Jon Lord Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 Ubode ga coek u srz Covece! To je najruzniji Fender koji sam ikada video! Quote
Old School Metal Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 Meni se vise svidja VIRGIN STEELE od MANOWARA.Virgin Steele imaju bolje pesme i melodije i David De Feis je mnogo bolj pevac od Eric Adamsa.Ali volim i Manowar,iako su veliki POZERI!!! Quote
Fake Healer Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 Care svaka chast za Vrigin S! Slazemo se Quote
Hail Metal Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 Meni se vise svidja VIRGIN STEELE od MANOWARA.Virgin Steele imaju bolje pesme i melodije i David De Feis je mnogo bolj pevac od Eric Adamsa.Ali volim i Manowar,iako su veliki POZERI!!! Virgin Steel je ok,ali pevaca ne volim,Adams je bolji. Quote
Invictus Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 Da, da Virgin Steele je trenutno bolji, nema sta. Ljudi stalno napreduju, dok je Manowar, na zalost, sve vise uronjen u klise. Mada, Virgin nikad nece snimiti jedan Triumph. Quote
Fake Healer Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 Nece ni Manowar snimit 2X2 konceptualna majestic albuma kao shto su "Marriage Of Heaven And Hell" i "House Of Atreus" ! Quote
Old School Metal Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 Nece ni Manowar snimit 2X2 konceptualna majestic albuma kao shto su "Marriage Of Heaven And Hell" i "House Of Atreus" ! Tako je Burazeru!!! Quote
moljac Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 mozhda cu ispasti neznalica sada, ali otkada to Manowar svira progresiv pank ?? Quote
Thundersteel Posted November 27, 2004 Report Posted November 27, 2004 ma shta fali manowaru .... super sviraju .. imaju dobre pjesme ... Mada mi se ne svidja onaj njihov novi album Quote
Thundersteel Posted November 27, 2004 Report Posted November 27, 2004 Njihov ubjedljivo najbolji album je Kings of Metal 1988 ... MIslim ... pogledajte neke pjesme kao npr . : Hail And Kill , Pleasure Slave , The Crown And The Ring , Heart Of Steel , The Warriors Prayer .... ma svaka breee Quote
Hail Metal Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 svaki bend se bavi prodajom stvari sa svojim imenom,sta je tu cudno cokolada je bas originalna Jedino me nervira sto na njihovom site-u nema nikakvih informacija o radu benda,kada sviraju,ne pamtim kada sam poslednji put video datume za neku turneju,sajt vise lici na prodavnicu Quote
Protagonist Posted November 28, 2004 Author Report Posted November 28, 2004 plus bih se Hail na tvoj post nadovezao sto je ova cokolada poklon.... =) a sto se ostalih vesti tice.... nadam se da ce posle ovoliko vremena biti neka zaista lepa i vredna vest cekanja. Quote
Protagonist Posted December 1, 2004 Author Report Posted December 1, 2004 NWOBHM?! manowar?!?!?! Quote
Protagonist Posted December 2, 2004 Author Report Posted December 2, 2004 hm, a sta fali gacama?! i daj bre stvarno ste...... pa ta cokolada je poklon jebo te, cisto zajebavanje i dobra je fora...... da je bilo koji drugi bend to uveo placala bi se cokolada..... Quote
Protagonist Posted December 2, 2004 Author Report Posted December 2, 2004 heh, znas kako njih briga za to.... oni su to uradili ili iz cistog zajebavanja ili mozda iz nekog njihovog razloga.... npr cokolada daje snagu, a za ratnicima je snaga veoma potrebna Quote
Thundersteel Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 konachno da ih nekom malo fali ... jer stvarno neki fanovi se uvrijede ... inache mene su omiljeni albumi Hail to England i Kings of Metal .... Ali sam stvarno odushevljen pjevanjem na pjesmi the crown and the ring ... kad Eric Adams izbacha ono "... Ours is the Kingdom OF STEEEEEEEEEL ..." ... zaljubio sam se u taj dio .... mada niko nema vocal kao Michael Kiske Quote
Protagonist Posted December 2, 2004 Author Report Posted December 2, 2004 ajoj kako sam ono gore napisao, svaka mi cast, a ne mogu da editujem pozdrav MOR-e nema te Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 nama me pa se izgubim Sta imash od video zapisa Manowara ?!? Quote
Protagonist Posted December 2, 2004 Author Report Posted December 2, 2004 imam samo jedan.... neki iz Gothenburga cini mi se, ne secam se, mozda te lazem.... Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 imam i ja taj, to je sa poslednje turneje Quote
Protagonist Posted December 2, 2004 Author Report Posted December 2, 2004 aha.... imas li sta drugo sem toga? Quote
Recommended Posts