Zakk Fade To Black Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 To ti je nešto kao uteha umesto ManOwaRa, a Zakk? Joj brate sve bih dao da gledam kraljeve uzivo Other bands play Manowar kill Quote
Hail Metal Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 e' date='26. 4. 2005, 19:38'] Jebiga... vec 18 idem u Kanadu... sviraju u kanadi cini mi se 3-4 koncerta,imas datume na manowar.com Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 ali u junu hvala bar sam 1 minut bio srecan Quote
Protagonist Posted April 27, 2005 Author Report Posted April 27, 2005 Hm, imaš kartu tamo na linku festa pa vidi blizu čega je... blizu granice je kolko se sećam Quote
Zakk Fade To Black Posted April 28, 2005 Report Posted April 28, 2005 Kakve izazubice mi pravite to je strasno... Quote
LazaGNR Posted April 28, 2005 Report Posted April 28, 2005 (Moj jubilarni 1000. post ) MANOWAR TRUE KINGS OF METAL!!! Quote
Helle Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 E Lazo kralju... ''The gods made heavy metal and they saw that is was good They said to play it louder than hell - We promised that we would When losers say it's over with you know that it's a lie The gods made heavy metal and it's never gonna die!" (Manowar - The Gods Made Heavy Metal) Quote
Protagonist Posted May 18, 2005 Author Report Posted May 18, 2005 Tako je Elly! Ako neko planira biti u Španiji....: Manowar to headline METALWAY FESTIVAL 2005 in Spain Wednesday - May 11, 2005 Manowar has been confirmed as the headliner for the METALWAY FESTIVAL 2005 which will take place in Gernika (Bizkaia), Spain on August 12, 13 and 14, 2005. More information about Manowar's performance on the festival will follow soon. For tickets and directions visit: www.metalwayfestival.com more news: Joey DeMaio contributes to new book Tuesday - May 10, 2005 Dr. Randall Kertz, former tour manager for Manowar, has released his long awaited book, The Bassist's Guide to Injury Management, Prevention and Better Health. It covers common injuries musician's may experience, especially bass players, and tells you what they are, how to treat them and offers prevention advice, including exercises and stretches. It also features a chapter with advice from professional musicians, including Manowar's Joey DeMaio who discusses his unique playing style, technique and instruments. For more information and to order go to www.drkertz.com Quote
Protagonist Posted May 24, 2005 Author Report Posted May 24, 2005 Lazo kolike su šanse da ideš? Quote
blondie Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 covjece, nisam ih slusala pa sigurno godinu dana....moram skinuti nesto s winmx-a, da se obnovi gradivo.. uvijek su mi bili smijesne paljevine, ali ja stvarno volim ponekad da ih cujem jel moze neko da se sjeti kako se zove onaj njihov jebacki video s gomilom motora i lezbo-plavusa?? da li to ima na DVD-u? ja sam malo u outu s informacijama, ali sjecam da mi je Black Knight jednom uzajmio par njihovih video kaseta.. to bi ti Kristi morao da znas.. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 jel moze neko da se sjeti kako se zove onaj njihov jebacki video s gomilom motora i lezbo-plavusa?? da li to ima na DVD-u? ja sam malo u outu s informacijama, ali sjecam da mi je Black Knight jednom uzajmio par njihovih video kaseta.. to bi ti Kristi morao da znas.. Return Of The Warlord Quote
Protagonist Posted May 25, 2005 Author Report Posted May 25, 2005 A kad su oni bez motora i riba? Marko ti odgovori Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Sto si promenio nick?? mada, i mene bi bilo sramota Quote
blondie Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 e' date='25. 5. 2005, 07:38'] Return Of The Warlord u jeeee, da se bar toliko nisam mogla sjetiti..... c c c... cim se pomene bend ja se sjetim Gotzea i skakanja po KST-u kristi, ima li toga jos? Quote
Protagonist Posted May 25, 2005 Author Report Posted May 25, 2005 Marko, smorio me onaj... a i ovaj je u LH fazonu Nema, odnosno ne idu oni više u SKC ja mislim niti ja idem. Sad je mirnija varijanta bila, bilijar ali gotze je lud kao i uvek Quote
blondie Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Marko, smorio me onaj... a i ovaj je u LH fazonu Nema, odnosno ne idu oni više u SKC ja mislim niti ja idem. Sad je mirnija varijanta bila, bilijar ali gotze je lud kao i uvek KST kristi! jel se to drogiras? btw, skc ti u glavi mozda zbog koncerta megadeth ajd sad da ne spamujem... Quote
Protagonist Posted May 25, 2005 Author Report Posted May 25, 2005 Oops.... zbunih se, no isto je sve to Droga? Daleko bilo Quote
LazaGNR Posted May 27, 2005 Report Posted May 27, 2005 Lazo kolike su šanse da ideš? Well...ako one picke Slovaci ukinu (tj. daju za dz) te njihove tranzitne vize,onda su sanse 90%.A ako ne ukinu 50-60%... Anyway,ozbiljno planiram da 16. jula idem u Cesku Quote
Mr. Smarty Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Ej Vule,'ajde ne seri o Manowar-u...bice svasta (ovaj put sam ozbiljan). Ne diraj mi Vuleta ...njega samo ja smem da podjebavam! ...a ako ga neko pipne ima da mu odsecem glavu srebrnim macem na poljani prepunoj kostiju moje mrtve metal bratje prve srede u Julu pod punim mesecom! HAIL BRATE HAIL!!!! P.S. Menovor je bolji od Pajtonovaca Quote
Prokleti Dan Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Manowar, muzika za lekic. A zasto bas Pajtonovci? Manowar uvek i do kraja (za manowar nema kraja) Quote
Protagonist Posted June 4, 2005 Author Report Posted June 4, 2005 E jel ima neko onu sliku koja pokazuje kao uvo i koliko je ManOwaR glasan, koliko avion itd? Nigde ne mogu da je nađem, a imao sam je na kompu. Hvala. Quote
Protagonist Posted June 4, 2005 Author Report Posted June 4, 2005 Nema jebenog edita. Ne znam da li je neko slušao ali ja nabavih ovo danas.... ManOwaR - Lady Marmalade KRALJEVI! Quote
Hail Metal Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 ima cini mi se Lady Marmellade, ili kako se vec pise, na jednom od onih Dvd hell on earth mislim part2 M A N O W A R-Kings Of Metal Quote
Protagonist Posted June 5, 2005 Author Report Posted June 5, 2005 A vidiš koji sam ja fan kad sam samo kec odgledao Moram uskoro pod hitno 2 i 3 nabaviti! Joj koliko se samo nadam da ću otići na koncert.... plus će nastupiti sa orkestrom što znači The Crown And THe Ring live... Quote
Recommended Posts