GOTZE Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 - - ---Vaše diskove Korna i slično - --POKLANjAĆETE, ALI NIKO IH NEĆE HTETI - - ---NEKE STVARI SU VEČNE!! - - --HAIL !!! Quote
Protagonist Posted June 8, 2005 Author Report Posted June 8, 2005 Ja ne znam šta ste se sad svi popalili.... na temu niko nije dolazio 100 godina i sad odjednom svi imate nešto protiv toga što je važna. Quote
Prokleti Dan Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 (edited) Ja ne znam šta ste se sad svi popalili.... na temu niko nije dolazio 100 godina i sad odjednom svi imate nešto protiv toga što je važna. HEJ kako nije vazna rec je o Bogovima! Edited June 9, 2005 by Prokleti Dan Quote
Protagonist Posted June 10, 2005 Author Report Posted June 10, 2005 Važna je naravno, ali do sada se niko nije bunio. Quote
Protagonist Posted June 13, 2005 Author Report Posted June 13, 2005 16.7. Vizovice !!!!!!!! 21:40 – 22:40 Rhapsody 23:30 – 00:45 MANOWAR HAIL!!!!!!!! Jedva čekam! Lazo, šta bi sa tobom? Ideš li? Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 uzivaj matori, i narezi mi diskove pre toga Quote
Protagonist Posted June 14, 2005 Author Report Posted June 14, 2005 Da Tanja Oću, naravno! Za diskove ne brini nisam ih ni ja još dobio, ali biće ove nedelje verovatno Quote
LazaGNR Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 Lazo, šta bi sa tobom? Ideš li? Pa jos nisam 100% siguran da mogu sada da ti kazem da cu sigurno ici.Ali ozbiljno planiram da iskombinujem da odem na to Trebalo bi... Quote
Protagonist Posted June 15, 2005 Author Report Posted June 15, 2005 Ok, bilo bi lepo da bude još neko tamo Quote
Ω Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 - - ---Vaše diskove Korna i slično - --POKLANjAĆETE, ALI NIKO IH NEĆE HTETI - - Taj ko bude poklanjao nek pokloni meni... Quote
Protagonist Posted June 21, 2005 Author Report Posted June 21, 2005 Lazo tranzitna Slovačka viza je 42 evra.... Sestru im jebem. Quote
Protagonist Posted June 27, 2005 Author Report Posted June 27, 2005 Od 1. Jula ukinute vize za slovačku! YES!!! Inače kupljena mi je karta za koncert, weee! Ajd Lazo nadam se da ćeš ići pogotovo što su sada sve vize do tamo besplatne! Quote
LazaGNR Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 Daj ne seri????? Aaaaaaaa,pa ima da se onda ide Ej kako si ti narucio kartu (mislim znam da je preko internete,ali kako)?I kolika je trenutna cena? I ajde posto si iz BG-a da se raspitas koja su sve dokumenta potrebna za vadjenje tih viza (pretpostavljam:pasos,slika,zahtev i mozda jos nesto) i kad im je radno vreme (tih ambasada) kad moze to da se preda,kao i adrese...ako ti nije problem Quote
Protagonist Posted June 28, 2005 Author Report Posted June 28, 2005 Ozibljno, keva juiče videla... ja i ćale poludeli od sreće Karta preko neta košta 39 evra, za ceo festival jer nema za samo jedan dan karta.... no meni je prijatelj kupio tamo za 30.... Hm radno vreme nemam pojma samo znam da valjda treba da nazoveš ili odeš i zakažeš.... a dokumenta nisam siguran, ali valjda pasoš, slike, zahtev, osiguranje, ono redovan đak ako si učenik ili ne znam šta ako nisi đak i možda još nešto... ostaviću ti post sa tim sutra, prekosutra pošto mi ćale nije kući. Hail! Quote
LazaGNR Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 (edited) Ej,a jel' bi taj tvoj prijetelj mog'o i meni da uzme kartu po 30 eura? Pare bi mog'o odma' da ti dam...samo da dodjem u BG...sto mi i nije neki problem.... Edited June 29, 2005 by LazaGNR Quote
Protagonist Posted June 29, 2005 Author Report Posted June 29, 2005 Pa reko ti da on nije u Češkoj više, došao je ovde pre par dana tako da jebi ga, sorry... baš sam malopre bio kod njega Quote
Protagonist Posted June 30, 2005 Author Report Posted June 30, 2005 Jebem ti glupe vize.... nisu ukinuli tranzitnu vizu, samo ovu običnu su ukinuli.... idioti. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Najveci si homoseksualac ako ne odes na ovaj cert Quote
Protagonist Posted June 30, 2005 Author Report Posted June 30, 2005 Na ManOwaR? Ma idem bre, dobio sam češku vizu.... kupljena karta za cert i sve samo još da dočekam! Još kad bih mogao da ih upoznam, ah.... Quote
Crusader Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Gleadao sam ih pre 2 nedelje, ludaci Izvedu dve ribe iz publike i kazu "This is why we love Montreal, to play loud music, drink good beer and FUCK BEAUTIFUL WOMEN"... bas su bili smesni... a tek fanovi koji stoje sa dve prekrstene ruke, to je kao neki njihov simbol... ne da sam se smejao Quote
Recommended Posts