Speed Metal Symphony" od Friedmana vec deset godina, Kao i originale CACOPHONY,Dragon Kiss, Chastaina, Ritchie Kotzena, Backera, Alex Masia,Tony Mc Alpina, Rony leTecra,Skolnica... i pun kurac gitarista za koje u zivotu nisi cuo!!!- Miuslim,brate, ovo ono...kad vec pricamo o Friedmanu... - --SLUSAM SVE PRAVCE U ROKU I METALU OSIM GAY GOTHA I NU-METALA I NE POSTOJI TEMA ZA KOJU BI IMAO PRAVA DA ME NAZOVES RETARDOM, OSIM AKO SAM TI KOJIM SLUCAJEM OPSTIO SA KEVOM ILI SESTROM, STO(tvoju prozivku, dabome) SHVATAM KAO LICNO MOTIVISANU AKCIJU-- - --TAKODJE, IZVINI AKO TI SE RIBA LOZI NA MENE ILI AKO SAM SPAVAO SA ISTOM."HEY MAN, SHE WANTED ME... - --AKO TI NIJE JASNO, POSLUSAJ PESME "Warlord" & "Pleasure Slave" - ---U MANOWAR N.E. D.I.R.A.J. /!!! - NE ISPLATI TI SE - - -----TO NIJE BEND VEC PRINCIP! STIL ZIVOTA! NACIN PONASANJA,RAZMISLJANJA, DELOVANJA I POSTOJANJA ! - - ----DA IMAS DVA GRAMA MUDA O.S.E.T.I.O. BI TO, A NE ZANOVETAO KAD TI NIJE MESTO- - ----USPUT...DOSADA SAM VIDEO BRAT BRATU JEDNO DESET CIGANA SA MEGADETH MAJICAMA, MOZDA SI I TI BIO MEDJU NJIMA!!! SLEDECI PUT, SLOBODNO MI SE JAVI, JA SAM ONAJ PRAVI METALAC SA NEKOM OD MANOWAR MAJICA I POGLEDOM KOJI KAZE " JOIN US OR DIE"- -- ----AKO TI NESTO NIJE JASNO , PRVO P.I.T.A.J. ,-KORISNIJE JE ZA KICMU!! Edited June 18, 2004 by GOTZE Quote
KRANG Posted June 18, 2004 Report Posted June 18, 2004 gotze, ti baš i nisi najnormalniji.. a ja tebi dajem 3 dana da se javno izviniš za ono što si rekao za moju kevu. ja tebe lično nisam vređao, niti bilo koga ovde. samo iznosim mišljenje o manowaru, za koji smatram da je sranje bend... poz za martija Quote
michelle Posted June 18, 2004 Report Posted June 18, 2004 Jebi ga, ja taman htela da mu prva prenesem Quote
Mr. Smarty Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 - -- - - --ZNAS STA KRETENU, IMAS TRI DANA DA SE JAVNO IZVINIS ILI DA POPIJES PO LABRNJI!!!!- - --POSEDUJEM PLOCU "Speed Metal Symphony" od Friedmana vec deset godina, Kao i originale CACOPHONY,Dragon Kiss, Chastaina, Ritchie Kotzena, Backera, Alex Masia,Tony Mc Alpina, Rony leTecra,Skolnica... i pun kurac gitarista za koje u zivotu nisi cuo!!!- Miuslim,brate, ovo ono...kad vec pricamo o Friedmanu... - --SLUSAM SVE PRAVCE U ROKU I METALU OSIM GAY GOTHA I NU-METALA I NE POSTOJI TEMA ZA KOJU BI IMAO PRAVA DA ME NAZOVES RETARDOM, OSIM AKO SAM TI KOJIM SLUCAJEM OPSTIO SA KEVOM ILI SESTROM, STO(tvoju prozivku, dabome) SHVATAM KAO LICNO MOTIVISANU AKCIJU-- - --TAKODJE, IZVINI AKO TI SE RIBA LOZI NA MENE ILI AKO SAM SPAVAO SA ISTOM."HEY MAN, SHE WANTED ME... - --AKO TI NIJE JASNO, POSLUSAJ PESME "Warlord" & "Pleasure Slave" - ---U MANOWAR N.E. D.I.R.A.J. /!!! - NE ISPLATI TI SE - - -----TO NIJE BEND VEC PRINCIP! STIL ZIVOTA! NACIN PONASANJA,RAZMISLJANJA, DELOVANJA I POSTOJANJA ! - - ----DA IMAS DVA GRAMA MUDA O.S.E.T.I.O. BI TO, A NE ZANOVETAO KAD TI NIJE MESTO- - ----USPUT...DOSADA SAM VIDEO BRAT BRATU JEDNO DESET CIGANA SA MEGADETH MAJICAMA, MOZDA SI I TI BIO MEDJU NJIMA!!! SLEDECI PUT, SLOBODNO MI SE JAVI, JA SAM ONAJ PRAVI METALAC SA NEKOM OD MANOWAR MAJICA I POGLEDOM KOJI KAZE " JOIN US OR DIE"- -- ----AKO TI NESTO NIJE JASNO , PRVO P.I.T.A.J. ,-KORISNIJE JE ZA KICMU!! Brate ti meni nesto pricas a izvredjao si kevu liku samo zato sto ne voli ManOwaR...sta covek nema pravo da izrazi svoje misljenje samo zato sto ti tako kazes...ok i mene si izvredjao ali si barem imao nekog povoda ...sto se tice onih gore navedenih gitarista nemoj da se sekiras cuo sam ih sve i imam preko 100 originalnih gitarskih diskova...ne samo metal i rock vec i jazz, flamenco, blues, klasiku itd...a uz to sam i gitarista...i da nisam cigan i nemam ni jednu Megadeth majcu Quote
Mr. Smarty Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 (edited) -----TO NIJE BEND VEC PRINCIP! STIL ZIVOTA! NACIN PONASANJA,RAZMISLJANJA, DELOVANJA I POSTOJANJA ! - - ----DA IMAS DVA GRAMA MUDA O.S.E.T.I.O. BI TO, A NE ZANOVETAO KAD TI NIJE MESTO- E da i ovo...ko kaze da ja uopste imam nesto protiv ManOwaR-a...mene samo nerviraju pojedini ljudi, ukljucujuci i tebe a bogami i ove sto na "slepo" pljuju ManOwaR, koji smatraju da je njihovo misljenje ispred ostalih...i jos ove pretnje batinama ...cemu sve to?...tome obicno pribegavaju ljudi koji nisu u stanju da svoje rasprave rese verbalno...a ti kao sto si rekao nisi jedan od "njih" ...tako da batali te pretnje pa se onda lepo prozivaj do mile volje ...ovo je ipak samo forum Edited June 20, 2004 by Marty F Quote
The Fallen One Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Kolko ja znam svako ima pravo na svoje misljenje i niko mu ga ne moze uskratiti.Ja volim Man0war ali ja ne pljujem one koji ga ne vole i oni imaju pravo da ga ne vole kao sto ja imam pravo da ih volim. ajd sad mir mir mir niko nije kriv....... Quote
Black Knight Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 Kod nekih ljudi jedino batine pomazu i nista drugo BELIVE ME. Ne odnosi se na tebe Marty da ne skontas pogresno. Quote
Mr. Smarty Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 Batina je iz raja izasla ...mozda u nekim extremnim slucajevima Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 ja biH radio olešio gitariste iz apocalypse mada ne sumnjam da su mentalno zaostali i ovako.... Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 ....shto ne znači da mentalna zaostalost ima direktne veze sa time shto su retardirani 'gitaristi'.... Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 imao si 'čast' i ti da iH vidiš....a bolje da ne znaš kako su izskrnavili fear of the dark.... Quote
Recommended Posts